Ne pada nakon svakog wina misija? evo pet competetiva za redom i nije pala misija, a izbjegavam ovu koju sam dobio, win 16 competetive matches on Castle
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne pada nakon svakog wina misija? evo pet competetiva za redom i nije pala misija, a izbjegavam ovu koju sam dobio, win 16 competetive matches on Castle
naravno da ne pada, sve je to random
uradi taj castle, moze se fina je mapa
Jesi siguran da je 16 mečeva? Meni je bilo 16 rundi, provjeri. Ako je 16 rundi to je pikin dim za obavit. Jedna dobivena ili dvije izgubljene (ako dobiješ bar 8 rundi)
16 rundi pobjedit i nije neki problem, pogotovo jer se nemoraju sve odradit u jednom match-u (znaci ne treba pobjedit match) nego mozes lagano igrat i pobjeđene runde ti se zbrajaju, pa makar i izgubio gotovo svaki match.
Da imate pravo, u glavi mi odmah prebacilo na matcha, no zapravo je rounda, al kad god idem play mission cekam po 5 min da mi nadje game za tu mapu :P
aj lagano
Samo ti pokusavam pomoci,full sam ozbilijan,jer ciljanje i crosshair placement su ti ocajni,bez uvrede.
aj lagano
Samo ti pokusavam pomoci,full sam ozbilijan,jer ciljanje i crosshair placement su ti ocajni,bez uvrede.
Znam da nisu najbolji i znam da moram vježbat. Znam za recoil control, crosshair placement, dizanje i spuštanje crosshaira kad se penjem/spuštam bla bla bla.
Ja sam početnik, možeš mi dat neke savjete al govorit takve gluposti nije potrebno.
lp
joj opet ovaj pro, aj tebe da vidimo macane
samo pricas a nema te nigdje
Zato ti razmisljas pa ne shvacas da te svi ismijavaju u ovoj temi jer stalno pricas gluposti...
Meni ismijavanje od strane likova koji u zivotu pravi CW nisu odigrali ne znaci nista.
Ajde malo, barem na 1h u danu isključi komp i odi si nađi život.
aj lagano
Znam da nisu najbolji i znam da moram vježbat. Znam za recoil control, crosshair placement, dizanje i spuštanje crosshaira kad se penjem/spuštam bla bla bla.
Ja sam početnik, možeš mi dat neke savjete al govorit takve gluposti nije potrebno.
lp
gj za frag :)
ja bih ti preporucio da stavis static crosshair pomoci ce ti puno kod brzih reakcija :)
keep pracitice :D
gj za frag :)
ja bih ti preporucio da stavis static crosshair pomoci ce ti puno kod brzih reakcija :)
keep pracitice :D
Hvala, nije neki frag, nisam želio stavljati nikakve efekte ni slično.
Držim dynamic crosshair zato jer ne znam pola recoila.
joj opet ovaj pro, aj tebe da vidimo macane
samo pricas a nema te nigdje
Njega smo vec vidjeli, sa Novom, kad je onaj tip dopustio da ga ovaj killa sa dva shoota nove
Evo novi ace, ovaj put malo bolji.
boli te tuki, hp ti nisu skinuli (54 prije ulaska na site i 54 nakon ubijanja posljednjg ct-a)...
pucao ti dobro ili loše, u svakom slučaju bolje od protivnika! ;P
naravno da je pracc najbitniji za napredovanje, pa pikaj i dm i mm i skill će biti u pozitivi uvijek.
Ajde malo, barem na 1h u danu isključi komp i odi si nađi život.
Natjeraj me.
Ima iko da igra 4:3 stretch rezoluciju? Puno bolje po meni od 16:9. Modeli su siri, headovi padaju puno lakse...
4:3 i 800x600,sve na low i deres ko veliki ;)
4:3 i 800x600,sve na low i deres ko veliki ;)
Pa mos ti i jacu rezoluciju sa tin kompon. Zegni (4:3) 1280x960 :D tu ja koristim
Nema potrebe,ne igram cs zbog grafike i ambijenta :D
Ovakav setup derem jos od 1.6
Nema potrebe,ne igram cs zbog grafike i ambijenta :D
Ovakav setup derem jos od 1.6
A ima li razlike u prosirenju kod 4:3 rezolucija? Znaci, oce li na 1280x960 bit manje/vise rasireni modeli nego na 1024x768? Obe su 4:3 rez.
1024x768 rezolucija perfektna za CS:GO
Sto se tice 1.6, 640x480 majka.
Logicno gledano 1280x960 je perfektna iz razloga sto je ima vise piksela, tvori je ugodnijom za gledanje. A stretch je isti...
Slazen se. Za CS:GO najbolja je 1280x960.
Idi igraj CS 1.6, gubis se to je nemoguce
Razlog sto je stari cs bio "bolji" na manjoj rezi tipa 800*600 je bila najbolja, je do same igre koja je bila hardverski ogranicena i to je bila najbolja reza za stari CS, nema tu diskusije. Sve ici ispod je idiotarija i pre$eravanje.
A igrati na 4:3 rezoluciji CS:GO stvarno moras biti "SPECIAL"
jer ti je vidno polje znatno skraceno a evo i primjera
Bubni najvecu rezu za svoj monitor i uzivaj.
Zaboraivo sam dodati, sto se jos koristila manja reza u starijem kanteru a ti kao pro izgleda nisi cuo ili ne znas za to, a to je recoil control
Idi igraj CS 1.6, gubis se to je nemoguce
Razlog sto je stari cs bio "bolji" na manjoj rezi tipa 800*600 je bila najbolja, je do same igre koja je bila hardverski ogranicena i to je bila najbolja reza za stari CS, nema tu diskusije. Sve ici ispod je idiotarija i pre$eravanje.
A igrati na 4:3 rezoluciji CS:GO stvarno moras biti "SPECIAL"
jer ti je vidno polje znatno skraceno a evo i primjera
Bubni najvecu rezu za svoj monitor i uzivaj.
Zaboraivo sam dodati, sto se jos koristila manja reza u starijem kanteru a ti kao pro izgleda nisi cuo ili ne znas za to, a to je recoil control
Ako si donekle dobar igrac i igras u teamu koji nije silver, tih 15% extra FOV-a ti ne znaci nista. Pa Get_RiGht igra 1280x960 4:3 stretched...
Ako postoji neka normalna osoba spremna na zajebanciju i igranje competitiva neka posalje PP sa steam ID-om.
Dosta mi je MM-a i glupih pub napucavanja. Odustajem od toga. Napominjem opet. Normalne! Neda mi se slušati nekog ragera kaj će quit-at svaki 5 game.
Skill nije bitan, jer je sustav ionako loše izbalansiran.