Cro herze SAMP server RP par savjeta?

poruka: 22
|
čitano: 13.293
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav.Evo ja i frend smo poceli prije 2 dana igrati na Cro Herze SAMP serveru i da vam kazem dosta je tesko skupiti novac i builtati lvl sam tak.

Admini su nam rekli da je najbolje baviti se poljoprivredom ali to s vremenom dojadiSmijeh a zaradi se do 1000$ sto je puno.Eh sad,meni i frendu je malo dojadilo sam orat po livadi pa bi htjeli neki drugi posao s kojim se isto moze dosta zaraditi ali da to ljudi naravno traze,a ne da budem automehanicar i niko ga ne trazi i ja neam lipe.Namigiva

Znaci trebam par savjeta kako da krenemo dalje jer smo mislili kupiti kucu odmah a ja sam se dvoumio da posao neki kupimo da imamo nekih prihoda pa da onda kucu i aute kupujemo...Sta vi kazete kako da prvo pocnemo?

SVI SAVJETI DOBRODOSLI!

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

bump

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e a kak ste se uspjeli logirati u taj server ja sam to prije mjesec dana igral par sati i kasnije vise nisam mogo nazad u server,i evo danas idem da probam isto nista nema da napisem sifru svoju nista samo nesta pokaziva kao reklame od gta i neka imena pisu.....sad neznam sta trebam napraviti da mogu opet igrati taj hrvatski server............

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Cro herze SAMP server RP par savjeta?
klip kaže...

e a kak ste se uspjeli logirati u taj server ja sam to prije mjesec dana igral par sati i kasnije vise nisam mogo nazad u server,i evo danas idem da probam isto nista nema da napisem sifru svoju nista samo nesta pokaziva kao reklame od gta i neka imena pisu.....sad neznam sta trebam napraviti da mogu opet igrati taj hrvatski server............

Mislim da su resetirali server, znači moraš se opet registrirati.

Go ahead. Make my day.
15 godina
neaktivan

aha a jel mi mozes reci jel se samo tu trebam registrirati ili se moram i na nihov neki forum registrirati ...Belji se

0 0 hvala 0
15 godina
klip kaže...

aha a jel mi mozes reci jel se samo tu trebam registrirati ili se moram i na nihov neki forum registrirati ...Belji se

Registriraš se isto onako kako si se registrirao prvi put. Mislim da ovo za forum nije obavezno.

Go ahead. Make my day.
15 godina
neaktivan

ok hvala .e a jel igars ti mozda na tom serveru, negdje sam vidio da se nesmi chetat na tom serveru da kao bi me mogli izbaciti e sad neznam kako smijem onda kad igram nekoga nesto pitati i pricati sa njim.....

0 0 hvala 0
15 godina

Igrao sam prije par mjeseci. Ne sjećam se točno pravila, moći ćeš ih pročitati tokom registracije.

Go ahead. Make my day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozzz.evo ija sam igro do globala i novog 3.0 moda...smijes cheatat ali moras znat sta znaci MG...to je rp(roleaplay) server pa moras znat sma pravila primjerice MG,PG,RP,DM,BH itd...mozes cheatat ali kao sta sam reko moras znat sta je mg...MG je mjesanje ooc i ic chata...OOC je kad pises na /b a IC je kad pises normalno bez /b...u ooc pises sve sta nije veano za igricu npr /b pozz ja sam iz siska a ti? , /b hahaha i ostala sranja primjerice smajlici....a u Ic (bez /b) pises sve sta je vezano za igricu kao npr dobar dan gospodine ,dobar dan gospodine mozete mi pokazat dje se nalazi bolnica i slicno....za ostele informacije imas http://www.croherzegovina.org/forum/index.php

bas tako :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.10.2010 17:46 (MatijaCH).

0 0 hvala 0
15 godina

Kako vam se da to upče igrat Iznenađen

Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

di da se uopce registriram ikak da se spojim na to?

http://lockerzinvitemenow.tk/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ToMisLaW kaže...

di da se uopce registriram ikak da se spojim na to?

Preko SAMP clienta 0.3a mislim da je novi ili je beta izasla,neznam

Nades IP i preko sampa udes u game i pisat ce ti kako se registrirat.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
14 godina
neaktivan

Ja vam svima preporučam da uopče ne počnete igrat taj SHIT (Croherze) jer če vas banat ili tak nešto ja sam igrao par dana ali sam odustao jer admini su bezveze stavljali u areu i davali banove, admini na  tom serveru neznaju radit svoj posao.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Tinča14 kaže...

Ja vam svima preporučam da uopče ne počnete igrat taj SHIT (Croherze) jer če vas banat ili tak nešto ja sam igrao par dana ali sam odustao jer admini su bezveze stavljali u areu i davali banove, admini na  tom serveru neznaju radit svoj posao.

To je pola DM pola RP,al tamo niko nezna sta je RP samo DM :)

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
14 godina
neaktivan

Ma hebate taj server je šit jbt...kao sto je neko vec napomeno admini eznaju radit svoj posao.. :S

bas tako :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molim za unban abas_podorasac uopste nije bilo razloga,, i jedan admin mi je rekao da ovdje molim da me unban

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Cro herze SAMP server RP par savjeta?
Hamza_Podorasac kaže...

Molim za unban abas_podorasac uopste nije bilo razloga,, i jedan admin mi je rekao da ovdje molim da me unban

sigurno ti nije rekao da trazis unban ovdje, nego na forumu od croherze, lijepo upisi u google i nadi

13 godina
neaktivan
Re: Cro herze SAMP server RP par savjeta?

http://www.ch-samp.com/

tamo ih zamoli...

[url=http://pecalica.hr/users/add/62d49b3eb91e5c34bb21e967c6882006]OVOG[sub]KLIK[/sub][/url] linka ![/b][/i][size=10pt][b][color=blue]Otvoren je[/color] [color=red][url=http://weber-roleplay.info]Webe
13 godina
neaktivan

ja igram na CH RP/DM i pre dobro je, jesam pobro par banova ali sam se onda registriro na njihov forum pa naucio pravila ako trebate neki savjet, samo mi  ovdje posaljite PM

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

aj me Odobrite moje je ime na samp-u Eugen_Purgaric

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Haha, stvarno je smiješno ovo, bug.hr prvi izađe kada tražiš croherzu na googleu.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo dobrog servera ako ko jos igra samp 91.191.10.159:7777 ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice