Call of Duty: WWII

poruka: 537
|
čitano: 148.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran

Mali osvrt na SP:

1. Prekratko, 6 sati na hardened težini.

2. Kampanja je pristojna ali ni blizu odlične, osobno mi je slabija od COD1, MW1/2, BLOPS 1/3. BTW BLOPS 3 kampanja je cca duplo duža.

3. Ovo da u SP ima ruskog oružja od Normandije pa nadalje u ogromnim količinama mi je malo too much. Povijesno nije netočno ali da je kod Wermachta PPsH zastupljen skoro kao i MP 40 je smiješno.

4. Začudo Normandija nije previše zastupljena, tek 3 misije, što je meni plus.

5. Pierson (Josh Duhamel) je iritantan ko k***c.

5. U SP nema cenzure svastike i nema crnih nacista, to vrijedi samo za MP.

2 1 hvala 0
17 godina
Re: Call of Duty: WWII
Paolo Maldini kaže...

Mali osvrt na SP:

2. Kampanja je pristojna ali ni blizu odlične, osobno mi je slabija od COD1, MW1/2, BLOPS 1/3. BTW BLOPS 3 kampanja je cca duplo duža.

3. Ovo da u SP ima ruskog oružja od Normandije pa nadalje u ogromnim količinama mi je malo too much. Povijesno nije netočno ali da je kod Wermachta PPsH zastupljen skoro kao i MP 40 je smiješno.

Ovo meni smeta, posebno u Normandiji, hajde da se borim na istočnom frontu, ali ovako je baš ono bezveze.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
boxer kaže...
Paolo Maldini kaže...

Mali osvrt na SP:

Ovo meni smeta, posebno u Normandiji, hajde da se borim na istočnom frontu, ali ovako je baš ono bezveze.

Upravo sam to pomislio po iskrcavanju. Jednostavno mi je nevjerojatno da im se to dogodilo, al ok.
Sa svime se apsolutno slažem što je napisano.

No, MP je priča za sebe i MP mi se jako sviđa! No o tom drugom prilikom.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
7 godina
neaktivan

Skinuo sam s neta..free bez MP,svaki put kada udjem u igru moram da igram ispočetka,ne pamti gdje sam stao...

Iskljucio sam na C/: disku Read only za sve foldere u COD fajlu...i opet je sve isto

Jel ima neko pojma zašto 

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Schumarche kaže...

Skinuo sam s neta..free bez MP,svaki put kada udjem u igru moram da igram ispočetka,ne pamti gdje sam stao...

Iskljucio sam na C/: disku Read only za sve foldere u COD fajlu...i opet je sve isto

Jel ima neko pojma zašto 

Odgovor na tvoje pitanje leži u prvoj rečenici tvog posta.
Vidi dolje. 

Schumarche kaže...

Skinuo sam s neta..free bez MP, (...)

Eto, dobio si odgovor.
A osim što riskiraš ban jer je ovdje nulta tolerancija za priče o free igri = piratluku, krajnje si lijen potražiti odgovor na mreži svih mreža.

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
12 godina
neaktivan
Schumarche kaže...

Jel ima neko pojma zašto 

kolko para tolko muzike

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
7 godina
neaktivan

Ako tko igra neka me doda steam nick name je Achilles na steam pa mozemo MP i Zombija ponekad poz

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

14 porblema trenutno najvećih

meni osobno discconect from server kad odigram dbru partiju ili odradim ordere, poludio sam na special order jer nisam znao što se računalo pod pobjedu što ne.

Inače samo to, ostalo ne toliko ili nikako.

Nadam se patchu uskoro.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

Snimio malo SP gempleja , MP ne mislim igrat, SP kampanja, neke misije su vrlo dobre neke su hit and miss. Na zapadu ništa novo.

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Kupio si igru da odigraš sp?

Znam da nisi, ali smiješno je kao mp ne mislim igrat :)

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Prestar sam ja više za ta MP sranja :) a i ekipa tj. generacija sa kojom sam przio cod1, cod 2, cod4, clanbase, promod, pub ratove ni njih više nema aktivnih, tako da me MP više uopće ne privlači. Stvarno bi neki novi Cod morao biti avion i odličan da se makar polu aktivno vratim napucavati na servere. Tamanio sam ekipu solo po pubovima na MW2 i MW3 na host serverima koji nisu bili dedicated i bila je to opća katastrofa, te užasni console portovi od igre, od tad sam praktički odustao od Cod serijala oficijalno. 

Vjerujem da će novim generacijama ovo biti nešto što je nama tada bio Call of Duty 2, i da će utrošiti mnogo sati na zabavu i rage-quittanje.

