Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.340.443
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Bera kaže...

Ovo ne pomaže. Probao sam i neide, ali meni pomaže to da 2 puta čekam da mi se ta poruka pojavi i onda mi se 3 put connecta :)

EDIT: Probajte ovo, ipak je pomoglo samo se mora prvo otkvačit druga kvačica pa onda prva kvačica otkvačit da budu obadvije otkvačene......

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 12:11 (ExStazy).
13 godina
neaktivan

za save tempt problem treba updeyt graficku imao sam isti problem i rijesio ga

a za multyplayer skinite teknogods

program je bolji od altermw3 10 puta

server je uvijek online i ide bez problema

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
simo97 kaže...

za save tempt problem treba updeyt graficku imao sam isti problem i rijesio ga

a za multyplayer skinite teknogods

program je bolji od altermw3 10 puta

server je uvijek online i ide bez problema

Al to si trebao postati u AlterMW3 temi -.- FUUUUUUU

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško
15 godina

Nije, ovdje je ovaj pitao za taj problem...prethodna stranica, pred kraj

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma da... Pa onda mu nije trebo odgovoriti, ili je ovaj terbao pitati u alter temi.

A vjerojatno su novalije pa ne kuže neke stvari...

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A čuj...ovaj je tu pitao, ovaj normalno da će vamo odgovoriti. Ili kako ja radim, pošaljem PM.

Had a dream, I was king, woke up, still king.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

dečki ja zamoljavam nekog ko bi mi mogao preko team viewera napravit cod mw3 da više nebude strict da mogu s frendom igrat u partyu... modem je thomson tg782i :)

d4rkd3atH
16 godina
Tu je prije par stranica netko postao.
Upisi " telnet " u trazenje sadrzaja poruka unutar teme.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
13 godina

problem je sta kad upisem u cmd telnet 192.168.1.1 pise unable to join host 23 :S

d4rkd3atH
13 godina
neaktivan

Evo dečki i cure, trebao bih neki ozbiljan hrvatski klan za MW3. Med-skill, 45lvl Prestige 1, igram 2-4h dnevno (ovisi...). Tražim klan u kojem se uvijek igra i da je ekipa dobra. Imam 15god. K/D ratio mi je 1.01 i tak...Moj nick je .::MoNaRiZzlA::., a od xFire ᵀᴴᴱ'ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ|| Ex][Stazy (ali me tražite pod josipcod). I još evo link od Steam-a pa me dodajte:http://steamcommunity.com/profiles/76561198038303731/ LP!

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 11:55 (ExStazy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

http://www.callofduty.com/mw3/content/collection-1

Evo paket , 4 mp mape i 2 spec ops misije ( 15 $ najvjerovatnije )  , izlaze u paketu za tjedan dana (xbox360 only ) , a za PC piše coming soon .

Razočaran sam da nije 5 mp mapa , sramota {#} - prije smo pljuvali po njima kak su stavili u mw2 stare mape iz COD 4 , a sad necemo ni tak nešto dobit ,da je 5 mapa i 2 spec ops , to bi bilo vec nešto ,a ovako je ispalo  pre LAME i jadno . + još cemo se nacekad da stigne na PC

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Bubabug kaže...

http://www.callofduty.com/mw3/content/collection-1

Evo paket , 4 mp mape i 2 spec ops misije ( 15 $ najvjerovatnije )  , izlaze u paketu za tjedan dana (xbox360 only ) , a za PC piše coming soon .

Razočaran sam da nije 5 mp mapa , sramota {#} - prije smo pljuvali po njima kak su stavili u mw2 stare mape iz COD 4 , a sad necemo ni tak nešto dobit ,da je 5 mapa i 2 spec ops , to bi bilo vec nešto ,a ovako je ispalo  pre LAME i jadno . + još cemo se nacekad da stigne na PC

o cemu ti?

ovo je vijest stara vise od mj. dana

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Uopće mi se ne sviđa nova mapa - to je prokleti raj za snajperske ku*ve i kempere (dakle vjerojatno za 90% vas)...

He who is brave is free.

0 1 hvala 0
17 godina
Dwyane Wade kaže...

Uopće mi se ne sviđa nova mapa - to je prokleti raj za snajperske ku*ve i kempere (dakle vjerojatno za 90% vas)...

