Call Of Duty Modern Warfare

poruka: 3.351
|
čitano: 703.664
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Call Of Duty Modern Warfare
big_guy kaže...

Malo mi je ovaj multiplayer menu nejasan za izbor modova igre.

Zanima me kako da igram realism mode ali night maps,da je (ako postoji) 6v6.Isto tako nigdje ne vidim.nikakvu playlistu niti izbornik za realism mape po dnevnom vremenu?Moze li se to uopce filtirati/odabrati na navedeni nacin?

Pa imaš sad ispod quic play realsim night ti piše, domination, tournament i mosh pit season 3..

12 godina

Jučer sam igrao ovaj tournament i mogu reći da je super stvar, malo za promjenu. Dva puta do finala sam došao, ali sa igračima koji su imali isto slušalice i komunicirali smo tijekom igre. 

Inače kad ideš sam igrati, dobiješ 2 bota koji ne mogu kill jebeni napravit a za mikrofon da ne pričam, šute kao mulci.. 

Najbolje ući sa 2 frenda i rokacina

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
manipulator kaže...
big_guy kaže...

Zanima me kako da igram realism mode ali night maps,da je (ako postoji) 6v6.Isto tako nigdje ne vidim.nikakvu playlistu niti izbornik za realism mape po dnevnom vremenu?Moze li se to uopce filtirati/odabrati na navedeni nacin?

Pa imaš sad ispod quic play realsim night ti piše, domination, tournament i mosh pit season 3..

Meni ne pise nigdje ta opcija...

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
12 godina
neaktivan
big_guy kaže...
manipulator kaže...
big_guy kaže...

takodjer, prekjucer sam igrao i svidio mi se mod a sad ga ne mogu pronaci

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
5 godina
neaktivan

Pozdrav,

igrajuči ovaj cod kodi do sada nije radio mi probleme. No sad na zaslonu mi se pojavljuju neke crne mrlje... Igram li multiplayer savkih cca 1-3min se pojavi crna mrlja koja se širi i ako ostanem ravno gledati dođe mi po cjelom zaslonu. Moram se okrenuti za 360 i više nema mrlje. Također slična stvar na WZ tamo kad igram mi se pojavi kao crvena točka ali brzo nestane. Znas li itko kako to da popravim? Pokušao sam deinstalirati igru i ponovo je instalirati ali uzalud...

0 0 hvala 0
12 godina

Od kad znam za sebe sam igrao na pc pucacine. Ovo je prva godina na ps4 da igram pucacinu kao Cod mw2.. Pa mi palo na pamet da priključim tipkovnicu i miš na ps4.. Mogu samo reći da su rezultati zapanjujući, pogotovo KD ratio.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
LeftY_CRO kaže...
big_guy kaže...
manipulator kaže...
big_guy kaže...

Pa zato što mijenjaju svaki drugi ili treći dan.. 

12 godina
neaktivan
manipulator kaže...
LeftY_CRO kaže...
big_guy kaže...
manipulator kaže...
big_guy kaže...

Pa zato što mijenjaju svaki drugi ili treći dan.. 

to sam primjetio, no da li se da kako igrati samo taj mod?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
14 godina

Ehhh kad bi barem vratili meni najbolji mod, Demolition 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Sickness kaže...

navodno su ga teasali za treću sezonu

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
fila2208 kaže...
Sickness kaže...

navodno su ga teasali za treću sezonu

Ozbiljno ? :O Nisam znao, pa to bi bilo prejebeno 

16 godina
neaktivan

Ima netko da zna nacin kako dobiti night maps?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok ljudi , 

Moze savjet di kupiti keycode online ? 

I imali cheatera tako da znam dali da opce kupujem ? 

Znam da na warzone modu ima krcatu jer je besplatan ali ima li u modern warfareu ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2020 23:23 (Phnemonen).

0 0 hvala 0
15 godina

kako da se kupi igra preko  Rusije neko je stavio da je igra  140 kuna preko rusije 

atila2602

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

... svi vrapci na granama diljem svijeta vec godinama znaju, da NE postoji igra besplatna ili kupljena a da nema citera...

the pussification of todays youth cant handle metal of this magnitude
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tallahassee kaže...

... svi vrapci na granama diljem svijeta vec godinama znaju, da NE postoji igra besplatna ili kupljena a da nema citera...

Ma znam nego pitam u smislu eli problem prevelik ? 

Evo igram zadnjih dana black ops 3 pa nemos jedan game odigrati da neko neuleti sa aimbotom ili wallhackom pa se onda pitas zasto si novce da 

14 godina

Lol, sad opet nemam zvuk u igri, samo onu pozadinsku glazbu...Nije prvi put.

Restart ne pomaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da nisi mozda slucajno stisnuo F10 pa ugasio zvuk u igri?

15 godina

ima ekipa da igraju 5v5 cld rules game modove? sinoć igrali protiv nekog domaćeg klana bilo super zabavno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
zeryx kaže...

da nisi mozda slucajno stisnuo F10 pa ugasio zvuk u igri?

Nope, F10 isključi sav zvuk, ja čujem samo pozadinsku glazbu, čak ni u meniu kad s mišem prelaziš preko različitih 'kartica' ne čujem onaj efekt... 

14 godina

Jel ima još netko problem sa zvukom u igri (nema ga) dok se spoji na BT zvučnik (JBL Flip 4) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni su nakon novog updatea od 184MB performanse znatno pale, imam dropove na 40-50 FPS. Netko primjetio nešto slično?

EDIT: reinstalirao sam shadere i sve radi kao prije, glatko. Ali ima jedan drugi problem, cheateri. Danas sam valjda na 3-4 cheatera već naletio. Igraju HC tako da nema killcama i doslovno imaju 30 killova više nego ostali. Frendovi koji igraju Warzone, kažu da je tamo još gore. Lijepo je krenulo, mogli bi kroz par mjeseci cheateri pojest igru. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2020 19:14 (FileFicho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Meni su nakon novog updatea od 184MB performanse znatno pale, imam dropove na 40-50 FPS. Netko primjetio nešto slično?

EDIT: reinstalirao sam shadere i sve radi kao prije, glatko. Ali ima jedan drugi problem, cheateri. Danas sam valjda na 3-4 cheatera već naletio. Igraju HC tako da nema killcama i doslovno imaju 30 killova više nego ostali. Frendovi koji igraju Warzone, kažu da je tamo još gore. Lijepo je krenulo, mogli bi kroz par mjeseci cheateri pojest igru. 

Evo ja igram black ops 3 , to je nemoguće svaki lobby ili aimbot ili wallhack , njemacka balavurdija od 13 godina i mozes se slikati 

Ja razmisljam kupit modern warfare ali ako je puno cheatera onda necu sigurno bacat novce uzalud 

12 godina

U warzoneu ih ima, ovako mp slabo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Baš sam malo progooglao "cod mw cheat" i vidim da je cijena oko $150 mjesečno hahah

Bome ta ekipa koja cheata ima dosta dubok džep

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

nade se i za manju paru

15 godina

kaže netko da konzolaši ne cheataju? ma lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

kaže netko da konzolaši ne cheataju? ma lol

Da, vidi se da puca kao railgun. Ali s kakvim taj moronima igra pa da ga ne ubiju jbt? Ladno lik svaki puta stane, nanisani i onda pocne pucati.

Freak Show Inc.
13 godina

Na primjer ovo...skill ili cheat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FileFicho kaže...

Na primjer ovo...skill ili cheat?

Ja bih rekao skill. Kad se samo sjetim MW2 i "TheSandyRavage" ili npr "reechyyy". To je ekipa radi koje poželiš baciti komp kroz prozor misleći da varaju, a onda kad malo bolje otvoriš oči skužiš da su jednostavno.....bolji od tebe :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice