- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

a neki su ga već i kupili... sad samo čekaju datum
battlefield, mislim da je zabranjeno pričati, tj. spominjati tu riječ u ovoj temi, jer odma se modernatori oglase, što je njihovo pravo
mislim za battlefield imaš temu battlefield...
također ako očeš uspoređivati te igre, imaš temu i za to ;)
ako pogledaš malo mw3 je malo spolirani mw2, isti engine, sića novih modova, nove mape i to je to.... morat češ platiti još kojih 300 kuna na dlc-ovima- lopovi
A pogledaj malo battlefield 3 i koliki skok su napravili prema zadnjoj igri...

7 | COD 2 |
---|---|
12 | Modern warfare |
7 | Modern warfare 2 |
11 | Black ops |

COD:UO
Ali ima onaj osjecaj nepreciznosti, nekad i po 10 metaka treba da na close-med rangeu u full auto ubijes nekog.

Dali netko zna kako se moze smanjiti ping jer mi je inace 60-90 a sada 400 i ne mogu uc skoru u nijedan server.
Prvi put dobio Choppera (Uvijek dobivam puno 4-5 killstreakova) bez carea, Klasa Stoner63 Red Dot/LAW Hardline/SoH Pro/Marathon Pro.
Prvi put dobio Choppera (Uvijek dobivam puno 4-5 killstreakova) bez carea, Klasa Stoner63 Red Dot/LAW Hardline/SoH Pro/Marathon Pro.
Kaj si prvi put dobio 8 killstreak??

Imam problem, skino sam igru s stem-a (kupio sam key preko eplati) i sad kad pokrenem pita me nešto vin_blabla i onda nakon toga EXE_CANNOT_FIND_ZONE nakon što stisnem OK na stemu mi piše da sam u igri a nisam.
Imam problem, skino sam igru s stem-a (kupio sam key preko eplati) i sad kad pokrenem pita me nešto vin_blabla i onda nakon toga EXE_CANNOT_FIND_ZONE nakon što stisnem OK na stemu mi piše da sam u igri a nisam.
Fino reci tom eplati liku da kad već prodaje ruske ključeve da vam onda da i jasna uputstva kako da pokrenete igru.
Fino reci tom eplati liku da kad već prodaje ruske ključeve da vam onda da i jasna uputstva kako da pokrenete igru.
Sad trenutno nije online, al kad bude javit cu mu se a do tad cu pokusat rijesit to pa ako tko zna nek mi odg, hvala!

svake trece runde dobijem Huwie a svale runde Mortar.

Narode jel vi moze igrati single player?
Igram kad mi MP dosadi ... ali nisma još ni do pola SP doša :)
Epic noob klasa :
AK74u GL
Crossbow
Ghost Pro
Hardened Pro
Second Chance Pro
Semtex
C4
Flashbang
Jel postoji nacin da imam vise od 60 fps ili je to lock. Meni se vrti 59-60 u svim uvjetima (smoke ili pucanje). Naredba /com_maxfps je na 250, dali postoji jos neka za koju neznam.
Jel postoji nacin da imam vise od 60 fps ili je to lock. Meni se vrti 59-60 u svim uvjetima (smoke ili pucanje). Naredba /com_maxfps je na 250, dali postoji jos neka za koju neznam.
Isključi v-sync, početni lock je na 90 ili tak nešto
Ma ja sam skroz zapostavio BlackOps, igrao sam Modern Warfare dosta u zadnje vrijeme i CoD 2 vec 5 godina redovno, klasika.....
BO sam odigrao samo SP, ali MP ne mogu pokrenuti, otvorim MP i blokira mi u meniju dok pise connectiong, jednostavno zamrzne.Radi se o SKIDROW piratskoj verziji.
Moze mala pomoc da ovo rijesim?
Mislim da mi je v-sync isključen ali nisam siguran. Budem vidio danas kad dodjem doma.
Ma ja sam skroz zapostavio BlackOps, igrao sam Modern Warfare dosta u zadnje vrijeme i CoD 2 vec 5 godina redovno, klasika.....
BO sam odigrao samo SP, ali MP ne mogu pokrenuti, otvorim MP i blokira mi u meniju dok pise connectiong, jednostavno zamrzne.Radi se o SKIDROW piratskoj verziji.
Moze mala pomoc da ovo rijesim?
BO s piratom ne možeš igrati, ak zbilja imaš viška love kupi.
I inače na ovom frumu je zabranjeno pitati takve stvari i zabranjeno je drugima odgovarati na takva pitanja.
Nisam ja ni mislio na te :)
Uostalom reći mu da ne može s piratom igrati je po meni OK. Ne smiješ mu objasniti kako se tak nešto može napraviti.
Evo baš sam danas rješio SP Campaign ... samo mi je nekako kratka oko 8 sati igranja ...
Sad mali odmor od SP dok ne iziđe MW3 ... samo se bojim da će priča biti bullshit ...
MW mi je bio super i SP i MP ... MW2 SP tak-tak, a MP totalni promašaj ...
Nadam se da se neću razočarat u MW3 MP ....