Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.401.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

@lolich - stoji ovo za tvoje godine, naravno da i sa svojih 17-18 godina možeš imati dovoljno iskustva sa fps igrama...

al' možda se krivo razumio kontekst, odnosno, možda je @chaselol htio napisati vezano isključivo za akceleraciju miša u fps igrama?

ukoliko je tako, onda ti definitivno nemaš iskustva sa time s obzirom kako pišeš... neiskusko izgleda! :)

prije svega, ne samo tebi nego i svakom korisniku windowsa, opcija "enhance pointer precision" znači (u praksi) isto.

nema smisla u csgo forumu objašnjavati definiciju i samu praksu neke windows opcije...

u svakom slučaju, nisi u pravu sa svojom teorijom gore.

industrija se bavi time da smanje koliko je više moguće negativnu akceleraciju u senzorima miševa...

- gore je ne'ko napisao da i isključivanjem enhance pointer precisiona nisi u potpunosti prilagodio akceleraciju i istina je

logitech je izbacio među prvima senzore sa maksimalno sniženom, al' eo imamo sreće i danas nije jedini.

nemoj misliti da samo gameri pate za preciznim i kvalitetnim senzorom! ;)

Do it for the people who want to see you fail!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
SR3CKO kaže...

@lolich - stoji ovo za tvoje godine, naravno da i sa svojih 17-18 godina možeš imati dovoljno iskustva sa fps igrama...

al' možda se krivo razumio kontekst, odnosno, možda je @chaselol htio napisati vezano isključivo za akceleraciju miša u fps igrama?

ukoliko je tako, onda ti definitivno nemaš iskustva sa time s obzirom kako pišeš... neiskusko izgleda! :)

prije svega, ne samo tebi nego i svakom korisniku windowsa, opcija "enhance pointer precision" znači (u praksi) isto.

nema smisla u csgo forumu objašnjavati definiciju i samu praksu neke windows opcije...

u svakom slučaju, nisi u pravu sa svojom teorijom gore.

industrija se bavi time da smanje koliko je više moguće negativnu akceleraciju u senzorima miševa...

- gore je ne'ko napisao da i isključivanjem enhance pointer precisiona nisi u potpunosti prilagodio akceleraciju i istina je

logitech je izbacio među prvima senzore sa maksimalno sniženom, al' eo imamo sreće i danas nije jedini.

nemoj misliti da samo gameri pate za preciznim i kvalitetnim senzorom! ;)

Nije chaselol, nego ja :P, ma neda mi se uopce objasnjavati, ako njemu pase akceleracija nek igra tako :).
Ja sam upravo fresh windowse stavio, jer sam mijenjao maticnu plocu, skinuo opet markC fix, razer synapse mi automatski digao postavke kad sam se logirao. Jedino sam zaboravio cs:go cfg spremiti na D disk, sad sam namjestao opet iznova, raw input i acceleration off, sve je sad kako treba osim crosshaira, to sam zaboravio kako treba, sutra cu namjestit tocku... neda mi se veceras, 5 sati vec sam potrosio na updates i instaliravanje igara opet, sreca pa imam optiku :P

13 godina
neaktivan

Blago tebi s optikom,ti skines Wolfenstain dok se iskenjaš 

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

Blago tebi s optikom,ti skines Wolfenstain dok se iskenjaš 

Ma skinuo sve igre Counter Strike, Toxikk, Unreal tournament 2004 u kojih 15 min XDD, sad stavio novi unreal tournament ima 2 minute vec na 45%

14 godina
neaktivan

meni je u cfg-u raw input 1.

kak vas večina drži tu postavku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
meni isto 1, s obzirom da u winsima imam 6/11, znaci default, ne vidim zasto bi signal morao prolaziti kroz neke dodatne sistemske acunice, direktno u kanter i vozi...
Respect the Raise...!
14 godina

Meni isto Raw Input ON, Acceleration OFF. Malo koja igra danas ima Raw Input u settingsima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi zanima me ima li neki trik oko postavka miša i to kakve vi postavke koristite ??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

U windowsu enchance pointer precision je iskljucen,brzina je 6/11.

In game akceleracija iskljucena,raw input ukljucen.

Dosta sam se yebao oko senzitivnosti,neki dan sam stavio 2.7 (do onda sam igrao oko 1.8-2.2 jos od 1.6-ice) i moram priznati da mi ide puno bolje,nemam ni jedan izgubljeni mec od onda,svaki mec sam prvi uglavnom,puno je lakse kontrolirati recoil a boga mi, i flickovi s awpom su precizniji.

Evo SS zadnjeg meca :D

BCko
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 0:07 (bancic123).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vranja kaže...

Pozdrav ljudi zanima me ima li neki trik oko postavka miša i to kakve vi postavke koristite ??

Ja sam na 600 ili 800 dpi sa sensitivityem na 2.

Ja ne volim previse kruzit iako imam veliku podlogu.

Sve je stvar skilla i ponajvise strpljemja.

13 godina
bancic123 kaže...

Treba par partija da se uhodas na ova podesavanja, a poslije toga se dize rank iz nove ^^

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina

Jel mozete reportati ovo smece za cheatanje... ide okolo i headshota sve i puca kroz smoke, izgubio sam volju igrati..: http://steamcommunity.com/id/tyronefromcompton/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

@bancic ako imas windows 7 i vise onda moras ovaj fix > http://www.esreality.com/?a=post&id=1846538 da bi potpuno uklonio akceleraciju iz windowsa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Dosta sam se yebao oko senzitivnosti,neki dan sam stavio 2.7 (do onda sam igrao oko 1.8-2.2 jos od 1.6-ice) i moram priznati da mi ide puno bolje,nemam ni jedan izgubljeni mec od onda,svaki mec sam prvi uglavnom,puno je lakse kontrolirati recoil a boga mi, i flickovi s awpom su precizniji.

Evo SS zadnjeg meca :D

Namjestio sam takve postavke idem sad pomalo igrat  !!

15 godina

Zdravo CS braćo !

Može savjet od nekoga tko se razumije ? Imam 2 Souvenir Cache case-a jedan je iz Finala a drugi iz semifinala. Da ih prodam odmah ili ih ostavim da poskupe (ako poskupe tj.) ?

Zmaj od Bosne
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Zdravo CS braćo !

Može savjet od nekoga tko se razumije ? Imam 2 Souvenir Cache case-a jedan je iz Finala a drugi iz semifinala. Da ih prodam odmah ili ih ostavim da poskupe (ako poskupe tj.) ?

ostavi ih, poskupit ce 100% samo je pitanje kolko si spreman cekati.

ja takodjer imam 2 (inferno i cbble) i ne razmisljam o uskoroj prodaji

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan

http://www.counterstrike-hr.com/allstar-2015-sastavi

Eto ako necete imat sto raditi ovu nedjelju :D

PS: Iako je netko iz ZG-a neka sutra navrati na okupljanje, free piva i hrana :D

https://www.facebook.com/events/1408628216112172/

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 18:55 (Caliph).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li netko da bi htio da napravimo bug noob klan?

Rekao sam noob jer ja tek pocinjem i nisam dobar kao ostali :D

Ako bi htjeli,javi te se u pm

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 18:59 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Ima li netko da bi htio da napravimo bug noob klan?

Rekao sam noob jer ja tek pocinjem i nisam dobar kao ostali :D

Ako bi htjeli,javi te se u pm

Odlična idea i ja sam početnik !!

10 godina
neaktivan

znaci da cu na esei dobit botove u teamu -.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 19:16 (lolich).

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedan odlican mec.Oni su se posvađali kad sam ja krenuo igrat.Inace imam los start i ktrenuo sam s 1-8 do 13-9 K/D

I onda sam se razmahitao u drugom poluvremenu :P

Tu sam se vratio Tu sam se vratio
Rambo Rambo
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

evo jos jedna od sad.. znaci cisti gg 

nepada mi na pamet vise ici na mm :D s tim je gotovo

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 20:38 (lolich).

0 0 hvala 0
16 godina
lolich kaže...

Overtime i ti kažeš da su botovi? lol

Lieber tot als rot
14 godina

Sad odigrao game sa prijateljem, dobili u timu lika koji samo flamea, govori da smo svi retardirani, mene oće kick nakon 5 rundi jer sam 0-5, i te gluposti.

A on i njegova dvojica ne mogu držat A na Infernu nego peekaju mid i umru sva 3 u prvih 30 sekundi, i onda očekuju od mene da uzimam killove i imam bolji score od njih u 2v5 retakeovima.

Predjemo na T stranu, izgubimo pistol, on leava, mi dobijemo eco i vratimo se sa 5-11 na 13-13. I onda izgubili jedan glup 5v2 eco jer su ova trojica peekali umjesto da se sakriju i čekaju ih, i izgubili game, a ja na kraju imao 25 killova.

Nikad nemojte flameat nego se trudite da vi budete što bolji, i nek vas ne zamara jel mapa CT ili T sideana i koliko rundi ste uzeli, samo uzmite što više i gotovo. To CT i T ne znači puno u matchmakingu sa random ljudima.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 21:05 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa koji vrag vise?

Ne prođe niti jedan dan,a da je ne dobijem cooldown..

Vec 5+ puta dobijam cooldown..

Valve,wtf? Valve,wtf?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ne razumijem ovaj matchmaking, trenutno MGE a i dalje ljudi mutavi ko u gold nova rankovima... Ne znaju plantat, usporeni su, ne žele komunicirat... Jel ja moram bit global elite da dobijem normalan tim??

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
14 godina

bio csgo na popustu pa ce bit tako neko vrijeme

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 21:19 (p1k1p).
14 godina
drakula789 kaže...

Pa koji vrag vise?

Ne prođe niti jedan dan,a da je ne dobijem cooldown..

Vec 5+ puta dobijam cooldown..

Oni koji su novi, nemaju ranks (dok ne dobiju rank) imaju ograničenje 2 wina po danu ;) To je uvedeno ima 4 mjeseca.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
10 godina
neaktivan
8ax kaže...
lolich kaže...

Overtime i ti kažeš da su botovi? lol

pa botovi su jer su svaku jebenu rundu ginuli bzvz i onda ja moram izvlacit rundu... ili u ct-u pusa neko od njih bananu i pogine i na a 1 svaku rundu ide pikat mid i pogine i uvijek ostajemo 3v5 ili u rijetkim slucajevima 3v4

14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ja ne razumijem ovaj matchmaking, trenutno MGE a i dalje ljudi mutavi ko u gold nova rankovima... Ne znaju plantat, usporeni su, ne žele komunicirat... Jel ja moram bit global elite da dobijem normalan tim??

Vjeruj mi,nije ni na LEM/SUPREME rankovima puno bolje,ljudi su jednostavno idiot samo sto na visim rankovima bolje znaju pucati.

BCko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice