zar na forumu nije zabranjeno stavljati linkove na ilegalne sadrzaje te razgovarati o tome?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel izašo 1.08 za pc?
Jedva cekam da nag.uzi akimbo face
jel ima novosti o promodu?
Jel se vama dešava problem sa mouse sensitivitijem? Često se zna promjeniti bez da išta mijenjam u postavkama...miš je mx518
Čini mi se da nema vise glitcheva
Jel se vama dešava problem sa mouse sensitivitijem? Često se zna promjeniti bez da išta mijenjam u postavkama...miš je mx518
Da..... meni se zna promjenit isto rijetko ili recimo u desnu stranu kada ocu okrenut nakon 2 cm pomaka puska stane :)
iw5mp has stopped working...
Meni radi bez ikakvih problema.
Edit
Nemojte spamat temu s tim mozete li pokrenut iwnet i ostalim temama o iwnetu, ilegalno je i mi koji smo kupili igru se osjećamo ko budale! Uostalom, imate temu za to.
Nemojte spamat temu s tim mozete li pokrenut iwnet i ostalim temama o iwnetu, ilegalno je i mi koji smo kupili igru se osjećamo ko budale! Uostalom, imate temu za to.
i agree
Evo moje klase, pa ako nekom pomogne :D
Prva:
- P90 (silenced) [KICK]
- Stinger
- C4/Portable Radar
- blind eye/hardline/steady aim <---sve pro
- Predator/Cobra/Reaper
Druga:
- ACR 6.8 [KICK]
- Stinger
- C4/Portable Radar
- Scavenger/Assasins/Marksman <---sve pro
- Blind eye/steady aim/hardline
Treca:
- MP7
- SMAW
- Frag/flash
- blind eye/hardline/steady aim <---sve pro
- AdvancedUAV/StealthBomber/EMP
Recon:
- MSR [KICK]
- FMG (akimbo) <----noob
- C4/PortableRadar
- Blind eye/Quick draw/Marksman
- Predator/Cobra/AC-130
isuse koja glupost,ispraznim u tipa cili magazin i njemu nista,on a on mene sa jenin metkon ubije,i tako svaki put -.-
isuse koja glupost,ispraznim u tipa cili magazin i njemu nista,on a on mene sa jenin metkon ubije,i tako svaki put -.-
On zna ciljati, ti neznaš.
Što ti je tu točno glupo?
On zna ciljati, ti neznaš.
Što ti je tu točno glupo?
al da ga cili magazin pogodi i nista mu nije,pa covjece da te pogodi 30 metaka u ruke i noge ima da crknes,a jos da koji zaluta u abdomen.....
u cek je problem?
al da ga cili magazin pogodi i nista mu nije,pa covjece da te pogodi 30 metaka u ruke i noge ima da crknes,a jos da koji zaluta u abdomen.....
Kad je COD bio realan?
Igraj hardcore :).
Kad je COD bio realan?
cisto sumnjam da si ga pogodio sa svih 30 :/ a i mozda si ti laggao, mozda on, mozda cijeli lobby ^^
Kad je COD bio realan?
cisto sumnjam da si ga pogodio sa svih 30 :/ a i mozda si ti laggao, mozda on, mozda cijeli lobby ^^
uzmem pp19 i pucam po njemu i sve dok pucam stoji onaj znak da je pogoden
Kad je COD bio realan?
uzmem pp19 i pucam po njemu i sve dok pucam stoji onaj znak da je pogoden
mozda si ga pogodio sa prva dva i onda si ga failo...neznam zna se dogodit al kazem mozda su bili laggovi iako mi se nekad dogodilo da sa scopom onak pogodim ga nista, a fulam ga pa ga ubijem al ofc ne precesto
isuse koja glupost,ispraznim u tipa cili magazin i nišan i sve leti na sve strane i njemu nista,on a on mene ljepo nacilja (vidim u killcamu) i sa jenin metkon ubije,i tako svaki put -.-
fixed :)
u cek je problem?
Odi na Steam, i nadi Modern Warfare 3. Pa desni klik na njega pa Properties pa Local files i odaberi Verify integrity of game cache. Valjda ti treba neki patch skinuti.
-
Kad je COD bio realan?
Za većinu oruzja treba 3 metka, a nije on kriv nego igra. Ona lagga i da nevidiš.
Intel Core 2 Duo E6550 2*2.33 ghZ
2 GB ddr 2 RAM 1333 mhz
HDD: 80 GB SATA
Nvidia geforce GT220 1 GB ddr3 (128 bit)
ako nemogu koji COD mogu igrat ??
19 | DA |
---|---|
0 | NE |
0 | MOŽDA |
Morao bi bez problema. :) Ako prilagodiš postavke.
Da.
Nisam igrao nekih 10ak dana jer mi je riknula graficka i evo danas upalim, stigao je taj neki update novi i vidim da je situacija losa. Svaki host lagga, pojavile su se i neke poteskoce sa killcamom.. wtf ?