Uostalom kad vidim kako danas 90% igrača igra, pogotovo na Pub serverima, uopće nema neke one adrenalinske inekcije i želje da se baci u okršaj sa živim protivnikom na drugoj strani žice. Nažalost previše njubara i haxora, previše sam ja sati u cod serijale utukao i warova odigrao da bi me više ovakvo stanje MPa vratilo iz nišana Kar98 puške.

Ko voli samo naprijed HF&GL. Show must go on.

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
boxer kaže...
Paolo Maldini kaže...

Mali osvrt na SP:

Ja se cijelo vrijeme pitam gdje je MP44 švabska puška u SP, to je u cod1 i cod 2 uz Kar98 bilo najače MP oružje u igri. 

8 godina
protjeran
Colossus7 kaže...

Ja se cijelo vrijeme pitam gdje je MP44 švabska puška u SP, to je u cod1 i cod 2 uz Kar98 bilo najače MP oružje u igri. 

Bude kasnije u misijama ne brini se, kao i meni najdraža FG-42.

15 godina

400% biolja prodaja i povratak brojki na steam, po meni neka pumpaju sadržaj, djele free i puste jednu godinu da se ljudi odmore od igre a dotad ovo speglaju do savršenstva.

Ali ne vjerujem jer je to activision shit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ajmo tko igra na ps4
Nek me doda maherDP
Uvjet 18+
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Na steamu i dalje playerbase 5k prosjek tak da sumnjam da bu kaj s toga,ja sam prosle god ubol PS4 i odigral mwr a sad i ww2,trebalo mi je cirka mj dana da se priucim na kontroler,nije to pc filing al nema chiteraja niti trosenja vremena s driverima i ostalim pizdarijama,sad palim i igram i vreme potrosim na cisto igranje,nesto ekipe je tu koji su na pc peglali s menom tak da mi je ta konzola ustvari lepo iznenadenje a to kaj je gore neko rekel da je njubara puno je istina,neki objectiv mod pogotovo na konzoli ovak s random ekipom je sreca ak naletis na nekog ko zna odigrat,opet tu je i ranked play i gamebatles al nemam tolko vremena bas da bi se upustil u neki competitive iako mi taj pojam bas i nejde u paru sa konzolom.Ugl zabava je tu s ponesto ekipe s pc dana a i s ovima koji peglaju konzole od uvijek.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
15 godina

http://steamcharts.com/app/476620

Odakle si to izvukao? Minimum je po 15k igrača lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sinke hahahaha
Nelazi napaceni narod ko ih j****
15 godina

Činjenica je da jedini razlog zašto je cod živ su konzole, ali sa ww2 se na komp vratio malo jer aw je imao jedva 15k na launchu a ovaj 60k tako da je to odlično kako je bilo.

Kako će ostati vidjet ćemo, ali vi console peasanti sa svojim aim assistovima ste razlog zašto je igra portana i ima toliko problema na pc dok igrate upscaleanu 720p verziju od prije Krista.

Al dobro, svakom njegovo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gledaj momak pc shootere igram od 2000 od kad je CS izaso,konzolu sam kupio jer zelim zabavu a ne frustracije ko na pc,aim assist imaju svi na konzoli tako da ne vidim problem a na stimu nebi uzeo cod da je badava jer cinjenica je da mi vise ljudi dođe na rođendan nego kaj je trenutni playerbase.Čitaj gore razloge zašto sam uzeo ps4,i cod je mrtav na pc radi chiteraja.Uzivam igrat na konzoli i najbitnije igram a ne slazem drivere i listam forume kak da si optimiziran igru da mi ne radi na 25fps.Našo si se s krivim raspravljati i ja dalje vidim 5k igraca.Uzivaj igrat sa manjinama na stimu i prijavljuj chitere,za to si platio igru.

15 godina
$inke kaže...

Gledaj momak pc shootere igram od 2000 od kad je CS izaso,konzolu sam kupio jer zelim zabavu a ne frustracije ko na pc,aim assist imaju svi na konzoli tako da ne vidim problem a na stimu nebi uzeo cod da je badava jer cinjenica je da mi vise ljudi dođe na rođendan nego kaj je trenutni playerbase.Čitaj gore razloge zašto sam uzeo ps4,i cod je mrtav na pc radi chiteraja.Uzivam igrat na konzoli i najbitnije igram a ne slazem drivere i listam forume kak da si optimiziran igru da mi ne radi na 25fps.Našo si se s krivim raspravljati i ja dalje vidim 5k igraca.Uzivaj igrat sa manjinama na stimu i prijavljuj chitere,za to si platio igru.

Gle dečko, shootere igram od 95 od konzola pa do računala 98 i nadalje do dan danas. Konzole sam imao, ali neću je kupiti danas jer sve igre mogu odigrati na računalu sa više detalja i customizacije nego na gaempadu.
na rođendan i meni dođe oko 15k ljudi tako da razumijem takvu glupu usporedbu.

Naravno da uživaš, drago mi je da si našao svoje peasante i da zajedno kvikskopate jedni druge uz aim assist jer niste sposbni igrat na gamepadu.

Igra radi uredno, a ako imaš starije računalo, moguće da će štucnut, ali ako si imalo infomartički pismen, a ne console peasant bez beda složiš računalo i igra radi kao po loju.

Ne rasrapvlajm ja s tobom već si ti počeo iznosiiti krive brojke da bi izmislio sebi argumente, na što sam ja rekao, da, na konzolama je cod kralj, ali na PC je cod opet doživio boom što opravdaju brojke od low 15k i high 60k ali očito nenznaš čitati, ili nešto pa krivo vidiš.

Očito ti se vid pokvario od velikog ekrana doma i što preblizu sjediš valjda.

Ne prijavljujjem nikoga jer dosadn čitera nisam sreo i mogu reći da uživam u igri. Sem par discconectova, ali bolje radi nego većina AAA igara na startu koje su mi dizale tlak.

Zabavljaj se sa svojim kompićima na konzolama, ja budem na pc i svakom njegvoo :) lp i no hate, ne shvaća te ionako nitko ozbiljno :)

I btw. ako si ti sinke hunter, sjećam te se iz bf-a. Tad nisi miš znao držati i bio si low, sad valjda na konzoli uz aim možeš neog i ubiti pa ti je to bolje za ego, drago mi je da si se našao :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 17:40 (fila2208).
14 godina
$inke kaže...

Gledaj momak

fila2208 kaže...

Gle dečko

Koja je razlika između dečka i momka? 

ps. ja ne vidim nikakvu razliku.

15 godina
Valentin17 kaže...
$inke kaže...

Gledaj momak

fila2208 kaže...

Gle dečko

Decko je valjda mladi od momka 😂 nego igra radi dobro cak i starom phenomu sa gtx 1050ti dobijem od 60 do 80fps sa smanjenim sjenama a texture na extra.  Al minimum je 8gb rama i najbolje 3 do 4gb video memorije. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Valentin17 kaže...
$inke kaže...

Gledaj momak

fila2208 kaže...

Gle dečko

Nisi shvatio zašto sam tako napisao prvi dio posta.

najjači početak rečenice tipičnog fuckaboya je slušaj momak, slušaj dečko...kao ono, s visoka, sad ću ja tebi nešto reći, a sigurno mu još mama juhu stavlja u tanjur 

no nebitno, kakve su vam puške u igri? Thompson i bar otkidaju, možda je bar malo op...

13 godina
neaktivan

Eto malo napucavanja sa aim assistom.

Nisam hunter nego Sinke_CRO na bf4 i ako si igral vjerojatno si i možda posjetil server od moje ekipe,KHD clan server.

I jbga uživam igrat na konzoli kaj da ti velim.

Neznam al meni ovo kaže na sreamu.

11 godina

Sve je više ovakvih od kad je aim assist no go na pc-u...svi uživaju na konzolama 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
12 godina
neaktivan

ha cujte, nije taj aim assist op kao sto zvuci.

probao sam igrati fps na konzolama sa time i mogu reci da sam vise ocekivao, al nebitno.

nego ima kojih 4 momaka da se sakupimo pa odigramo s&d / war? ovaj pub je katastrofa blago receno

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Evo igra je vani malo više od tjedan dana. Da li se tko susreo sa bilo kakvom vrstom cheat-a ili su kako sam predvidio sredili to nakon bete?

Senior IT Consultant
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Jesam ja jučer.

Al igrao je za mene, nisam skužio dok nisu svi leavali, i onda na halftime su pokazali njegove killove kao top play. 

Autoaim do jaja. Onda smo ga vređali dok nije otišo. 

0 0 hvala 0
11 godina
Bo3 je bio kriminal po tom pitanju,mogao si i kroz tanje pregrade i zidove već nanjušiti suparnika sa crosshairom...pa onda još na to razni exploitsi i emulatori za gampad a igra se na m+kb...sad ta ista ekipa rida suze jer su sa 3+ K.D opet shvatili da su bili i ostali pi∗kice za napucavanje i prelaze na konzolitis 
https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice