Kako ste dosadni s rezolucijama i koja je najbolja , ne postoji najbolja rezolucije kak bi se reklo sve je to personal preference zato jer neki pro igra na x rezoluciji ili streched ili nesto trece ne znaci da ce zato i to vama odgovarati zato igrajte na onome sto vam najvise odgovara i to je to..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde malo, barem na 1h u danu isključi komp i odi si nađi život.
Natjeraj me.
U većini slučajeva glupost je neizlječiva tak da...Uživaj zatvoren u svojoj sobi.
U većini slučajeva glupost je neizlječiva tak da...Uživaj zatvoren u svojoj sobi.
Povedaj mi o svojem razvijenom socijalnom zivotu.
Katastrofa, odigrao u zadnja dva dana 30 competetiva i nesto casuala i nista ne dropa, nikakava misija, skin ili case...
Katastrofa, odigrao u zadnja dva dana 30 competetiva i nesto casuala i nista ne dropa, nikakava misija, skin ili case...
Kad si dobio drop treba proci sedam dana da dobijes novi(npr. ak si dobio u utorak u 12:00, sljedeci drop za taj dobijevi drop će biti drugi utorak u 12:00 ili kad odigraš poslje toga),
To i za misije vrijedi? dobio sam bio nakon svake runder misiju dok ih nisam sve napravio pa sad nist
To i za misije vrijedi? dobio sam bio nakon svake runder misiju dok ih nisam sve napravio pa sad nist
reset za misije za svaki utorak i petak (ali za petak nisam ziher). Uglavnom sutra ćemo vidjet dal je i u petak.
Kad si dobio drop treba proci sedam dana da dobijes novi(npr. ak si dobio u utorak u 12:00, sljedeci drop za taj dobijevi drop će biti drugi utorak u 12:00 ili kad odigraš poslje toga),
Nije uopće istina. Ja sam nekidan u razmaku 2-3 mape dobio 2 dropa.. Tu nema pravila, možeš dobit uvijek.
covjece insertion 16 pobjeda, prvi gejm 16-14 izgubimo, drugi repeat 16-14 ali bar se uradi misija za glock od 0.3 evra :D
edit:
(16 pobjeda aka 16 rundi pobjedjenih)
opet smor od mape nevidjeni
Ne shvaćam tvoj post? Ako misliš na misiju treba 16 rundi, a ne pobjeda, i to ne moraš u jednom matchu....
A eto napokon nesto palo, summer case :P
To je znak :D
Ljudi htio sam se ubacit i pitat jeli se isplati kupit igricu ili da pricekam popuste.Imali dosta ljudi koji ju jos igraju,dosadi li brzo igra i je li vrijedna vremena??I ne shvacam te fore sa skinovima i tim nekakvim kutijama.Jeli se tu mora ulagat opet pravi novac ili??
Hvala!!Sori malo sam noob lol.
Ljudi htio sam se ubacit i pitat jeli se isplati kupit igricu ili da pricekam popuste.Imali dosta ljudi koji ju jos igraju,dosadi li brzo igra i je li vrijedna vremena??I ne shvacam te fore sa skinovima i tim nekakvim kutijama.Jeli se tu mora ulagat opet pravi novac ili??
CS:GO je vec sada jedna od popularnijih igara u svijetu, vrijedna je vremena i ne vjerujem da ce ti dosadit, barem ne tako brzo.
Sto se tice skinova i caseova, mozes ulagat a i nemoras, npr. padtne ti neki dobar skin, mozes ga prodati na marketu i s time si kupis case i key za case...
Jeli onaj operation breakout nesto bitno i predobro tj. must buy ili ??
mozes, a i ne moras, nije must buy, al ako imas novca,i hoces, zasto ne
5 value danas na Reason.
Rasproda skinove, otvoria kutije čorci sami, i nešto sitno skinova šta sam ima stavia na daT protiv ESGa (flamie delpan) i sad krenilo, već na 10 eura.
zanimljiv intro... ostalo, sinkronizacija i efekti banana teška! :/
a skill usp, klasika ništa special, eventualno good job za ace.
inaće, kada ideš editirat, ne postoji neka komanda ili neki "edit.cfg" koji će uklonit gore desno fragove ostalih igrača?!
razumiješ, da ispisuje samo tvoje i da lupa 5 redova u ispisu... da izgleda profesionalnije edit?
zanimljiv intro... ostalo, sinkronizacija i efekti banana teška! :/
a skill usp, klasika ništa special, eventualno good job za ace.
inaće, kada ideš editirat, ne postoji neka komanda ili neki "edit.cfg" koji će uklonit gore desno fragove ostalih igrača?!
razumiješ, da ispisuje samo tvoje i da lupa 5 redova u ispisu... da izgleda profesionalnije edit?
Nije ovo CS 1.6,nema toga kolko ja znam.
Pa meni je bitan frag,eventualno mislim ubaciti neke boje i to da malo svijetlije izgleda.
Ono, fin pistol ace, samo glazba brate, ubi me
GG Valve,GG
GG Valve,GG
Ha? Kad netko dobije VAC ban više ne može pristupiti ni jednom serveru.
A sta kad neko ima 6 VAC banova?
A sta kad neko ima 6 VAC banova?
Dobiješ VAC ban za određenu igru. Praktički možeš imat i 50 banova ako varaš u 50 igara. Capisce?