Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.190.110
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
14 godina
neaktivan

u amisu sam..imam thomson TG 702

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 17:04 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kako da stavim da mi xfire broji sate kada igram mw2....imam instaliran a ne detektira igru...neznam di je ono xfire_games.ini da upisem onaj kod

EDIT:nasao

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.7.2011 18:32 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2

thompson tg782 ili kako se vec zove...

nije stvar u modelu modema, stvar je u postavkama modema backupanim na server (novotarija) da korisnici ne moraju upisivati ponovno sve podatke u modem nakon restarta modema npr. pokusavam se sto bolje sjetiti sto mi je operater rekao ali je tesko  izvuci smisao iz "mi to radimo za vas" i "to je za vase dobro" spike.

15 godina
neaktivan

Deticated serves disabled o.0 wow, jedan prilicno hrabar i riskantan potez i po meni najbolja stvar koju su napravili uz jos ovaj anticheat. Napokon ce vise igraca visit po lobbyu a ne na nekim blesavim modovima poput onoga anticamp, antinoob i sl. sto doslovno unisti ljepotu ovakvoj jednoj zabavnoj igri 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Deticated serves disabled o.0 wow, jedan prilicno hrabar i riskantan potez i po meni najbolja stvar koju su napravili uz jos ovaj anticheat. Napokon ce vise igraca visit po lobbyu a ne na nekim blesavim modovima poput onoga anticamp, antinoob i sl. sto doslovno unisti ljepotu ovakvoj jednoj zabavnoj igri 

This is an announcement regarding the error a user receives when they try and access the dedicated serverlist.

The dedicated SERVERLIST is currently down, not the servers themselves, if you receive an error about how the servers are down or disabled, DON'T WORRY. It's an issue being worked on, that's all I'm saying, please refrain from making ANY topics about this error, doing so will result in a board warning, and the thread will be locked.
You can still connect to servers via the IP and console (connect <ip>). The serverlist will be back up as soon as we can get the issue resolved.

16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Da su Bogda disabled.

damcro kaže...

This is an announcement regarding the error a user receives when they try and access the dedicated serverlist.

The dedicated SERVERLIST is currently down, not the servers themselves, if you receive an error about how the servers are down or disabled, DON'T WORRY. It's an issue being worked on, that's all I'm saying, please refrain from making ANY topics about this error, doing so will result in a board warning, and the thread will be locked.
You can still connect to servers via the IP and console (connect <ip>). The serverlist will be back up as soon as we can get the issue resolved.

Oni su debili ako ne sruše te dedi servere

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Deb1li su ako sruše dedije.

Ako ih sruše, svaka njubara će igrat sa GLom i neće bit ekipe sa servera.

Instaliram MW2, dolazim sa AK47 GL/OMA/OMA/Danger Close/Commando :D

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

Si ti tard ili sta?

Pogledaj malo dedi listu ima samo malo servera sa tim anti camp a serveri ti sa anti-gl su dobri jer mrzim loware kao poput tebe kad placete u igri i koristite gl i sprayate sa g18. Upravo su dedi-ji popravili to a samo njabsovi vise po lobby-ma i igraju sa gl i g18.

16 godina
neaktivan
Bera kaže...

Si ti tard ili sta?

Pogledaj malo dedi listu ima samo malo servera sa tim anti camp a serveri ti sa anti-gl su dobri jer mrzim loware kao poput tebe kad placete u igri i koristite gl i sprayate sa g18. Upravo su dedi-ji popravili to a samo njabsovi vise po lobby-ma i igraju sa gl i g18.

Izvini molim te, ali, svaka stvarčica koja je ubačena u igru je namijenjena da se koristi u igri. Pa tako i GL i g18 u tvom slučaju, meni smeta samo GL i to kad se samo koristi on, odnosno one man army pa puca ko lud, GL ja koristim samo da izvučem retardirane kampere iz svojih štekova. Znači, ti si mala pič*kica što ne može da izdrži ako ga neko raznese GLom ili ubije g18 akimbo? Suzdržavaj bijes, SMRT DEDI SERVERIMA, SLOBODA MATCHMAKINGU.

15 godina
neaktivan
Bera kaže...
Cobanac kaže...

Si ti tard ili sta?

Jok i jok..nubare ste upravo vi jer ste bespomocni cim dođe tip s gl-om. Mozda malo cudno ali cak nemam nista niti protiv kempera jer je to samo dio igre i nista vise. Camper, rusher, noobtuber Pa nije li to bit cod mulia sto je tako raznovrsna i pruza tolike stilove igre,ali ne vi cijeli mw2 s tim modovima spustate na razinu coda 2 i jos ste k tome bahati -.- AlterIWnet bi bio puno, puno, punoo bolji da nema ovakvih koji cvile cim ih netko ubije s tubom, a recimo za cover? Za to niste culi?

15 godina
neaktivan
Kad mene neko rokne tubom onda krece potraga koja zavrsava sa "booom headshoot". Nema tu plakanja, samo payback ;)
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
To se trazi. Ili mu vratis istom mjerom da zazali sto je uzeo tube. Ne odustajen dok ne dobijem grudge match.
16 godina

Hebem mu ja alter, više problema nego koristi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zasto smrt dedijima. ja nisam nikad koristio GL niti neco jer je iritanto a nemojte vi tu sr*t da ga "taktički koristite" jer to govore svi tuberi pa ih vidis u igri kako tubaju non-stop. TO je Low :/

A matchmaking suck-a i to jako.

EDIT: HAHAHAHAHA tebi je uredu G18 akimbo, lol, LOW LOW LOW LOW LOW

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 19:47 (Bera).
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedicated serveri su opet online :D
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
To 'low' vam uopce nije neka fora. Aj se razgovarajte normalno ko ljudi i koristite rijec noob :p
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
To 'low' vam uopce nije neka fora. Aj se razgovarajte normalno ko ljudi i koristite rijec noob :p

Noob je nesto drugo a LOW je..................

.

.

.

.

.

.

.

.

Znamo vec tko je to :D

15 godina
neaktivan
Tko...kaj?? Tko je low? Daj prevedi mi upotrebu rijeci 'low'? Lol
16 godina
low skill.
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Whiner svih Whinera{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/user/bannedonthisforum/14002.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 20:43 (Bera).
14 godina
neaktivan

Opet vi sa tim skillom. Nikada shvatiti.

.-.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cobanac kaže...
 AlterIWnet bi bio puno, puno, punoo bolji da nema ovakvih koji cvile cim ih netko ubije s tubom, a recimo za cover? Za to niste culi?

Sam 402 je rekao da su eksplozivi overpowered u MW2, te će ih bitno oslabiti u MW3.

http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/hwkjy/iam_robert_bowling_creative_strategist_on_modern/c1z0bk2

Loved: High gun damage, gun on gun focus, depth of features but simplistic in design.

Less-loved / removed: OMA, Commando, Overpowered Explosives, Nukes, Last Stand aka Second Chance perk.

16 godina

Omg, doslovce ih abusam na alteru, scar gl/oma/oma/danger close/commando i quickscope čine čuda, 37-9 i 26-8.

15 godina
neaktivan
Slabi su ti scorovi xD
15 godina
neaktivan
Slabi su ti scorovi xD
14 godina
neaktivan

imam problem kupio sam igru stavim cd u racunar i nece sta da radim ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.7.2011 22:22 (Smajser123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8ax kaže...

Omg, doslovce ih abusam na alteru, scar gl/oma/oma/danger close/commando i quickscope čine čuda, 37-9 i 26-8.

Kako ti se to da - -

15 godina
neaktivan
Smajser123 kaže...

a jesi probao...podmazat?

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
15 godina
neaktivan
Smajser123 kaže...

Vidi u kakvom ti je stanju dvd, čitač maybe?????

16 godina
neaktivan
Bera kaže...
Sale_ds kaže...

Whiner svih Whinera{#}{#}

http://www.bug.hr/forum/user/bannedonthisforum/14002.aspx

Der.le jedno, meni ovdje došao pi.zdit, idi kući siši si.su, nemoj mene peglat'! Ja igram kako ja hoću, nisam low, jer ta riječ u igrama ne postoji, low znači nisko, u igri se kaže noob, a ne low, i ja nisam noob, znam igrati, ne koristim gl ni g18 akimbo, samo kažem da me ne IRITIRAJU. Pokvareno derl.e.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice