igrao ja sa m9 tactical knife, ne baš dobro odigrano. bio ipak pobio dosta ljudi kad ono cheater! hahaha, a levata...
čuj, da sam ja cheater... :)
dobio deagle, odo isprobat.
igrao ja sa m9 tactical knife, ne baš dobro odigrano. bio ipak pobio dosta ljudi kad ono cheater! hahaha, a levata...
čuj, da sam ja cheater... :)
dobio deagle, odo isprobat.
pozz za prijatelje
haha ovaj promatrac lud ak misli da sam bacil 60 €,pa covjece to nije neka love,jbt to zaradis za 7-8 sati,ali kak ne kontas da nemas origigi i sad hoces ovamo da prosipas kojekakve gluposti,znas kaj je glupost,glupost je uzeti 500-600 € i uzeti 10 mw-ova 2 i onda na njima testirati kojekakva sra*a,a koliko je igra popularna mozes vidjeti po broju pageova ovde na forumu,i broju igraca
Kao prvo nemoj me vrijeđat ja tebe nisam ,drugo imam love za svaku igru i da, svaka igra mi je orginal s kojom igram online.
Ja radim i imam love i da,imam 35 god tak da ipak nešt znam o igrama jer igram ih malo duže neg ti najvjerojatnije.
Stoga malo poštovanja,a ako nisi skužio da se zezam na forumu to je tvoj problem
Mauro, a koji je to challenge? Imam ga obavljenog, ali kako se dobije? Nisam našao popis nigdje.
Vidim da su ti vec odgovorili, dakle 5 killova top playera protivnickog teama zaredom.
Imas ovdje popis svih titlova, emblema i sta znace, te jos hrpe drugih stvari:
Hih, nasao sam pravu kombinaciju ACR sa GL-om, RPG, Scavenger i Danger Close...... jos metka nisam ispalio :p
Ja sam danas na frajeru koji je prasio okolo sa GL-om i izludjivao ekipu (skvadra vajnala za GL, a on ima samo odgovaralo LOL, noob itd.) napravio najjaci i najdrazi Chalange "The Harder They Fall".
I jos fino zahvalim na chatu "Thank you nesjecamsevisekakosezvao for ...the harder they fall chalange"
Onda je on popi... i sasuo hrpu uvreda, pa mi je chalange bio jos sladji
LOL napravio sam to ne sjecam se kad. A ovi su mi najdrazi :p osobito NoobTuber.
omnicide mi je najdraži callsign...pobio cijeli team s jednim spremnikom na terminalu.
Svaka cast za killove, al video ti je blagi uzas. Nista se ne kuzi, a od izmjene scena i brzine me zaboljela glava. Malo kreativnosti ne bi skodilo.
TREBAM POMOĆ
-prije par dana kupio mw2,ali su bila onkava slova,znate već,pa sam updateao grafu i to je ok,ali sad kad idem promjenit rezoluciju izbaci directx encountered an encouverable error,directx je updatean najnoviji,pls help
izgasi xfire dok budes namjesto rezolucjiu i trebalo bi radit meni je tako
Svaka cast za killove, al video ti je blagi uzas. Nista se ne kuzi, a od izmjene scena i brzine me zaboljela glava. Malo kreativnosti ne bi skodilo.
Prvom prilikom cu napravit novi video i izmjenit to i stavit HD rezoluciju.
Wee, sredio sam NAT type, sad mi je open wee :P
Evo ja prvi put probao na SVOM kompu(ne na frendovom)i sve radi super.
Igram na wirellesu i zacudo nista ne lagga dok mi je CoD4 lagao da sam mogao plakati.
Evo vec sam rank 10 a zabava je nulte kategorije.
Cim napravim neki dobar score slikat cu
Prvom prilikom cu napravit novi video i izmjenit to i stavit HD rezoluciju.
Evo jedan na brzaka sklepan. Jedna mapa, a nisam bas ni snimanje podesio, zna zatrzat. Ubacio sam malo zvukova iz TF2 iz zafrkancije. Radni naslov :p
E da, sorry kaj nema Fade-out ;)Sve cool no cemu gl :(
Da napravis mi to iz zezancije a ja ni priblizno tome neznam Nego napravio sam drugi vid i stavit cu ga tu cim se uppa.
Ajmeee nervira me ovaj directX nonstop me izbacuje moze mi neko dat link za downloadat najnoviji update plsss
citam ovu temu sa posla pa vidih problem koji sam i ja imao i reko ajde da i to rjesimo.
direct x problem. ja sam ga rijesio tako da sam iskljucio xfire, lega mi rekao da se bas nevole steam i xfire i problem mi se rjesio .. eto toliko :)
Ja sam danas naletio na 3 cheatera, jucer na jednog. Svi su imali aimbot. Ono, covjek igra, rekao bi normalno kao i svaki drugi, ali cim pocne pucat automatski mu ciljnik leti prema neprijateljima, klasicni aimbot. Bogme se ova piratska verzija MW2 puni cheaterima, svaki dan sve vise. Valjda ce to sve VAC kickat.
Ja sam danas naletio na 3 cheatera, jucer na jednog. Svi su imali aimbot. Ono, covjek igra, rekao bi normalno kao i svaki drugi, ali cim pocne pucat automatski mu ciljnik leti prema neprijateljima, klasicni aimbot. Bogme se ova piratska verzija MW2 puni cheaterima, svaki dan sve vise. Valjda ce to sve VAC kickat.
Ako VAC opće radi na piratskim. To je pitanje?
Nasluša sam se djećjih gluposti za cili život
vidim šta prićaju u igrici koje puvanje i po forumima a niko se nije ni prijavia na iti jednu cb ljestvicu
drago mi je što sam naša klan igraća 30+
i svi imaju ženu i dicu kao ja
više mi je puna kapa dićurlije
buuuu starkeljaaaa
omnicide mi je najdraži callsign...pobio cijeli team s jednim spremnikom na terminalu.
camp noob tuber?
TREBAM POMOĆ
-prije par dana kupio mw2,ali su bila onkava slova,znate već,pa sam updateao grafu i to je ok,ali sad kad idem promjenit rezoluciju izbaci directx encountered an encouverable error,directx je updatean najnoviji,pls help
nije do tebe nego do iw-a jeb debillcine jos nisu izdale patch..
Ti si,majke mi, neki Jack Trbosjek.Ja jedva ubijem nekog sa puškom,a ti trčiš okolo i radiš bunceke od drugih ljudi!
knifeing je zabavan i dosta kvalitetan, al acr radi svoje.
puno su mi drazi kniferi.. mos se i nasmijat.. al sto me nerviraju noobcine sa sniperima.. slatko ih bockam sa ledja..
alo decko imas uredi!