Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.173
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

A ja sam na Copenhagenu stavio na NiP ~15 valuea i dobio... Vjerovao sam da će biti nabrijani i da mogu dobiti ako banaju Mirage (što sam opet bio 99% siguran da će učiniti). 

Dok finale EMS Katowice nisam se htio kladiti jer sam bio poprilično siguran da bi moglo loše krenuti za NiP samo zbog tog kako JE vp odigrali taj turnir i još je 15k ljudi navijalo za njih...

Ne možeš samo te omjere gledati, to je samo koliko se % ljudi kladilo na taj tim

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 15:04 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive

Igra je puna debila koji hackaju. Proslje ban wave-a možeš disati dan dva a poslje se jebi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 23:05 (dj_renny).
15 godina

Dal igra tko Overpass? Jel dobra mapa poslje patcha? Ja nemogu naci nikakav server s tom mapom i da bude ljudi.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni ta mapa nije nesto za MM/comp isto ko i novi de_cbble od kojeg su napravili labirint/raj za kampere. Ima daleko boljih mapa koje bi uskoro trebale stici u novom operation packu (valjda?)

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2014 12:24 (infinite).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

et uzeo sam i ja "karambit" {#}

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 15:35 (bjong).

1 0 hvala 0
12 godina
bjong kaže...

To mi je najdraži gut skin. Općenito su mi obični noževi od svake vrste najdraži uz forest ddpat skin

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.4.2014 16:52 (Neznalica121212).
13 godina

Gutina najbolja {#}

Smrdljivi skakavac.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Neznalica121212 kaže...
bjong kaže...

To mi je najdraži gut skin. Općenito su mi obični noževi od svake vrste najdraži uz forest ddpat skin

definitivno, iako vecina ekipe svršava na karambita itd, meni je gut knife puno puno bolji, pogotovo onaj fade FN.... i super animaciju ima kad ga izvadis i to {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
17 godina

Evo ga opet... igram i disconnect uz ban od 7 dana {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

karambit=bayonet>gut>flip>m9 :D

Steam: just_mau5
Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

kennyS novi igrač Titana jao.{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ArminBHF44 kaže...

kennyS novi igrač Titana jao.{#}

Double AWP setup incoming! {#}

Steam ID: Mikky
15 godina

Dignitas protiv Fanatic: http://www.twitch.tv/nipgamingtv vec triple over time {#}

Go Dignitas, go skins! {#}

EUW: Ferritin
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

5 0 hvala 0
16 godina
bjong kaže...

hahahhahaha ovo me dobroooo nasmijalo {#}

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
12 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Igra je puna debila koji hackaju. Proslje ban wave-a možeš disati dan dva a poslje se jebi.

dok si to napisao sam si mislio "whatever" al sad u proteklih par dana nemogu normalan game odigrati...

svaki game nas neko rapea kroz smoke ili ko da smo najveci noobovi u ovoj igri...

eh, ne igram do banwavea

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
15 godina
LeftY_CRO kaže...
dj_renny kaže...

dok si to napisao sam si mislio "whatever" al sad u proteklih par dana nemogu normalan game odigrati...

svaki game nas neko rapea kroz smoke ili ko da smo najveci noobovi u ovoj igri...

eh, ne igram do banwavea

Samo da mi je znat kad je banwave...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
neaktivan

Ja u zadnjih 20 competitive mečeva sam naletio možda u jednoj da je bio čiter,lucky me :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Šta kažete, oće Dignitas opet sabit VirtusPro? 

ShadowStep
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ArminBHF44 kaže...

Ja u zadnjih 20 competitive mečeva sam naletio možda u jednoj da je bio čiter,lucky me :)

Čiteri se nalaze u legendary eagle i višim ligama iz razloga jer čitaju...... Nema čitera u donjim ligama, jako malo treba pobjeda da napreduješ ligu.

12 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

Čiteri se nalaze u legendary eagle i višim ligama iz razloga jer čitaju...... Nema čitera u donjim ligama, jako malo treba pobjeda da napreduješ ligu.

nema citera u donjim ligama? ja neznam o kojoj igri mi pricamo... ja dok spectateam frendove iz golda u svakoj rundi im je 1, koji je vecinom unranked a odudara od svih u svakoj stavci u igri tak da o ostalome da ni ne pricam

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
LeftY_CRO kaže...
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

nema citera u donjim ligama? ja neznam o kojoj igri mi pricamo... ja dok spectateam frendove iz golda u svakoj rundi im je 1, koji je vecinom unranked a odudara od svih u svakoj stavci u igri tak da o ostalome da ni ne pricam

Smurf?

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
12 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
LeftY_CRO kaže...
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

Smurf?

nije tesko vidjeti dok neko zna igrati i dok neko ima nesto, jednostavno.. na kazem da su svi unranked cheateri

11 godina
LeftY_CRO kaže...
Marsel007 kaže...
LeftY_CRO kaže...
Neznalica121212 kaže...
ArminBHF44 kaže...

Smurf?

nije tesko vidjeti dok neko zna igrati i dok neko ima nesto, jednostavno.. na kazem da su svi unranked cheateri

ja sam unranked {#}

MPLAB C18
13 godina
neaktivan

Odkad je bio na akciji za 2€ sam se citeri nakupili. Nemogu vise ni jedan match odigrat, svaki puta neko mora imat, samo vidim da je WH posto popularniji sad od Aima.. Nebi reko ništa kad bi radio prefire na nekim štekovima, al kad čeka stalno, pa iskače ispred mene ili kad prati kroz zid to je nevjerovatno. 

ShadowStep
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
12 godina

Odusta san od ranked cs:go, jednostavno je nepodnošljivo. 2/3 partije su ćiteri u legendary eagle. Hawken mi je nekako privlačan sad :)

15 godina
Neznalica121212 kaže...

Odusta san od ranked cs:go, jednostavno je nepodnošljivo. 2/3 partije su ćiteri u legendary eagle. Hawken mi je nekako privlačan sad :)

Danas s frendovima igram CS na pub serveru... Frajer dođe sucka half na drugom pr0 skillz. Optužim ga za hack provjerim profil, 20 h igre nema nikakvu drugu igru na acc. Frajer se taman disconnecta. Nakon pola sata skoro pa ista situacija. 150 h svi achievementi unlockani gold medalje frajer zidove ne jebe ni pet posto. Optužim i njeg i ekipa krene voteban on se disconnecta. Postao sam živi hack detektor.

13 godina
neaktivan
dj_renny kaže...
Neznalica121212 kaže...

Danas s frendovima igram CS na pub serveru... Frajer dođe sucka half na drugom pr0 skillz. Optužim ga za hack provjerim profil, 20 h igre nema nikakvu drugu igru na acc. Frajer se taman disconnecta. Nakon pola sata skoro pa ista situacija. 150 h svi achievementi unlockani gold medalje frajer zidove ne jebe ni pet posto. Optužim i njeg i ekipa krene voteban on se disconnecta. Postao sam živi hack detektor.

Global propo ko 1.6 -.-'

ShadowStep
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice