Evo prvo da vam pohvalim predivan forum :
Primjetija san da ste dosta u svojim recenzijama Hvalili igru COH OF pa ako koga zanima da se okusa multyplayer neka se javi
Evo prvo da vam pohvalim predivan forum :
Primjetija san da ste dosta u svojim recenzijama Hvalili igru COH OF pa ako koga zanima da se okusa multyplayer neka se javi
Imam original igru i izgubio sam cd key.AJ MOLIM vas ak možete pa mi pošaljite cd key jer ću poludit! Hvala unaprijed
Fenomenalna igrica. Jedna od najboljih strategija tog tipa koju sam igrao. Bolja mi je od obicnog COH-a jer ima kampanju od Njemaca a njihovi tenkovi su mi zakon!
Brits RULES,ja je igram preko hamachia i igra je vise nego odlicna
Disi dalmatinac kralju pa skupa igramo hahahaha
toliko dobra da sam kupu ja na STEAM
Jedna od rijetkih igara koju sam kupio orginal,nuff said.
Disi dalmatinac kralju pa skupa igramo hahahaha
Dukat
OF rula... kada upravljam sa britancima... ukopam se u jednom mjestu, ali imam malo bolju taktiku od "pure turtlinga"... usred polja napravim bofors, slit trench sa PIAT commandosima i artiljerijom na obližnjem brdu... da vidite kako to pali, malo utvrđenje koje je gotovo pa nemoguće srediti zbog svoje veličine...
Imam i ja original ali sam posijao cd key.Jel mi možeš poslat cd key?
igra je zakon meni se moze sam word in conflict moze mjerit s tom igrom......IGRA JE ZAKON
Ako je tko zainteresiran za bacimo koju preko hamachya nek se javi na msn :marko.737@hotmail.com pozz!
imate li neke Hamachi mreže za preporučiti?
na originalnom COH-u sam provodio dane i noći na Hamachiju, OF sam malo zapostavio
Solidna igra.
imate li neke Hamachi mreže za preporučiti?
na originalnom COH-u sam provodio dane i noći na Hamachiju, OF sam malo zapostavio
Zakon je igra. Još da izađe neki dodatak sa Rusima bilo bi predobro.
Jel tko ovdje igra aktivno Company of Heroes OF ??
Poz!
Haj!
E ja ti vec jako dugo igram stari COH v1.7. Igrao sam i u LAN-u povremeno.
Probao sam igrati i Opposing Fronts u LAN-u ,ali nikad se nismo uspjeli spojit kao u starom COH- svasta sam pokusavao ,ali nije islo.
Nedavno sam skuzio da ljudi igraju COH i COHOF preko hamachia, ali ja nemam iskustva sa hamachijem. Kako sam jako zainteresiran da povremeno igram protiv nekog online (PC vise nema šanse protiv mene ) molim nekoga da mi detaljno objasni kako se to igra prko hamachija.
Ja sam cak i instalirao Hamachi i spajao se na neke mreze gdje ljudi navodno igraju COH, ali nikad nisam vidio neku igru kad odem u multiplayer/LAN.
Pomozite
Jako sam zainteresiran za igranje heheh
MSN : a.smoljo@gmail.com
eee imam problem u kreiranju acounta za coh cf napisem sve podatke i sifru i sve uradim kako mi pise i onda se pojavi da trebam ubacit cd i kad ubacim cd pise mi wrong disck a kad izvadim pisemi disck not insert a u igrici se pojavi waliding media please wait i nakon toga se pojavi "NOTICE" i to se citavo vrijeme vrti u krug pa ako iko zna molimo da mi pomogne nek se javi ako zna ista vex se 7 dana patim oko toga a igra mi se nenormalno jer je orginal coh predobar pozzz svima i hvala unaprijed a ko zeli da mi pomogne evo msn pa nek me doda keka_kekic@hotmail.com poozzz
ej...........ja neigram ga ohohoh vremena...........sada kad izadje nova expanzija onda ce mo............
MOZE LI MI ITKO RECI KAKO IGRAT COH OF ONLINE?
THX UNAPRIJED
Ako nemas original igru mozes igrati recimo preko hamachia , a ako imas original samo se trebas spojit preko multiplayer opcije u igri
ljudi ja imam jedno pitanje... ja sam cito da u coh:of-u nemozes igrat s britancima i panzer elitom ako nemas original pa ... jel to istina ili se moze igrat makkar nemas org cd
imam original company of heroes i sve radi pa me zanima hoće li opposing fronts (koji bi skinio s piratebaya) raditi na multiplayer ili bar na singleplayer?
I oće li mi htjet radit originalni coh kad instaliram.
imam i eastern fronts i sve patcheve koji postoje za coh instalirane
I gdje ima kupit u Hrvatskoj originalni Opposing fronts (sam, bez običnog coh ili slično)?
Jer Company of Heroes je najbolja igra koju sam dosad igra.
Da pitam, imam originalnu igru, naravno , igra mi se multiplayer, pa me zanima, koliko svi patchevi zauzimaju? Znaci svi patchevi zajedno, koliko mb/gb/tb zauzimaju?
Oko 4-5 GB.
dečki, jel igra tko?
trebam kolege za igranje..:D