Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.413
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
Slazem se, ali jednostavno sam se naviko na 350+ FPS-a, a i CsGo ionako ne igram zbog izgleda.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago
14 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Razumijem i ja tebe, global elite sam bio sa prakticki 100-110 fpsa (nakon cišćenja sad supreme). Bilo kojem pro igraču to su neigrivi uvjeti. Razlika sad sa ovih 300 fpsa je nebo i zemlja. A tko zna, možda smanjim doživljaje za koji tjedan od novog kompa i vratim sve old school kak je bilo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

badava 300 fps-a ako nemaš dobar monitor sa puno hz...

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

Da li je neko imao problem da mu se ugasi CS GO
Znaci udjem u partiju i igram 2-3 min i ugasi mi se igra, nikakav error mi ne izbaci ni nista samo se ugasi kao da sam ja stisnio na exit. Da li je neko imao problem ili zna kako ga rijesiti?
Sad sam obriso CS GO i stavio opet skidat pa cu vidjet dali ce proradit. to mi se danas pocelo desavati, inace poceo igrat prije 10-tak dana i sve 5 bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pogledaj stranicu prije, kaze Kiky da crasha ako su postavke vece od medium

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Pogledaj stranicu prije, kaze Kiky da crasha ako su postavke vece od medium

Samo za ATI grafičke.

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa i ne bas... Kako zbog tromosti i otpora u vodičima, FPS u računalu i Hz na monitoru nisu u fazi, nisu sinkronizirani. Znači, što više FPS veća je šansa da se poklopi frame sa tim refresh rate monitora. U suprotnom prethodni frame ostaje dulje nego šta je triba. Ako treba mogu nacrtat.

www.youtube.com/MikadiN
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2016 15:40 (Komunist Izet).
14 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa i ne bas... Kako zbog tromosti i otpora u vodičima, FPS u računalu i Hz na monitoru nisu u fazi, nisu sinkronizirani. Znači, što više FPS veća je šansa da se poklopi frame sa tim refresh rate monitora. U suprotnom prethodni frame ostaje dulje nego šta je triba. Ako treba mogu nacrtat.

sve to stoji i meni je to jasno ali ovo sam rekao jer tipa ja na svom 60hz nikad ali stvarn nikad nemogu pogodit tipa tiku uz npr vrata ili ugao nego uvijek dva tri koraka dok napravi izvan tog kuta ili ugla jer jednostavno mi se ne iscrtaju ti svi njegovi pokreti nego neke kao dapreskaće ,zato sam to rekao.

možda sam glupo objasnio ali mislim da shvaćaš kolko tolko   

14 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Razlika u CSGO-u između 100 i 300 fpsa osjeti se i na 60 Hz monitoru. Source engine igra, što više fpsa, manji input lag, puno je više sve fluidnije. Nema tu puno filozofije. Svi koji imaju iskustva sa igrom znaju da je tako i da nije kao i ostale igre di je dosta 60 fps-a. A imati 144 Hz monitor je naravno dodatan plus.

16 godina
Garac24 kaže...

Da li je neko imao problem da mu se ugasi CS GO
Znaci udjem u partiju i igram 2-3 min i ugasi mi se igra, nikakav error mi ne izbaci ni nista samo se ugasi kao da sam ja stisnio na exit. Da li je neko imao problem ili zna kako ga rijesiti?
Sad sam obriso CS GO i stavio opet skidat pa cu vidjet dali ce proradit. to mi se danas pocelo desavati, inace poceo igrat prije 10-tak dana i sve 5 bilo.

E to se desava i mom frendu ugl ima na steamu jedna nova tema za taj problem u zadnjih 11h su napisali preko 2000komentara...

Sa ovim update su zeznuli nesto. valjda ce rijesit

14 godina
neaktivan
Nek stavi shader quality na medium. To je trenutno rješenje.
14 godina

za one kojima se rusi kanter, stavite shadders na medium i trebalo bi radit

12 godina
neaktivan
Iskljucivo na medium ili moze i low, igrao sam svega par min na nukeu pa neznam da li mi se crasha ili ne, a shadder mi je uvijek na low
12 godina
neaktivan
Iskljucivo na medium ili moze i low? igrao sam svega par min na nukeu pa neznam da li mi se crasha ili ne, a shadder mi je uvijek na low
14 godina
ivan555 kaže...
Iskljucivo na medium ili moze i low? igrao sam svega par min na nukeu pa neznam da li mi se crasha ili ne, a shadder mi je uvijek na low

pa trebalo bi i na low radit dobro, pa odigraj malo vise da vidis

12 godina
protjeran

Kanter je toliko mutava igrica sa tim postavkama da na high imam vise fpsa nego na low . Nije optimizirana nikako , imam vise fpsa u zahtjevnijoj igri nego u kanteru . :) tako da nesikirajte se o tim postavkama i fpsu 

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidio sam ljude da se zale da im je fps nkon updejta jako malen.Meni je normalan(i5 4460 i gtx 760). Btw je li itko vidio "dramu" oko s1mplea sto se događa kroz zadnjih par dana. I kako vam se sviđa bovi nuke?

11 godina
neaktivan
Nisam jos igrao "novi nuke".

Ti FPS dropovi se dogadaju samo s AMD grafama.
"Uspjeli ste temu o visokoj tehnologiji, umjetnoj inteligenciji i robotima koji uzimaju poslove ljudima ponovo svesti na ljevičare i desničare i NDH i Jugoslaviju." -Drago
14 godina
leoncropro kaže...

Vidio sam ljude da se zale da im je fps nkon updejta jako malen.Meni je normalan(i5 4460 i gtx 760). Btw je li itko vidio "dramu" oko s1mplea sto se događa kroz zadnjih par dana. I kako vam se sviđa bovi nuke?

Meni je fps normalan, na Nukeu imam isto kao i na drugim mapama. 

Što se tiče s1mplea, iako je poznat po svom bahatom ponašanju i glupostima u prošlosti, ovo stvarno nije njegov problem.

Prvo ga Brazilci napadnu nakon što su narasle tenzije medju njima zbog nekih starih dugova nakon što s1mple knifea TACOa u FPL gameu i počnu se prepirat, likovi mu doslovno prijete da će ga ubit.

Onda ga onaj idiot iz Cloud9a doslovno napadne usred FPL gamea u kojem on uopće nije igrao. Znači lik je ušao na Mumble od svog timskog kolege samo da bi izvrijedjao i isprovocirao s1mplea koji je deset puta bolji igrač od njega. Jedno je kad nekome usred gamea kažeš da je loš jer nešto loše odigra, ali kad ulaziš u razgovor sa namjerom da nekog izbaciš iz takta, to je baš za gadjenje. I nije mu govorio samo da je loš, nego da nema prijatelje, da treba nabacit "tan", da loše aima, da je idiot i takve gluposti. S1mple mu je pet puta rekao "stop talking to me please", a ovaj ga samo napadao.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
protjeran

Otvorim novu kutiju, i dobim uzi koji vrijedi 10 centi...za ubit se.

Mika je odlična, 3 partije zaredom, 3 pobjede. Dvije 16-1, a jedna zlatna 16:14, a gubili smo na poluvremenu 11:4. 

Sutra ću je snimit pa na jubito krknut. Carriao sam ih ko stoku.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUaagkeWgzfnn8jtXoP5pXYNV75zvhg-_
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

odlično...svi iskorištavaju alt tab i vide kroz smokeove...odlično. Nadam se da će svi dobit VAC

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
16 godina
Komunist Izet kaže...

Kiky877 kaže...

Razlika u CSGO-u između 100 i 300 fpsa osjeti se i na 60 Hz monitoru. Source engine igra, što više fpsa, manji input lag, puno je više sve fluidnije. Nema tu puno filozofije. Svi koji imaju iskustva sa igrom znaju da je tako i da nije kao i ostale igre di je dosta 60 fps-a. A imati 144 Hz monitor je naravno dodatan plus.

Doslovno autizam, ako misliš da će ti pomoć razlika od 0.5ms varaš se s obzirom da je lag ruka-oko-mozak bar 100ms, a o 2% većoj fluidnosti neću ni pričat.

Imam PC s kojim imam 300-400FPS na bilo kojim detaljima, ali još uvijek limitam na 120 jer jednostavno nema razloga zašto bi trebao više.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 2:29 (8ax).
9 godina
Pises gluposti, a i sam sam tako razmisljao do negdje prije. Naime, igrao sam na 90-100 fps-a i cinilo mi se super sve dok nisam sjeo na burazov komp sa i7 6500k i 2x asus strix. Njemu radi na 400-600 fps-a i igra doslovno "leti". Ja nisam mogao vjerovat kolika je razlika ali sada itekako vjerujem. Igra radi brze, fluidnije i bolje.
12 godina
protjeran

Stream ide ON, bacite komentar i prijedlog kaj stavit u giveaway.

http://www.twitch.tv/dokmanic
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dal imate i vi dosta manje fpsa na novom nuke-u? Vidim da se na redditu svi bune da imaju doslovno 2-3 puta manje fpsa nego na drugim mapama. Eto meni dropa do 100 čak, a na ostalim mapama ne pada ispod 200 na punom DM-u od 20 ljudi. Čini se da će biti ista situacija kao i kad je train izašo. Morat će to malo izpeglati i optimizirati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

svaki update sve manje FPS-a ...sa 350 sad sam na 100 (što je najsmješnije, kvaliteta low-high uopće ne utječe na FPS koliko vidim po counteru)...ne znam, očito moram iskeširat 2000kn za neku grafičku....preloše.

Još gore je ono što sam gore napisao, ljudi iskorištavaju bug gdje ALT+TAB i onda vide kroz smokeove...dakle odigrao sma 2 matcha jučer i u oba puta kroz smokeove se puca beu problema...i ljudi znaju da je to bug novog updatea, ali isto tako su mutavi ako misle da neće dobit VAC jer je tako već bilo jedno vrijeme i koliko se sjećam VALVE je rekao da će dobit VAC i neće bit revokan, zato pazite kaj radite

12 godina
MasterG kaže...

svaki update sve manje FPS-a ...sa 350 sad sam na 100 (što je najsmješnije, kvaliteta low-high uopće ne utječe na FPS koliko vidim po counteru)...ne znam, očito moram iskeširat 2000kn za neku grafičku....preloše.

Još gore je ono što sam gore napisao, ljudi iskorištavaju bug gdje ALT+TAB i onda vide kroz smokeove...dakle odigrao sma 2 matcha jučer i u oba puta kroz smokeove se puca beu problema...i ljudi znaju da je to bug novog updatea, ali isto tako su mutavi ako misle da neće dobit VAC jer je tako već bilo jedno vrijeme i koliko se sjećam VALVE je rekao da će dobit VAC i neće bit revokan, zato pazite kaj radite

ne pričaj gluposti,kakav vac -.-

reinstaliraj windows i instaliaj ponovno global i biti ce ti normalan fps.. meni se fps nije nista smanjio s ovim update-om s tim da igram na laptopu i lockan mi je na 60.. amd grafa je.

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
11 godina

"kakav VAC" ??? onaj overwatch ban...kaj ti misliš da overwatch zna da je bug ili nešto, on samo vidi da ti pucaš kroz smoke?

kao što sam napisao takva stvar se već događala prije, mislim da kod revolver updatea i ljudi su dobili permanent ban i valve/steam ga neće revokat.

BTW pročitaj si na redditu od ovog updateaprošlog da su dobili ban

11 godina
neaktivan
VAC ban ≠ Overwatch ban
11 godina

skužio sam da sam krivo napisao u prvom postu (preživčan sam bio da razmišljam o tome ) , u drugom sam se ispravio u prvoj rečenici

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice