Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.387.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Counter Strike: Global Offensive
To sam i mislio, uvijek u 19:00 imaju akcije i ostalo... Koliko beta ima GB?
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
14 godina
mislim da ima 3.4gb
16 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

kakva je šema sa configom u cs go ?vjerojatno se opet razlikuje od 1.6 i source-a..Koje postavke promijeniti ? može malo info

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Gdje je zapela beta? Frend i dalje čeka i nema je..

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dreammaker kaže...

Gdje je zapela beta? Frend i dalje čeka i nema je..

Koliko sam vidio na forumu od steama, nitko još nije dobio...

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
16 godina

Valve nigdje nije rekao kad ce zapravo poceti ta open beta. To da ce poceti u 19:00 je bilo samo nagadanje.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
17 godina
odjavljen
rocker55555 kaže...

Valve nigdje nije rekao kad ce zapravo poceti ta open beta. To da ce poceti u 19:00 je bilo samo nagadanje.

Meni steam kaže NO CONNECTION {#} To je dobar znak, nešto rade :) Mogla bi beta uskoro sjest a onda slijedi download {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 20:47 (Kordy).
17 godina
odjavljen

Još maloooooo {#}

2 0 hvala 0
16 godina
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poceo sam igrat GO malo više, prije sam samo igrao kad bi došao update provjerit novosti itd.

Bio sam ownan jer nisam headove gadjao, a znam i zašto.

Svi znate da su modeli malo veći nego u 1.6. Ja sam xhair pozicinirao s navikom uvijek u razini glave na 1.6, ali ta razina na CS:GO je naciljano u prsa. Kad sam to rješia pobjedia sam 3 Arms Racea zaredom i općenito bolje igram.

Dodajte me na Steam, vaporcro kucajte.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ima ko problema sa spajanjem na community servers? meni se nece ni na jedan spojit, uvijek stroji i kaze timed out pa me vrati na meni.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Beta je live za nas preordaše :) Je da sam moro promjenit jedno 7 il 8 servera jer mi, pazi sad ovo steam NIJE IMAO CONECTION.. lol Kao nema connection a ja sve frendove vidim i mogu uci u CSS al skinit mi CS GO betu nije dalo dok kazem, nisam promjenio jedno par servera na steamu u opcijama.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 2:49 (ReaperCRO711).

0 0 hvala 0
16 godina

Da, nije se ni meni moglo spojiti na community server, valjda zbog velike navale.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
17 godina

napokon se skida beta...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Engine je presmiješan... fps na low detalje i fps na max detalje = 40-80

Framedropovi svako malo (čim se nađe 2-3 igrača na jednom mjestu)... Šta je ovo, konzolaški port?

+guta RAM kako lud... 4 gb nije dosta za CS {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 13:03 (Kordy).

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma igra je blago rečeno smijurina 

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
Kordy kaže...

Framedropovi svako malo (čim se nađe 2-3 igrača na jednom mjestu)... Šta je ovo, konzolaški port?

s mojom 4870 na high bez AA preko 150 FPS na 1920*1080...

17 godina
odjavljen
s7ank0 kaže...
Kordy kaže...

Vjerojatno zbog CPU-a, i Source zahtjeva dobar CPU a GPU jedva da koristi...

P.S. I ja imam 4870

14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Nije, ne trolaj.

Kordy kaže...

Vjerojatno zbog CPU-a, i Source zahtjeva dobar CPU a GPU jedva da koristi...

P.S. I ja imam 4870

A gle do tebe je. Ja imam duplo slabiji GPU pa mi ide na max sa preko 50 FPS. Ovo su postavke:

A potrošnja RAM-a nakon pola sata igranja mi nije prešla 2GB (imam 3).

Dakle leti mi preko 50 FPS i prekrasno izgleda.

Igra je odlična za 10E. Pravo osvježenje za CS serijal.

17 godina
odjavljen

Ovisi koliko ljudi ima na serveru... ako igrate 5vs5 naravno da će framerate biti veći nego na npr 30 slot serveru...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Smanji msaa ili ga ugasi da imas vise fpsa.. 50 je premalo.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Jim Carrey kaže...

Nije, ne trolaj.

Ma nemoj nešto što ti se dopadne odma je trolanje, svaki normlani koji je igrao barem od 1.6 složit će se da to nije igra koju će pravi igrači igrati, sa toliko sranj* u igri nisam vidio od zadnjeg cod, od "jednostavne" taktične fps igre naprave baš kako sam napisao smijurinu.

14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Ma nemoj nešto što ti se dopadne odma je trolanje,

Ne, nešto što mi se dopadne dobije TU{#}

Jim Carrey kaže...

svaki normlani koji je igrao barem od 1.6 složit će se da to nije igra koju će pravi igrači igrati, sa toliko sranj* u igri nisam vidio od zadnjeg cod, od "jednostavne" taktične fps igre naprave baš kako sam napisao smijurinu.

Tebi se očito ne sviđa igra, i po tome si zaključio da je igra općenito smeće. To nema potrebe uopće komentirati, jer raspravljati o ukusima je besmisleno. Nisi argumentirao niti dokazao zašto je igra loša, stoga i dalje trolaš sa komentarima da je igra "smijurina". Bitno da je tvoj ukus mjerilo kvalitete igre.

Meni je igra super. Vjerujem da nisam jedini. CS nikada nije bio taktička igra. Taktičke igre su Rainbow Six (poput Raven Shielda), Americas Army, Ghost Recon, itd. CS je arkada kao i COD. Samo na drugačiji način. CS:GO ne odstupa od tog principa i sljedi ono što je CS serijal trebao i biti (i što je).  

15 godina
neaktivan

Legende 1.6-ice f0rest, get right, xizt i još dva Sourcera oživili legendarni klan NiP pod okriljem HeatoN-a. Ovaj put CS:GO.

http://nip-gaming.se/

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 15:23 (Vapor).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Vapor kaže...

Legende 1.6-ice f0rest, get right, xizt i još dva Sourcera oživili legendarni klan NiP pod okriljem HeatoN-a. Ovaj put CS:GO.

http://nip-gaming.se/

Stara vijest :P

Ja isto imam problema s fps dropovima, cim vidim vise od dvoje ljudi i pocne se pucati.

Jel moguce da je to zbog pata hdd-a? Primarni hdd mi je crko, pa sam sad na tom dok ne nabavim novi...

15 godina
neaktivan

Ne izgleda loše na Statsu s obzirom da još nije potpuno izašla.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma nemoj Ranko, u CS postoje dvije vrste igrača oni kako ti i oni kao ja koji je cilj pobjeta tima vjerovao ili ne to se bazira na taktici. Sve pet što se ne slažemo različita su mišljenja i o tome svakako ne treba raspravljati zbog toga sam ja neveo svoje a ti mene počeo napadati pa tko onda ide sam sebi u usta ti ili ja. Isto tako ako je tebi igranje na public serverima sa dečurlijom i samo na mislima kako biti na top 1 sve pet uživaj ta igra je baš za to stvorena.

lp

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina

Pričaš gluposti. Clan War zahtjeva taktiku (team work bolje reći) na određenoj razini (koja nije pretjerano visoka), ali to igru ne pretvara u taktički FPS kao što je to Rainbow Six, AA i sl.

Upadaš na temu kao padobranac, popljuješ igru bez argumenata (vjerojatno si loš u igri te ti je to najveća prepreka, da je suprotno naveo bi točno što to ne valja) i očekuješ da će se ljudi složiti s tobom?!

Lijep pozdrav i tebi..

EDIT: P.S. mislim da se po godinama sasvim dobro uklapaš u tu "public dječurliju", bar sudeći po načinu na koji tipkaš ovdje ;)

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 16:52 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

da, a ja sam supermen...premda nemam argumenata da to potvrdim

Bonasera, Bonasera. What have I ever done to make you treat me so disrespectfully? If you'd come to me in friendship, then this scum that wounded your daughter would be suffering this very day.
16 godina

Pošto nisam našao odgovarajuću ikonu za rocket dock za CSGO odlučio sam je sam napraviti pa da je podijelim s vama:

1 1
2 2
3 3
Ovako je sad kod mene Ovako je sad kod mene
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice