- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ko to kaze ko to laze.....?
ijooooooooo sta sam sad na ps3 radio sa ak74 na nuketown imo sam chopergunnerre samo za redom ovaj potrosim drugi je tu ode drugi stize treci :) jos ovo nisam videl na kraju svi prosli sa servera :)
..i sta je bilo kad si se probudio!?...jutro!?..
popio sam kavu (crnu)!
Wicked_Sick87 nezz sta ps3 ima uglavnom dosta je ljudi otislo
Zamisli koja slučajnost... i ja sam gol :D
Upravo sad sam gol!
Prijavit ću vas obojicu, sramota!
Uspio pobrati kill Care Packegom...
That's I call skills. Lako sa oružjem... Pih!
Video or it didn't happen.
ako ima chalange ... nek stavi SS da ga je prošao... u mw2 je bio taj chalange...
moze mala pomoc evo ovako frendu na PC theatre ne snima match zadnji put je snimljeno 10.12 kad je igro ostalo nema nis kako vratit da snima?
moze mala pomoc evo ovako frendu na PC theatre ne snima match zadnji put je snimljeno 10.12 kad je igro ostalo nema nis kako vratit da snima?
mislim da nije do njega(frenda) nego do glupe igrice.tako je i meni neke najbolje metcheve theatre zeznuo, a i igrica koja mi se freezala, a ono killstreak 10 samo s oruzjem :-S a k tome svemu, glupa igrica zabiljezi taj killstreak? :-S
Poz ljudi,
evo samo da javim da je HES klan uzeo server u Frankfurtu i svi su dobrodošli.
Server je HC S&D.
IP adresa/port 173.199.105.9:3434
Trenutno je praznjikav ali nadamo se da će se popunit s vremenom.
ZZ
Poz ljudi,
Server je HC S&D.
ZZ
Štrumfovi sa cod 4 lol nice, je li Stroke još igra?
da ..konacno smo se okupili opet :)... Nazalost Stroke je jedini koji fali jos.. moramo poradit na tome da se i on vrati iako sam skeptičan... Sad brije na biljar :)
..koja je ludnica ova Nuketown mapa,Xp-i sam lete..eo koliko sam ja najvise dobio..
Vidim da tu ima fanova Nuketown mape, e pa evo jedan video koji vrijedi pogledati, riječ je o nuketown mapi ;)
Pa mi sada recite da ste znali za sve to!
edit: 2 ista video su, neznam zašto -.-
ako ja uzmem ruski key i steam mi banna(ne zbog gluposti nego jer je russki)
jel mi bannaju cijeli acc ili samo bo
Poz ljudi,
Server je HC S&D.
ZZ
Ma daj hebo vas njubovski HC, kamo se to krenuli uključivat. Baš sam probao nedavno i to je definitivno mod za ljude koji koji su nesposobni nešto naciljati. Ovak je bullet spray prejak, još kad je HC onda to nema nikakvog smisla.
Što je uopće bilo s BUGovim HC serverom? Jel to propalo? Nisam nikoga vidio da ga spominje u CoD temama.
Kako mogu pristupiti video koji je u theataru?
Doduše ovaj sa CP nisam našao, ali sam napravio jedan gdje sam sa stickijem skinuo Valkyrie... (hahaha, nešto imam debele sreće u zadnja dva dana)
..ako uzimas ruski key on mora bit aktiviran pod ruski key(koda ga aktiviras u russiji) i onda nemas problema..tak je meni ovaj napravio od kojeg sam kupio i nema bana!!..
pa zar je i na ps3 igra tolko sranje da i nju moram prodat !
nezz jel se kom dogadalo al evo nemogu napravit clasu ja napraim udem u server i calsa je deafult tj sacma a mog famasa nema :( majke mi ak ne majlam treyarchu moje misli al vjerujete bit ce puno uvredljivih rijeci jel mi je pun K****C zajebavanja sa tom glupom igrom svaki dan nesto
..ako uzimas ruski key on mora bit aktiviran pod ruski key(koda ga aktiviras u russiji) i onda nemas problema..tak je meni ovaj napravio od kojeg sam kupio i nema bana!!..
a kako to jel preko proxya ili ne?
..neznam kak je on to napravio..uglavnom nema nikakvih problema..(taj lik se vise s tim ne bavi)..
..neznam kak je on to napravio..uglavnom nema nikakvih problema..(taj lik se vise s tim ne bavi)..
jel ga mos pitat samo kako to ide p mi javit
i jel si ti njemu dao svoj account pa je on tebi aktivirao ili.....
pa kupi preko base hosa..i oni ti sve naprave..i to je to
..ne,nemogu ga pitat..da dao sam mu svoj acc..jebo ga ti pa kupi kod nas negdje u trgovini,sta se zajebajes vise..
kupit cu preko base hosta i dati im acc
Evo jedan fini rezultat. Dva zauzimanja HQ-a i 48-21. Server je na HC-u.
Edit:
Iz nekoga razloga jako se loše vidi, pa evo link.
http://img41.imageshack.us/img41/6287/blackopsmp2010123100125.jpg
kupit cu preko base hosta i dati im acc
Ja sam kupio kod njih key, dao sam im pristupne podatke za steam oni key aktivirali ja skino igru nakon 3 dana deinstalirao igru do danjega dok ne dođe neki pošten patch ako uopće dođe
Kolko vam je najbolji killstreak? I SS ako je moguče.
Meni 24 + slika:
..svaka cas..ja sam 12killova zaredom..
Kolko vam je najbolji killstreak? I SS ako je moguče.
Meni 24 + slika:
Zavisi s čim, ak se računa i gunship onda 24.