Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.385.745
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Counter Strike: Global Offensive

Koliko će Go koštati, kad to izlazi full?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
fila2208 kaže...

10€, 21.8 full na PC, PSN, XBL.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
13 godina

Kao što je rekao kolega Tyberius_Prime, šta ste se tako zapalili za tu zastavu ?

Ne govori ništa loše o našoj zemlji, dapače drago mi je što su napravili takvo što, bilo bi lijepo da ima za svaku državu te da se nekako prepozna i u igri.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Vapor kaže...
fila2208 kaže...

Pa to se i isplati možda :)

Igram više bf i takve igre, ali sjećam se counter još iz mlađih dana...ajme nostalgija :)

hvala na odgvoru,.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Vapor kaže...
fila2208 kaže...

Pa to se i isplati možda :)

Igram više bf i takve igre, ali sjećam se counter još iz mlađih dana...ajme nostalgija :)

hvala na odgvoru,.

Istina, nije ni približno sadržajna kao BF ali ima veliku prednost. Čim uđeš ravnopravan si prema svima, možeš sva oružja koristit.

Zašto prednost? Povremeno možeš uć i igrat sa frendovima bez ikakvih zaostajanja u vidu oružja prema njima.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
16 godina
A radi i u LANu, što je nekim još uvijek bitno, dakle Lan party certified :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mrfloyd kaže...
A radi i u LANu, što je nekim još uvijek bitno, dakle Lan party certified :)

Pa naravno da radi. Igra i je vecim dijelom radena za competitive scenu, a tamo se igra u lanu.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
14 godina
Vapor kaže...

Hvala kolegi na opširnom i korisnom postu. 

Svi mu stisnite Hvala! {#}

Ja sam konktaktirao Valve putem e-maila. Čekam njihov odgovor da razriješimo dilemu, kako je i zašto naša zastava dospjela tamo??!!

Malo sam si mozgao, kako si uspio postaviti samo takvo pitanje, a da ne bi bilo zabune, pitanje je {#} dobro i na mjestu {#} !!!!

Razmišljao sam, razmišljao i razmišljao kao profesor Baltazar i dokučio rješenje koje se krije iz jedne jednostavne, bar si ja tako umišljam, činjenice, naime, kada netko radi igru iz domene nogometa, pa neće staviti neke lajbeke tamo iz Žižlavića ili Pušće Bistre, već stavlja prave klubove i prave igrače, zar ne!?!?

Tako si mislim, da je autor ili netko tko ima zadatak osmisliti smisao priče istražio neke činjenice i ono što je pronašao zaslužuje objavljivanje na način stvaranja lika/likova u igri, što može biti samo pohvalno obzirom da smo "donedavno" imali Domovinski rat, pa me ne bi niti začudilo da i ime Mirka CroCop Filipovića nije doprinjelo nečemu/svemu, pa možda i Branka Cikatića, Vjekoslava Šafranića, makar su oni stariji i još ponekoga!

U svakom slučaju, kako god da bilo, sigurno nije bez vraga, nikako {#} !! 

ATJ Lučko
14 godina

Kupio danas. Igra je super. CS 1.6 je bolji. Ali bolje je od CSS.

Eto neke razmike vs CS 1.6.

Oružja su skroz neprecizna. Na daljinu moraš jako sporo pucati...

Kretanje je leteće kao i u CSS. Znači ako ideš desno dok pustiš tipku još malo hoda. Što meni osobno smeta!

Ako hoće tko igrati neka me doda kao tigerija na steam. I da igram samo ako koristimo mikrofon. Ne pišem u igri...

I šta je to sad tom zastavom? ček netko se buni jer su stavili našu zastavu?! Jer samo neka je stave, barem bude netko znao da Hr postoji...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.8.2012 3:31 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jeste primjetili da nije ta slika jedina s nasom zastavom, ima i ona gdje su dva vojnika bocno okrenuti i ovaj koji ima tu skijasku kapu ima nasu zastavu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tigerija kaže...

Kupio danas. Igra je super. CS 1.6 je bolji. Ali bolje je od CSS.

Eto neke razmike vs CS 1.6.

Oružja su skroz neprecizna. Na daljinu moraš jako sporo pucati...

Kretanje je leteće kao i u CSS. Znači ako ideš desno dok pustiš tipku još malo hoda. Što meni osobno smeta!

Ako hoće tko igrati neka me doda kao tigerija na steam. I da igram samo ako koristimo mikrofon. Ne pišem u igri...

I šta je to sad tom zastavom? ček netko se buni jer su stavili našu zastavu?! Jer samo neka je stave, barem bude netko znao da Hr postoji...

Slažem se s ovim za kretanje, pogotovo ako igraš s AWP-om, staneš i pukneš brzo a promašiš jer se još uvijek krečeš -.-'

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Jeste primjetili da nije ta slika jedina s nasom zastavom, ima i ona gdje su dva vojnika bocno okrenuti i ovaj koji ima tu skijasku kapu ima nasu zastavu.

Tako je, malo je teže primjetit ali na obe slike koje se mijenjaju je hrvatska zastava. Ovdje se lik čak malo bolje vidi. A evo i SS

Puna razolucija: http://s9.postimage.org/x2c3p9enh/2012_08_19_00001.jpg

Facebook: facebook.com/iPaleas • Twitter: twitter.com/iPaleas • YouTube: youtube.com/user/iPaleas • DeviantArt: ipaleas.deviantart.com
13 godina

kak vi igrat cs a jos nije ni izasao kaj ima neki demo ili tak nes..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa super je,...neka nas neka bude zastava naša šta fali :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

kak vi igrat cs a jos nije ni izasao kaj ima neki demo ili tak nes..??

Kralju, BETA ti je vani već par mjeseci, a ako sada preorderaš igru na Steamu dobiješ BETA Access do izlaska igre.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan

Friško kupljen GO. Čini se da nisam požalio, već nakon prve partije vraća sjećanja {#}.

Ako ko želi igrat neka me doda na steam : ''Vj3ko''.

0 0 hvala 0
13 godina

hahahhahahhah nazalost nemam za igricu tako da cu cekat da se pojavi negdje drugdje..:D

a jedno pitanje oce bit botova(odnosno al playera) u igrici ili samo mp..?? 

Moj PC  
0 8 hvala 0
17 godina
odjavljen
tomislavivic kaže...

hahahhahahhah nazalost nemam za igricu tako da cu cekat da se pojavi negdje drugdje..:D

a jedno pitanje oce bit botova(odnosno al playera) u igrici ili samo mp..?? 

Ja se nadam da neće nikada biti no-steam verzije. Navijam za VALVE da to spriječi.

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
15 godina
neaktivan

Znate zašto mislim da su ovo dva CT-a. Pogledatje prethodna dva CSa. Defaultni background su uvijek bila 2 CT-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sve više i više se nabrijavam kupiti...mislim da imam neš na pp para.

Ima neka ekipa tu da igra pa možda uletim nekad...njubara sam jer nisam dugo igrao ali imam reflekse iz ostalih pucačina :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Counter Strike je za mene oduvijek bio sranje, a to će i ostati.
CoD rulez!

Game experience may change during online play.
17 godina
Gamer6669 kaže...

CoD rulez!

Bravo evo ti keks.

14 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Gamer6669 kaže...

CoD rulez!

Bravo evo ti keks.

Njam, hvala.

15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

CoD rulez!

Pročitaj moj potpis...

14 godina
ja cod ne igram al igram cs a po tvojim izjavama vidim da ti igras cod dosta dugo i siguran sam da bi te razguzio u cod-u a u cs-u necu ni komentirati.lp cod fanovima i njihovom skillu
15 godina

evo kupio upravo,...skinem večeras pa ću vas dodat sve :)

jedva čekam zaigrat opet :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Steam: tigerija

Dodajte da pucamo!

Po meni je CS sličan CoD igri. U biti CoD mi je kao kopija CS. Jedina razlika je što CS ima malo kompleksnije pucanje, recoil i to. Ali obe igre su mi arkade.

Što mi je najzanimljivije kod CS jest način kupovanja itema. Dosta je dinamična igra zbog toga. A i ostale mehanike su zanimljive, poput recoila i preciznosti. Treba skila, a opet je primitivno.

Kao što je kod starih igara trebalo evadanja.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tigerija kaže...

Steam: tigerija

Dodajte da pucamo!

Po meni je CS sličan CoD igri. U biti CoD mi je kao kopija CS. Jedina razlika je što CS ima malo kompleksnije pucanje, recoil i to. Ali obe igre su mi arkade.

Što mi je najzanimljivije kod CS jest način kupovanja itema. Dosta je dinamična igra zbog toga. A i ostale mehanike su zanimljive, poput recoila i preciznosti. Treba skila, a opet je primitivno.

Kao što je kod starih igara trebalo evadanja.

Ovo je stvarno lijepo rečeno.

14 godina
neaktivan
herc1988 kaže...
ja cod ne igram al igram cs a po tvojim izjavama vidim da ti igras cod dosta dugo i siguran sam da bi te razguzio u cod-u a u cs-u necu ni komentirati.lp cod fanovima i njihovom skillu

Daj Xfire ako imaš da vidimo možeš li riječi pretvoriti u djelo.

15 godina

daj trole odyebi ajde i ne hranite to dijete nek se vrati u cod.

Moj PC  
3 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice