Civilization 3 problem

poruka: 3
|
čitano: 1.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Civilization 3 problem
pitanje
Uglavnom zaželio sam se zaigrati ovu malo stariju Civilizaciju i zanimaju me neke stvari :

Civ 3 ima 2 expansion set-a :

Play the world i Conquest

Play the world je izašao prvi i dao je par novih civilizacija i još par zgodnih stvari.
Conquest je isto tako proširio dodatno igru i izašao je kasnije od Play the world ekspanzije.

E sad me zanima sljedeće :

Ako samo instaliram Conquest jel to kao da sam instalirao i Play the world , tj. jel instalacijom Conquesta dobivam sve što bi dobio u Play the world + Conquest?

Civilization 3 Complete edition je : Play the world , Conquest + patchevi. Ako instaliram taj Complete edition, jel on automatski instalira sve ekspanzije ili mogu biriati koje se ekspanzije instaliraju (ovo pitanje se nadovezuje na prošlo).

Hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Civilization 3 problem

Kako da dopeljam resurse preko mora do doma? Znači imam npr. gumu kod neke kolonije, ali doma ne mogu graditi jedinice za koje treba guma. Kako da ju "dovedem" doma?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Civilization 3 problem

Moras izgradit Harbor ili airport na obadva otoka. Na svakom otoku u jednom gradu ti je potreban harbor ili airport da se mogu koristit resursi sa drugih otoka.

Harbor mozes izgradit samo u obalnom gradu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice