- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Zadnja 2 dana mi govori:
Steam error - this game is currently unavailable.
Please try again at another time.
A kada pokušam igrati Single player, samo dobijem crni ekran i poruku:
EDIT: riješio.
Games > BlackOps - Multiplayer > Right click > Properties > Local Files > Verify Integrity of Game Cache
Ma ja sam skroz zapostavio BlackOps, igrao sam Modern Warfare dosta u zadnje vrijeme i CoD 2 vec 5 godina redovno, klasika.....
BO sam odigrao samo SP, ali MP ne mogu pokrenuti, otvorim MP i blokira mi u meniju dok pise connectiong, jednostavno zamrzne.Radi se o SKIDROW piratskoj verziji.
Moze mala pomoc da ovo rijesim?
BO s piratom ne možeš igrati, ak zbilja imaš viška love kupi.
I inače na ovom frumu je zabranjeno pitati takve stvari i zabranjeno je drugima odgovarati na takva pitanja.
Jasno....Zahvaljujem na odgovoru.

Inače famas ti je owerpowered -.- i gupi ak74u. svi na njuktownu igraju time. mislim inače pljuca je dobra!

znači update je to popravio...hmm zanimljivo, nisam dugo igrao coda pa nisam u toku...ekipo.

Nema toga sta nece bit crackano na ovoj planeti..a kamoli ne hit kao ovo..
23.11 ce se vec moc igrat bez orginala, garantirano!
Dace nasi hackeri crack i da igraju i koji nemogu i da kupe orginal al ako neko nadje neki crack koji radi nek mi posalje link u postu a ja sam naso neki crack al trazi kreten da mu se plati i on da sifru od winrara i to je to al onda bi radje kupio orginal al nema se para.... PS kupam se pod olukom kad pada kisa :DDDDD

Samo ti ime kaže dobijaš "prestiž" ... a ništa ne gubiš, već samo ideš iz početka do level-a 50 ... i tako 15 puta dok ne otključaš sve prestiže ;)
npr. otključavaš slotove od 6-10 za kreiranje klasa
Samo ti ime kaže dobijaš "prestiž" ... a ništa ne gubiš, već samo ideš iz početka do level-a 50 ... i tako 15 puta dok ne otključaš sve prestiže ;)
npr. otključavaš slotove od 6-10 za kreiranje klasa
I gold cammo :D
No, kupio sam ima mjesec dana malo manje novi comp. Sad sam opet black ops poceo i ne mogu punit 125 fps , ne z nam u cemu je problem...2x bolja grafa i 2 x bolji procesor za gejmanje.
Prije sam imao :
Gpu - ati 4850 512 mb
cpu - amd phenom x4 2.2 ghz
ram : 4 gb 800 mhz
Trenutna konfiguracija je pod ''moj pc'' Pogledajte.
Jel ima tko dobar savjet što ucinit ovim nesretnim slucajem ,bio bih jako zahvalan . PozzzzZ
Moj PC trajni link proslijedi na e-mail
No, kupio sam ima mjesec dana malo manje novi comp. Sad sam opet black ops poceo i ne mogu punit 125 fps , ne z nam u cemu je problem...2x bolja grafa i 2 x bolji procesor za gejmanje.
Prije sam imao :
Gpu - ati 4850 512 mb
cpu - amd phenom x4 2.2 ghz
ram : 4 gb 800 mhz
Trenutna konfiguracija je pod ''moj pc'' Pogledajte.
Jel ima tko dobar savjet što ucinit ovim nesretnim slucajem ,bio bih jako zahvalan . PozzzzZ
Moj PC trajni link proslijedi na e-mail
ja imam 60fps..pogledaj moj PC..
pozzz
nabvio sam cod BO
novi sam i imam jedan veliki problem
kad igram multyplayer nemam zvuka???
kad prebacim u solo imam zvuka.
probao sam se igrat s postavkama za zvuk al ne pomaze.
ako neko mozda zna?
pozzz
nabvio sam cod BO
ako neko mozda zna?
Probaj reinstall drivera zvučne.
pozzz
nabvio sam cod BO
ako neko mozda zna?
sređeno je
Pozdraav!!
Tražim klan za Call of Duty Black Ops, bitno mi je da je ozbiljan, znaći ozbiljni igrači ponekad nabacit neki war, TS3 nije obavezan ali bi lijepo bilo da imamo.
Za sebe mogu reći da sam dosta dobar, naravno možete me testirati ..
Prije sam igrao Mw2 (oko 650 sati) i CoD4 (oko 700)
Glavna klasa mi je MP5+ Red Dot Sight Secondary M1911
Semtex Flashbang i C4
Lightweight pro, Marathon pro i Sleight of Hand pro
LVL 42 nijedan prestige.
Javite se na PP za dodatne informacije, LP .
Pozdraav!!
Tražim klan za Call of Duty Black Ops, bitno mi je da je ozbiljan, znaći ozbiljni igrači ponekad nabacit neki war, TS3 nije obavezan ali bi lijepo bilo da imamo.
Za sebe mogu reći da sam dosta dobar, naravno možete me testirati ..
Prije sam igrao Mw2 (oko 650 sati) i CoD4 (oko 700)
Glavna klasa mi je MP5+ Red Dot Sight Secondary M1911
Semtex Flashbang i C4
Lightweight pro, Marathon pro i Sleight of Hand pro
LVL 42 nijedan prestige.
Javite se na PP za dodatne informacije, LP .
LOL..jadno al ajd ako bas tolko hoces bit u klanu,sati nisu bitni mos ima 1500h a da ne igras bas najbolje..inace se to netrazi nego tebe zovu..
Nadam se da se ova igra jos uvijek dobro igra mp na x360 jer je namjeravam uzest. Mw mi nije bas nesto, draza mi je ova...
Uzet ćeš COD:BO a MW3 izlazi za tjedan dana?
Nadam se da se ova igra jos uvijek dobro igra mp na x360 jer je namjeravam uzest. Mw mi nije bas nesto, draza mi je ova...
Igra se .... i igrat će se još godinama kao MW. MW3 ti izlazi 08.11 i biće ti oko 40-45 funti ...ali ako hoćeš BO moj savjet ti je da kupiš s eBay-a neku polovnu, ali ako baš hoćeš novu sačekaj nek iziđe MW3.
a nez igra sam vec BO mozda je ovaj i upravu, mozda je bolje da pricekam mw3...
Kaj je ovo s bo-om,opce ne radi.