Da a FMG akimbo/striker idiot* kao manje iritantni od snajpera. U ovoj igri ne postoji ili se rjetko moze naletjeti na snajpera, vecinom su to rush moroni koji Barret koriste kao auto shotgun. . .

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
D3ViL kaže...
Dwyane Wade kaže...

Da a FMG akimbo/striker idiot* kao manje iritantni od snajpera. U ovoj igri ne postoji ili se rjetko moze naletjeti na snajpera, vecinom su to rush moroni koji Barret koriste kao auto shotgun. . .

Ma na takve klošare i mislim. Sve to stoji al na nikog sa bilo kakvom sačmaricom na novoj mapi nisam naletio još...

EDIT: IW je opet prčkao po matchmakingu nakon što je kolko-tolko radio i sad je sve doslovno otišlo u vražju mater...

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 15:56 (Dwyane Wade).
16 godina
Mitch kaže...

o cemu ti?

ovo je vijest stara vise od mj. dana

Ohoho neko je jedva dočeko da  može nešto prigovorit ,^^ .      Moja poruka ima težište na frustraciji vezanoj uz distribuciju DLC-ova , 2. potpuni detalji ovog paketa su dostupni tek par dana , a ako si ti to znao prije mjesec dana , ne vidim razloga zašto BOL Forum nije imao svjetsku ekskluzivu  , whatever -bitno da je tema živa :) .

17 godina

Po meni igra je otišla skroz u ku*ac. Izgleda da sa svakim novim patchom umjesto da neš poprave oni raz*ebu. Ne da sam sad živčan nego ono sve bi ih našamarao stoka klošarska neradnička. Za šta sam ja platio 40funti igru i 50$ Elite? Ovo govno od igre je trenutno neupotrebljivo...

He who is brave is free.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ma nemate pojma...ja igram samo sa sniperom skoro 90 posto vremena i nikad al znaci nikad ne kampam i samo koristim bolt i uvijek sam pri vrhu!!👿 isto tako u black opsu sam u 1200 sati igrao 1000 sati samo sa sniperom! onaj koi ima nesto protiv snajperista nema pojma halat samo cu to rec.... bas bi volio igrat protiv vas da vas naucim par stvari kad tako pljujete snipere... a sto se tice kampera i akimbo noobova....mw3 je prepun takvih seljaka!! ps. a da cujem vi pro uber super igraci s cim igrate?
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
ma nemate pojma...ja igram samo sa sniperom skoro 90 posto vremena i nikad al znaci nikad ne kampam i samo koristim bolt i uvijek sam pri vrhu!!👿 isto tako u black opsu sam u 1200 sati igrao 1000 sati samo sa sniperom! onaj koi ima nesto protiv snajperista nema pojma halat samo cu to rec.... bas bi volio igrat protiv vas da vas naucim par stvari kad tako pljujete snipere... a sto se tice kampera i akimbo noobova....mw3 je prepun takvih seljaka!! ps. a da cujem vi pro uber super igraci s cim igrate?

baš si ÜberProSkilzPlaya! Zar se i dalje igra MW3? Traje duže nego što sam očekivao, odigrao sam 100h mw3 i vec sam se zasitio  BO2 :)

14 godina
neaktivan
ma odustao sam od mw3,pre lame je...presao na battlefield 3 😃😃 totalno sam si super 😝
13 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Po meni igra je otišla skroz u ku*ac. Izgleda da sa svakim novim patchom umjesto da neš poprave oni raz*ebu. Ne da sam sad živčan nego ono sve bi ih našamarao stoka klošarska neradnička. Za šta sam ja platio 40funti igru i 50$ Elite? Ovo govno od igre je trenutno neupotrebljivo...

Šta si plaćao to?? Kupiš si normalno igru i deri {#}Šta su to oni raz*ebali??

13 godina
neaktivan

@Et_Tu_Brute? i @ZeNGe_CRO-mt  1) Ne spammajte 2) Mrzim {#} ko vas dvojicu, tu se pre*eravate a nema te pojma...:D i Zenge odi ljepo u BF3 temu pa se tam svađaj o HC i Normal modu. I inače igram i MW3 i BF3 i obadva su dobra ali neću ih uspoređivat...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja igram sa MSR, L1 mi je golden a i ownam sa Bolt. Nema nitko niš protiv sniper-a i kempanja, zapravo sa sniper-om može kempat. Ovi šta mi kempaju sa MP7 su noobovi. I inače ja igram sa akimbo FMG9 i onaj drugi revolver akimbo i tactical knife. I na kraju, prva klasa mi je ACR, druga P90 i MP7, treća mi je PKP i Stinger, četvrta mi je jedna od gore tri navedena snipera, peta mi je Striker i riot shield a šesta mi je Type 95( onaj semi fire ). Koristim sve strike package, svi perkovi -PRO i deathestreak mi je Marty. {#}

13 godina
ExStazy kaže...

@Et_Tu_Brute? i @ZeNGe_CRO-mt  1) Ne spammajte 2) Mrzim {#} ko vas dvojicu, tu se pre*eravate a nema te pojma...:D i Zenge odi ljepo u BF3 temu pa se tam svađaj o HC i Normal modu. I inače igram i MW3 i BF3 i obadva su dobra ali neću ih uspoređivat...

Daj ne glumi lokalnog šerifa, 1) označi gdje sam radio spam pa ću ispraviti, ali kada mi reces dali znaš uopće što "spamanje" znači? 2) BMK kakve ti osjećaje gajiš prema meni/nama, i možeš li pojasniti pod onim "da pojma nemamo" i reci mi što bi trebao reći da bi imao pojma. A sada, ja mogu(Da mogu!) pljuvati po igri zato jer sam je kupio i shvatio da je, kako se ono kaže "isto sr*nje samo drugo pakovanje"(od CoD4/5).

EDIT: "Ovi šta mi kempaju sa MP7 su noobovi. I inače ja igram sa akimbo FMG9" Daj plesni se! Kad si već počeo pametno govoriti ti izvali ovakvu glupost.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.3.2012 20:56 (Et_Tu_Brute?).
15 godina
neaktivan

Hoće li mi steam banati mw3 cd key ako koristim level hack i classeditor ?

0 6 hvala 0
16 godina
Ne.
Bar meni nije vec 2 mj.
You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
15 godina
neaktivan
8ax kaže...
Ne.
Bar meni nije vec 2 mj.

Nije niti level hack ?

16 godina

nisam igro vec tjedan dana i opce mi ne fali igra :/ ,definitivno je potreban ovaj  DLC , što prije .

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Jughead kaže...

Hoće li mi steam banati mw3 cd key ako koristim level hack i classeditor ?

Boli njih briga za nas korisnike koji imaju iskustvo sa glupim hakerima.

Njih samo boli briga ako su im serveri down pa ne mogu zaradit "poštene" pare.

Tako da, ne, ne banaju level hackove (nije bilo slučaja dosad), niti banaju ruske ključeve.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Daj ne glumi lokalnog šerifa, 1) označi gdje sam radio spam pa ću ispraviti, ali kada mi reces dali znaš uopće što "spamanje" znači? 2) BMK kakve ti osjećaje gajiš prema meni/nama, i možeš li pojasniti pod onim "da pojma nemamo" i reci mi što bi trebao reći da bi imao pojma. A sada, ja mogu(Da mogu!) pljuvati po igri zato jer sam je kupio i shvatio da je, kako se ono kaže "isto sr*nje samo drugo pakovanje"(od CoD4/5).

EDIT: "Ovi šta mi kempaju sa MP7 su noobovi. I inače ja igram sa akimbo FMG9" Daj plesni se! Kad si već počeo pametno govoriti ti izvali ovakvu glupost.

Aj se odi iz*rkat negdje.

EDIT: I ja (Da ja!) sa kupio i CoD4 i CoD MW3 i BF3(da dobro si vidio I BF3) i na 4 imam prek 350h, MW3 prek 70h a BF3 igram otkada je izašao....Igram sa akimbo i to je istina ali sa revolverom akimbo!!! (priznajem za*ebo sam se NIJE FMG9) A poanta rečenice : ,,Ovi šta mi kempaju sa MP7 su noobovi,, je da oni što kempaju sa automaticom njubići a da sniper-i smiju kempat.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice