Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
oce ko kupit mw3 ili vas vecina prelazi na battlefield?ja cekam betu da vidim na sta ce licit
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty: Black Ops
CARBON kaže...
oce ko kupit mw3 ili vas vecina prelazi na battlefield?ja cekam betu da vidim na sta ce licit

a neki su ga već i kupili... sad samo čekaju datum {#}

battlefield, mislim da je zabranjeno pričati, tj. spominjati tu riječ u ovoj temi, jer odma se modernatori oglase, što je njihovo pravo {#}

mislim za battlefield imaš temu battlefield...

također ako očeš uspoređivati te igre, imaš temu i za to ;)

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
14 godina
neaktivan

ako pogledaš malo mw3 je malo spolirani mw2, isti engine, sića novih modova, nove mape i to je to.... morat češ platiti još kojih 300 kuna na dlc-ovima- lopovi

A pogledaj malo battlefield 3 i koliki skok su napravili prema zadnjoj igri...

0 3 hvala 0
15 godina
protjeran
da,mw3 izgleda ko dlc za mw2 ali ce se on opet prodavat kao kruh jer ipak je to cod..vidim da su u ea-u podigli velik hype raznovrsnim trailerima ali sumnjam da ce prodajni rezultati bit veci od cod-a.
Carb0n
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 17:53 (CARBON).

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Kpji COD od ovih 4 vam je bio najbolji/najzabavniji?
7 COD 2
12 Modern warfare
7 Modern warfare 2
11 Black ops
Carb0n

0 0 hvala 0
16 godina
4...
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina

COD:UO

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Enfield je jako dobro underused oruzje, prilicno mali trzaj, jako dobar sa Red Dotom i Silencerom + ima najmanje vrijeme za ADS od ostalih asolt rajflova (0.2s naspram 0.25s, osjeti se), tako da je jako dobar za Warlord.

Ali ima onaj osjecaj nepreciznosti, nekad i po 10 metaka treba da na close-med rangeu u full auto ubijes nekog.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
14 godina

Dali netko zna kako se moze smanjiti ping jer mi je inace 60-90 a sada 400 i ne mogu uc skoru u nijedan server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Prvi put dobio Choppera (Uvijek dobivam puno 4-5 killstreakova) bez carea, Klasa Stoner63 Red Dot/LAW Hardline/SoH Pro/Marathon Pro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
8ax kaže...

Prvi put dobio Choppera (Uvijek dobivam puno 4-5 killstreakova) bez carea, Klasa Stoner63 Red Dot/LAW Hardline/SoH Pro/Marathon Pro.

Kaj si prvi put dobio 8 killstreak??

16 godina
imao sam ja I po 15 killstreak ali sa napalmom, cobrom..
14 godina

Imam problem, skino sam igru s stem-a (kupio sam key preko eplati) i sad kad pokrenem pita me nešto vin_blabla i onda nakon toga EXE_CANNOT_FIND_ZONE nakon što stisnem OK na stemu mi piše da sam u igri a nisam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 11:36 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...

Imam problem, skino sam igru s stem-a (kupio sam key preko eplati) i sad kad pokrenem pita me nešto vin_blabla i onda nakon toga EXE_CANNOT_FIND_ZONE nakon što stisnem OK na stemu mi piše da sam u igri a nisam.

Fino reci tom eplati liku da kad već prodaje ruske ključeve da vam onda da i jasna uputstva kako da pokrenete igru.

14 godina
dekstroza kaže...
XVII Mini kaže...

Fino reci tom eplati liku da kad već prodaje ruske ključeve da vam onda da i jasna uputstva kako da pokrenete igru.

Sad trenutno nije online, al kad bude javit cu mu se a do tad cu pokusat rijesit to pa ako tko zna nek mi odg, hvala!

15 godina
protjeran
ljudi,koji vam je najveci killstreak?
Dodajte me na Xbox LIVE-u: XxC4R3ONxX

0 0 hvala 0
16 godina
13-14... al imao glupe ks...
svake trece runde dobijem Huwie a svale runde Mortar.
15 godina
neaktivan

Narode jel vi moze igrati single player?

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igram kad mi MP dosadi ... ali nisma još ni do pola SP doša :)

Hasta La Victoria Siempre
16 godina

Epic noob klasa :

AK74u GL

Crossbow

Ghost Pro

Hardened Pro

Second Chance Pro

Semtex

C4

Flashbang

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel postoji nacin da imam vise od 60 fps ili je to lock. Meni se vrti 59-60 u svim uvjetima (smoke ili pucanje). Naredba /com_maxfps je na 250, dali postoji jos neka za koju neznam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Jel postoji nacin da imam vise od 60 fps ili je to lock. Meni se vrti 59-60 u svim uvjetima (smoke ili pucanje). Naredba /com_maxfps je na 250, dali postoji jos neka za koju neznam.

Isključi v-sync, početni lock je na 90 ili tak nešto

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan

Ma ja sam skroz zapostavio BlackOps, igrao sam Modern Warfare dosta u zadnje vrijeme i CoD 2 vec 5 godina redovno, klasika.....

BO sam odigrao samo SP, ali MP ne mogu pokrenuti, otvorim MP i blokira mi u meniju dok pise connectiong, jednostavno zamrzne.Radi se o SKIDROW piratskoj verziji.

Moze mala pomoc da ovo rijesim?

Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mislim da mi je v-sync isključen ali nisam siguran. Budem vidio danas kad dodjem doma.

14 godina
neaktivan
ne mozes igrat online sa piratskom verzijom.... :s
17 godina
neaktivan
infeqt0r kaže...

Ma ja sam skroz zapostavio BlackOps, igrao sam Modern Warfare dosta u zadnje vrijeme i CoD 2 vec 5 godina redovno, klasika.....

BO sam odigrao samo SP, ali MP ne mogu pokrenuti, otvorim MP i blokira mi u meniju dok pise connectiong, jednostavno zamrzne.Radi se o SKIDROW piratskoj verziji.

Moze mala pomoc da ovo rijesim?

BO s piratom ne možeš igrati, ak zbilja imaš viška love kupi.

I inače na ovom frumu je zabranjeno pitati takve stvari i zabranjeno je drugima odgovarati na takva pitanja.

14 godina
neaktivan
ma znam ... Samo mi nije jasno zasto neki ljudi to ne mogu shvatit sami...
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
ma znam ... Samo mi nije jasno zasto neki ljudi to ne mogu shvatit sami...

Nisam ja ni mislio na te :)

Uostalom reći mu da ne može s piratom igrati je po meni OK. Ne smiješ mu objasniti kako se tak nešto može napraviti.

13 godina
neaktivan

Evo baš sam danas rješio SP Campaign ... samo mi je nekako kratka oko 8 sati igranja ...

Sad mali odmor od SP dok ne iziđe MW3 ... samo se bojim da će priča biti bullshit ...

MW mi je bio super i SP i MP ... MW2 SP tak-tak, a MP totalni promašaj ...

Nadam se da se neću razočarat u MW3 MP ....

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice