Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.021
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
SoynTech kaže...

Ne mora biti odmah cheater, ali bio je to savršeni tracking na head. I ja želim vjerovati da je to slučajnost samo sam htjeo vidjeti malo vaša mišljenja pa sam zato u tom stilu napisao..

No kako god da pogledaš izgleda kao toggle https://gfycat.com/RingedPoshBlackrussianterrier

Slucajnost je da je naciljao na njega, a ne tracka ga uopće. tj miču se u istom smjeru a on ne miče xhair.

13 godina
neaktivan
8ax kaže...
SoynTech kaže...

Ne mora biti odmah cheater, ali bio je to savršeni tracking na head. I ja želim vjerovati da je to slučajnost samo sam htjeo vidjeti malo vaša mišljenja pa sam zato u tom stilu napisao..

No kako god da pogledaš izgleda kao toggle https://gfycat.com/RingedPoshBlackrussianterrier

Slucajnost je da je naciljao na njega, a ne tracka ga uopće. tj miču se u istom smjeru a on ne miče xhair.

Kakve gluposti, pa to se za svakoga može nać

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
10 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Professeur kaže...
dj_renny kaže...

Gledao sam u nekoliko navrata, zaspao sam gledajući skoro.

Mislim što god ti odgovorio vjerojatno neće urodit nečim pametnim, al eto, probat ću jer me uvijek zanima neka konstruktivna kritika i na kojem polju se možemo popraviti.

Što točno misliš pod zanimljivi? Koji su tebi "streameri" zanimljivi?  Što je kod naših dosadno? Što misliš da bi moglo biti bolje? 

I da, jel se sjećaš možda koji si meč gledao?

Hvala na odvojenom vremenu

Drago mi je da želite unaprijediti kvalitetu streama i udovoljiti svima no nemojte mi uzeti za zlo ovo što slijedi(radije me uzmite za co-castera ;) ).

pa krenimo: 1. Pod zanimljivi mislim na to kad komentiraju da drže tempo komentiranja i da konstantno pričaju što se događa u igri te da se šale često. 2. Nemam listu zanimljivih streamera ali imam listu zanimljivih castera Iz vrha glave to su Anders, Semmler, Fifflaren,James Bardolph... ddk nije loš, sadokist je dobar isto. 3. Kod vaših je dosadno što nemaju entuzijazma pri castanju, boja glasa i tempo je linearan. Nemaju dinamike pri nekim "uskim" situacijama na mapi(konkretan primjer https://www.twitch.tv/esl_adria/v/57014439 premotati na 00:15:19  a ovime također odgovaram na zadnje pitanje). Ponekad im kamera gleda igrača koji je skroz u pozadini i koji čuva flank. Što se tehničkog djela streama tiče enkodiranje je ok i casteri imaju solidne mikrofone.

Ukratko to bi bilo to. 

Ako želiš castati uvijek tražimo kvalitetne ljude, no većina ljudi koja kritizira nije nikada ni probala, niti će odvojiti dovoljno vremena da proba. Ako se itko želi prijaviti sve što treba napraviti je poslati kratak testni video na fb.com/csadriaorg, a mi ćemo biti ćemo i više nego sretni da ga ubacimo u ekipu. Ako nešto valja.

Što se tiče kamere - to je dosta tehnički zeznuta stvar. Nažalost ako se streama online i to dva castera s dvije lokacije, tehnički je neizvedivo da gledaju istu akciju osim ako nije upaljen autodirector - koji često totalno fula akciju. Bar što se tiče npr ovih ESL/faceit natjecanja gdje nemamo rcon pristup serveru, nema nekog pametnog rješenja.

Što se tiče kvalitete samog casta, mislim ok da ti se ne sviđa, al valjda shvaćaš da uvijeti u kojima navedeni casteri castaju nisu isti kao naši. Kao prvo, timovi koje castaju su poznate timovi o kojima se puno više može reći, a i formati u kojima se natječu i priče koje povezuju više turnira su zanimljiviji. Drugo, oko sebe imaju cijelu plejadu ljudi iz produkcije, koji se brinu za stvari poput: administriranja meča, ingame kamere, GOTV-a sljedećeg meča, postanja na socijalne mreže, moderiranje i odgovaranje na pitanja u četu. U nas je situacije da streamer/caster odrađuje i većinu tih stvari, a to naravno skida fokus sa samog casta.

Iskreno, pogledao sam ovaj VOD i ne vidim baš velike probleme u ovom dijelu, misliš na ovo kad pričam o molotovima? Tu sam se malo zbunio očito oko nečega, ili mi je netko nešto poslao na steam ili sam čitao chat. Mislim da je castanje daljnjeg dijela akcije bilo dobro, ili se oko toga ne slažeš?

Mislim generalno, ne smeta mi to što kažeš da nismo dinamični i uzbudljivi, jer realno ima prostora za napredak, al neke stvari koje si napisao tipa "sadokist nije loš" mi impliciraju da imaš malo prevelike standarde za ljude koje rade nešto kao hobi. 

Također, veselim se tvojoj demo snimci 

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg
11 godina
odjavljen
Counter Strike: Global Offensive

Covjece u zadnje vrijeme ne mogu pobijedit da me ubijes. Bio sam Master Guardian 2 i sad pao nazad na gold nova 3 -_- Nemres bez normalnog tima napredovat nema sanse.

0 1 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Covjece u zadnje vrijeme ne mogu pobijedit da me ubijes. Bio sam Master Guardian 2 i sad pao nazad na gold nova 3 -_- Nemres bez normalnog tima napredovat nema sanse.

Ne igram ako nemam full loby frendova. Više ne riskiram sa solo Q jer na kakve sve idiote možeš naletiti to je strava. 

13 godina
quickr kaže...
IvanDado kaže...

Ne igram ako nemam full loby frendova. Više ne riskiram sa solo Q jer na kakve sve idiote možeš naletiti to je strava. 

Ili barem cetvoricu imati, tako ako griefera dobijes bar ga mozes kikati

Lord save me kad igramo nas trojica premade i dobijemo dva premade retarda.

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
neaktivan

Ja od 03.03. nisam odigrao competitive matcha, evo sam i rank izgubio hahaha. Od kako sam dobio zlatni coin za ovu posljednju operaciju nisam ništa odigrao hahaha

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

u 2 tjedna napredovao iz MGE u LEM, sve solo Q, ezpz

sad malo stagnacija, zajebani su LEMovci

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
toshiba12345 kaže...

u 2 tjedna napredovao iz MGE u LEM, sve solo Q, ezpz

sad malo stagnacija, zajebani su LEMovci

that luck m8 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina

toshiba12345 I ja sam LEM pa ako hoces da te dodam da odigramo nekad skupa 

GamingOnline
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2016 11:03 (Mihael610).
14 godina
neaktivan

Ima nas 3-4 supreme-a i postaje nam već glupo dobivati random ekipu bez mic-a, koji su pri tom loši. Pa eto, supreme-ovi, slobodno mi se javite. Poz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Trebaš dizajnera? Posjeti IpL Design! www.ipl-design.info
12 godina

Igram maloprije mm i u 4. rundi njihov dobije VAC ban

ovako je završilo ovako je završilo
GamingOnline
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Volim ovu igru jako, ali stvarno evo bas igrao sa prijateljem ja napravio 35 killa on 29, a randomsi manje od 10 i naravno izgubili. Mislim da cu uzet pauzu od ove igre na par dana, mozda se ohladim malo i mozda me igra ubaci s nekim normalnima.

0 0 hvala 0
13 godina
IvanDado kaže...

Volim ovu igru jako, ali stvarno evo bas igrao sa prijateljem ja napravio 35 killa on 29, a randomsi manje od 10 i naravno izgubili. Mislim da cu uzet pauzu od ove igre na par dana, mozda se ohladim malo i mozda me igra ubaci s nekim normalnima.

Napravi pauzu, pogledaj neki pro game opusti se :)

Upravo zavrsen Dreamhack Malmo, super je bio turnir pogledao sam vecinu meceva, drago mi je da je NiP uzeo, stvarno su dosta promjena napravili u igri i isplatilo im se :) 
Vintage NIP 

11 godina
odjavljen

Mislim da cu te uzet za psihijatra ako ti ne smeta 

13 godina

Ja sam se isto nervirao zbog CS-a pogotovo zbog kolicine cheatera i loseg matchmakinga, smurfova, kupovanja rank-boosta, ali ako vec hoces da igras iole ozbiljno ides na placenu ligu faceit/esea!

Matchmaking u igri je stvarno los trenutno (takav je vec 6 mjeseci) i igru odrzavaju vecinom profesionalci i streameri i zbog toga nece umrijeti (da ne pominjem cinjenicu koliko $$$ je u igri zbog skinova kojima cijena samo skace nakon svakog turnira i apsolutno nema tendenciju da pada u neko skorije vrijeme)

Ja vec mjesec dana nista ne gejmam (CS) kontam produziti ESEA pa malo pucati s ljudima koji bar znaju engleski i imaju mikrofon 

Moj PC  
7 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Također :)
11 godina
neaktivan

Znam da je ovo tema za CsGo, ali nije baš da imamo aktivn temu za Cs 1.6 pa evo

.

"Ono si što jedeš" - ja sam pizza (ne, ozbiljno, pitajte @Tony1999)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
chaselol kaže...

Ja sam se isto nervirao zbog CS-a pogotovo zbog kolicine cheatera i loseg matchmakinga, smurfova, kupovanja rank-boosta, ali ako vec hoces da igras iole ozbiljno ides na placenu ligu faceit/esea!

Matchmaking u igri je stvarno los trenutno (takav je vec 6 mjeseci) i igru odrzavaju vecinom profesionalci i streameri i zbog toga nece umrijeti (da ne pominjem cinjenicu koliko $$$ je u igri zbog skinova kojima cijena samo skace nakon svakog turnira i apsolutno nema tendenciju da pada u neko skorije vrijeme)

Ja vec mjesec dana nista ne gejmam (CS) kontam produziti ESEA pa malo pucati s ljudima koji bar znaju engleski i imaju mikrofon 

Zanimljivo baš veceras mi se pojavila opcija za "Prime account matchmaking" beta testiranje, to ce bit matchmaking samo za accounte s mobile authenticatorom. Drago mi je vidjet da barem pokušavaju popravit situaciju

11 godina
neaktivan

Nije loš potez to sa ovim Prime Account Matchmaking ja sam ušao u to beta testiranje.

We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ušao i ja i izgleda da je bolje jer sam odigrao match u kojem sam imao pozitivan score i 4 MVP-a iako nisam odigrao ni dm a kamo li competitive skoro 2 mjeseca, čim su ovako loši nemaju sigurno cheatove, a prva dvojica u mom timu uzmu AWP a ne znaju sa njim, ispucaju po 5-6 metaka a ne ubiju nikog.

http://i.imgur.com/l7C3Isl.jpg

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2016 9:13 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

My luck :)

5 0 hvala 0
16 godina
IvanDado kaže...

My luck :)

$9000, AWP bez armora i utilitya...

11 godina
odjavljen
8ax kaže...

Pogledaj score. Cijelu igru smo ja i frend trolali tim jer su bili idioti i zajebavali se od samog pocetka. I AWP sam uzeo od neprijatelja, a posto sam cijelu igru se glupiro nisam nis kupovo. Na kraju krajeva zato sam i iso radit glupe no scopove.

14 godina
IvanDado kaže...
8ax kaže...

Pogledaj score. Cijelu igru smo ja i frend trolali tim jer su bili idioti i zajebavali se od samog pocetka. I AWP sam uzeo od neprijatelja, a posto sam cijelu igru se glupiro nisam nis kupovo. Na kraju krajeva zato sam i iso radit glupe no scopove.

Nemoj lagati. Haxaš 

11 godina
neaktivan
Imam i ja prime matchmaking možda ipak za cs go matchmaking ima nade... :)

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
1987veki kaže...

Nemoj lagati. Haxaš 

I got all kinds of hax.

12 godina
neaktivan
Xbox584 kaže...
Imam i ja prime matchmaking možda ipak za cs go matchmaking ima nade... :)

Isplati se imat double sim mobac 

Trebaš dizajnera? Posjeti IpL Design! www.ipl-design.info
17 godina
neaktivan

Kaj je zbilja problem nabaviti nekom rusu 50 komada SIM kartica ili sam nešto krivo skužio?

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice