- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

kakva je šema sa configom u cs go ?vjerojatno se opet razlikuje od 1.6 i source-a..Koje postavke promijeniti ? može malo info
Gdje je zapela beta? Frend i dalje čeka i nema je..
Gdje je zapela beta? Frend i dalje čeka i nema je..
Koliko sam vidio na forumu od steama, nitko još nije dobio...
Valve nigdje nije rekao kad ce zapravo poceti ta open beta. To da ce poceti u 19:00 je bilo samo nagadanje.
Valve nigdje nije rekao kad ce zapravo poceti ta open beta. To da ce poceti u 19:00 je bilo samo nagadanje.
Meni steam kaže NO CONNECTION To je dobar znak, nešto rade :) Mogla bi beta uskoro sjest a onda slijedi download
Poceo sam igrat GO malo više, prije sam samo igrao kad bi došao update provjerit novosti itd.
Bio sam ownan jer nisam headove gadjao, a znam i zašto.
Svi znate da su modeli malo veći nego u 1.6. Ja sam xhair pozicinirao s navikom uvijek u razini glave na 1.6, ali ta razina na CS:GO je naciljano u prsa. Kad sam to rješia pobjedia sam 3 Arms Racea zaredom i općenito bolje igram.
Dodajte me na Steam, vaporcro kucajte.
ima ko problema sa spajanjem na community servers? meni se nece ni na jedan spojit, uvijek stroji i kaze timed out pa me vrati na meni.
Beta je live za nas preordaše :) Je da sam moro promjenit jedno 7 il 8 servera jer mi, pazi sad ovo steam NIJE IMAO CONECTION.. lol Kao nema connection a ja sve frendove vidim i mogu uci u CSS al skinit mi CS GO betu nije dalo dok kazem, nisam promjenio jedno par servera na steamu u opcijama.
Da, nije se ni meni moglo spojiti na community server, valjda zbog velike navale.
napokon se skida beta...
Engine je presmiješan... fps na low detalje i fps na max detalje = 40-80
Framedropovi svako malo (čim se nađe 2-3 igrača na jednom mjestu)... Šta je ovo, konzolaški port?
+guta RAM kako lud... 4 gb nije dosta za CS
ma igra je blago rečeno smijurina
Framedropovi svako malo (čim se nađe 2-3 igrača na jednom mjestu)... Šta je ovo, konzolaški port?
s mojom 4870 na high bez AA preko 150 FPS na 1920*1080...
Vjerojatno zbog CPU-a, i Source zahtjeva dobar CPU a GPU jedva da koristi...
P.S. I ja imam 4870
Nije, ne trolaj.
Vjerojatno zbog CPU-a, i Source zahtjeva dobar CPU a GPU jedva da koristi...
P.S. I ja imam 4870
A gle do tebe je. Ja imam duplo slabiji GPU pa mi ide na max sa preko 50 FPS. Ovo su postavke:
A potrošnja RAM-a nakon pola sata igranja mi nije prešla 2GB (imam 3).Dakle leti mi preko 50 FPS i prekrasno izgleda.
Igra je odlična za 10E. Pravo osvježenje za CS serijal.
Nije, ne trolaj.
Ma nemoj nešto što ti se dopadne odma je trolanje, svaki normlani koji je igrao barem od 1.6 složit će se da to nije igra koju će pravi igrači igrati, sa toliko sranj* u igri nisam vidio od zadnjeg cod, od "jednostavne" taktične fps igre naprave baš kako sam napisao smijurinu.
Ma nemoj nešto što ti se dopadne odma je trolanje,
Ne, nešto što mi se dopadne dobije TU
svaki normlani koji je igrao barem od 1.6 složit će se da to nije igra koju će pravi igrači igrati, sa toliko sranj* u igri nisam vidio od zadnjeg cod, od "jednostavne" taktične fps igre naprave baš kako sam napisao smijurinu.
Tebi se očito ne sviđa igra, i po tome si zaključio da je igra općenito smeće. To nema potrebe uopće komentirati, jer raspravljati o ukusima je besmisleno. Nisi argumentirao niti dokazao zašto je igra loša, stoga i dalje trolaš sa komentarima da je igra "smijurina". Bitno da je tvoj ukus mjerilo kvalitete igre.
Meni je igra super. Vjerujem da nisam jedini. CS nikada nije bio taktička igra. Taktičke igre su Rainbow Six (poput Raven Shielda), Americas Army, Ghost Recon, itd. CS je arkada kao i COD. Samo na drugačiji način. CS:GO ne odstupa od tog principa i sljedi ono što je CS serijal trebao i biti (i što je).
Legende 1.6-ice f0rest, get right, xizt i još dva Sourcera oživili legendarni klan NiP pod okriljem HeatoN-a. Ovaj put CS:GO.
Legende 1.6-ice f0rest, get right, xizt i još dva Sourcera oživili legendarni klan NiP pod okriljem HeatoN-a. Ovaj put CS:GO.
Stara vijest :P
Ja isto imam problema s fps dropovima, cim vidim vise od dvoje ljudi i pocne se pucati.
Jel moguce da je to zbog pata hdd-a? Primarni hdd mi je crko, pa sam sad na tom dok ne nabavim novi...
ma nemoj Ranko, u CS postoje dvije vrste igrača oni kako ti i oni kao ja koji je cilj pobjeta tima vjerovao ili ne to se bazira na taktici. Sve pet što se ne slažemo različita su mišljenja i o tome svakako ne treba raspravljati zbog toga sam ja neveo svoje a ti mene počeo napadati pa tko onda ide sam sebi u usta ti ili ja. Isto tako ako je tebi igranje na public serverima sa dečurlijom i samo na mislima kako biti na top 1 sve pet uživaj ta igra je baš za to stvorena.
lp
Pričaš gluposti. Clan War zahtjeva taktiku (team work bolje reći) na određenoj razini (koja nije pretjerano visoka), ali to igru ne pretvara u taktički FPS kao što je to Rainbow Six, AA i sl.
Upadaš na temu kao padobranac, popljuješ igru bez argumenata (vjerojatno si loš u igri te ti je to najveća prepreka, da je suprotno naveo bi točno što to ne valja) i očekuješ da će se ljudi složiti s tobom?!
Lijep pozdrav i tebi..
EDIT: P.S. mislim da se po godinama sasvim dobro uklapaš u tu "public dječurliju", bar sudeći po načinu na koji tipkaš ovdje ;)
da, a ja sam supermen...premda nemam argumenata da to potvrdim