Osiječam Ljubomoru u zraku.
Ta igra je stvorena da se igra na high jer tek tada imaš drugačiji FPS od ostalih.
A što se tiče Crysis 2 mislim da če imat podršku za DX11(VOLIO BI DA IMA),a nebi bilo loše i upakirati PhysX.
Osiječam Ljubomoru u zraku.
Ta igra je stvorena da se igra na high jer tek tada imaš drugačiji FPS od ostalih.
A što se tiče Crysis 2 mislim da če imat podršku za DX11(VOLIO BI DA IMA),a nebi bilo loše i upakirati PhysX.
Ovo izgleda jako jako dobro 
Eh današnja mladež ne zna cijeniti napredne engine samo zato jer nisu odrastali na C64, Amiga i SVGA 2D grafici.. cccc..
dx11 + PhysX/Havoc podrška - najvjerojatnije!
Eh današnja mladež ne zna cijeniti napredne engine samo zato jer nisu odrastali na C64, Amiga i SVGA 2D grafici.. cccc..
Tocno.. a sta ces kad roditelji trebaju negdje potrosit pare..
Ja sam svoj treci komp. kupio 2002god (athalon 2800+, 1gb DDR, Radeon 9600XT (vjerovatno prva graficka sa 256 DDR). I jos uvijek ga imam. Naravno nadogradio sam malo komp (dodao jos 1gb rama, tako da mogu Crysis igrat barem na low). A oko 2005 god kupio GF 7600GS i na kraju ispada da sam mogao igrat Crysis na medium sa oko 20 fps..
Ako sam htjeo vidjet kako izgleda crysis na very high gledao sam filmice 
Al me sve jedno nije naterao da kupujem skupe graficke da bi mogao igrat na naj vecim detaljima..
Zato treba vremena danjasnjoj djeci da skuze kako je to prije lijepo bilo. Kada igre nisu bile toliko zahtjevne i nisi trebao imat odlican komp. da bi ih igrao..
Video o Cry Engine 3.
Ja sam svoj treci komp. kupio 2002god (athalon 2800+, 1gb DDR, Radeon 9600XT (vjerovatno prva graficka sa 256 DDR). I jos uvijek ga imam. Naravno nadogradio sam malo komp (dodao jos 1gb rama, tako da mogu Crysis igrat barem na low). A oko 2005 god kupio GF 7600GS i na kraju ispada da sam mogao igrat Crysis na medium sa oko 20 fps..
Al me sve jedno nije naterao da kupujem skupe graficke da bi mogao igrat na naj vecim detaljima..
Zato treba vremena danjasnjoj djeci da skuze kako je to prije lijepo bilo. Kada igre nisu bile toliko zahtjevne i nisi trebao imat odlican komp. da bi ih igrao..
To si trebao promjenit tamo negdje oko 2006-e. već je i tada dotrajao, a danas da nepričam...
Kak možeš živit na tome? Sigurno sve šteka, sve se vuče ko krepana mačka pa i sami windowsi...
Mene ne zapanjuje uopce njihov graficki engine, to je tech koji se vec zadnjih 4-5 godina naveliko koristi.
Ali njihov toolset, to izgleda bolesno dobro i prakticno za rad.
Nije mi samo jasno - CryTek je 'svjeza' firma na podrucju gaminga, uopce ne razumijem kako su nasli toliko strucnjaka (i to jos u Europi!) koji su sve zivo pogodili iz prve.
To nikad nije bilo tako, oprosti. Prvo su 'dokazivanja' isla izmedju raznih kompova i 8bitnih konzola. Pa su onda uletjele Amige, sa svojim modelima i razlicitim kolicinama chip RAMa. Vece kolicine bi u odredjenim igrama dale bolju grafiku. Naravno uletjele su i 16bitne konzole. 286-ica nije mogla vrtiti sve sto i 386-ica, a RAM je itekako bio bitan jer ako ga nemas dosta, nemas ga dosta. Ako nisi imao 16bitnu zvucnu karticu, nije bilo digitaliziranih zvukova u igrama (recimo glasovi u C&C-u ili Warcraftu). Ako nisi imao AWE32, imao si FM sintezu MIDI-ja, a ne wavetable.
Kao sto vidis, uvijek je tehnologija nosila novo i tko si je mogao priustiti, priustio si je.
Ja mislim da je danas je bolje - mozes igrati gotovo sve, snizis detalje i tu si.
Nekad ako nisi imao mashinu koja se trazi, neces igrati.
Crysis na lov detaljima je sasvim prosječni trzavi FPS, bit crysisa je igrat na što večim detaljima jer se onda vidi sva čar igre!
To je kao gledat film bez spec.efekata, skontat ces radnju ali nije to to.
Ovaj engine je BOMBA
To si trebao promjenit tamo negdje oko 2006-e. već je i tada dotrajao, a danas da nepričam...
Kak možeš živit na tome? Sigurno sve šteka, sve se vuče ko krepana mačka pa i sami windowsi...
Zezz.. malo sam se zeznuo sa godinama..
Taj gore naveden komp kupio sam krajem 2003 god. i nadogradio sam ga krajem 2006 god.. Sa jos jednim 1gb ramaom i tom GF 7600GS grafickom karticom(kostala je tad 1000kn). I to mi je bilo super jer sam tad mogao skoro sve na naj vecim detaljima..
Nista se ne vuce, windowsi xp rase odlicno, isprobao sam 7-icu i radi jos bolje..
I mogu sasvim normalno i danas igrat sve igre, naravno sa low ili medium detaljima. Tako da to nije strasno, ne fali mi sto ne igram sve na naj vecim detaljima.
I iznenadio bi se ali i dalje sa tim procesorom ja mogu igrat neke igre i na high. Recimo kao sto sam rekao Crysis sa tom konf. mogu igrat sa svim postavkama na medium i resa. 1024(naravno smanjim neke stvari na low da mi jos brze ide).. Recimo novoizasli Risen, mogu igrat sve na High ali smanjim recimo sjene i AF i predivno izgleda(sa nekih 20 FPS-a)
Naravno vrijeme je za novi komp i trenutno skupljam pare za njega, jer ne mislim stedit. Jos cu pricekat GTX 300 graficke kartice, pa cu ga onda kupit..
Kaj mislite, hoću li moći igrati Crysis 2 na max. detaljima na rezi od 1920*1080 ???
Proc ću ocat, na stoc cooleru ide i na 3,4 GHz, ja ću ga na 3,2 GHz.
Najvise me zanima kako ce i da li ce,raditi na visejezgrenim procesorima,na kraju krajeva da se malo iskoriste i ostale jezgre na Quad Core procesorima
Vrtit će sigurno samo je pitanje kako...ak nebudeš stavljao AA i AF u nebesa mislim da se onda ušparali frami da vrti bolje(a grafika bi praktički bila ista)Al treba se strpit još godinu dana do njega
Edit: Da i ja bi volio mi crysis napokon izvuče maximum iz mog quada,sigurno bi vrtilo bolje onda,jedino mi ostaje grafa kao usko grlo,al možda ju promijenim za godinu dana
A dali ču ja moći pokrenuti Crysis 3?
Mislim daj ne pitaj gluposti, čekaj sistemske zahtjeve pa češ znati!!
A dali ču ja moći pokrenuti Crysis 3?
Mislim daj ne pitaj gluposti, čekaj sistemske zahtjeve pa češ znati!!
Pa vidiš da se pravi važan...
Ima još bome dugo do izlaska igre !!!
Nadam se da će ju dobro optimizirati.
Nešto mi se baš i ne čine točni ovi podaci ovjde, s obzirom da na official stranici nema ni riječi o tome da igra izlazi već u 3 mjesecu...zadnje što su govorili je da će izać u 9.mjesecu 2010. godine
Morate vidjeti ovu CryEngine 3 demonstraciju: GDC 11: Exclusive CryEngine 3 Tech Showcase HD
Nafrljite zvučnike, mjuza je predobra :)
edit: link je prestao važiti pa sam ažurirao novim linkom.
Morate vidjeti ovu CryEngine 3 demonstraciju: GDC 11: Exclusive CryEngine 3 Tech Showcase HD
jizzed.
Ima tko da radi u Cryengine-u ili ima neke dobre tutove za Cryengine? Cini mi se zanimljivim za ucenje :)