Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.009.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
evo ja sad danas odigrao cod 7 na plejki i za barem ocjenu vise je bolji od pc. ps3 rulz
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Postaj ovaj video na službeni forum. Steady aim je definitivno prejak na srednjim udaljenostima. Ljudi gube gun fightove i kad ciljaju od ljudi koji ne ciljaju.

Upravo to. Pa bio si na serveru kako nas je jedan takav sa steady aimom rasturao, ja ga nikako nisam mogao ubiti, svaki put me na srednju daljinu sašijo ja još ni naciljeti nisam stigao ili me knifao.

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Postaj ovaj video na službeni forum. Steady aim je definitivno prejak na srednjim udaljenostima. Ljudi gube gun fightove i kad ciljaju od ljudi koji ne ciljaju.

Upravo to. Pa bio si na serveru kako nas je jedan takav sa steady aimom rasturao, ja ga nikako nisam mogao ubiti, svaki put me na srednju daljinu sašijo ja još ni naciljeti nisam stigao ili me knifao.

Ma kad je ekipa dobra ni stady aim ti nece pomoci jer se znaju sakriti iza prepreka, a kad je ekipa losa onda mozes komotno igrati kao u tom videu. Ma tehnika 90% danasnjih igraca je katastofalna, daleko je to od onog skila sto je bio potreban u codu 1 i 2 u rifle only modovima.  Vecina dansnjih igraca je dosla s  MW a tamo nije bilo leana pa ga logicno ne znaju koristiti. Probaj ako nisi, na malo vecu udaljenost ciljati preko ciljnika i koristi lean left i right da korigiras ciljanje i micati se sto vise lijevo i desno da korigiras ciljenje. Ta tehnika starno dosta pomogne. Noz mozda i je malo prajak, ali ne smeta. 

16 godina

Gameplay novog COD-a, grafika izgleda ultra realno, izgleda da su čak i engine mjenjali. xD

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 9:56 (Jack Sparrow).
Moj PC  
18 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Neki tip sad malo prije je ima steady aim(koji je definitivno op) i mp5k, svaki put me kad sam ga vidio koknuo ali samo zato jer je tip sa steady aimom bolje precizan nego ja koji gledam kroz ciljanik, stalno svaku rundu je bio prvi sa k/d večim od 1,5.I svaku rundu sve više ljudi vidim kako uopče ne ciljaju kroz ciljenik nego samo sprayaju.

Pa onda nož, za kojeg nikad nebi mogao reči da može biti prejaki. Sad ovdje sam po sebi svako ima commando netreba perk kao u mw2.

A tryarch se je nešto hvalio kako su se potrudili da igra bude balansirana, yea right.

Inače dal možda misle balansirati nož i steady aim? Zna li možda netko tko prati njihov forum ili sl.?

Primjer

To sam ja govorio još prije mjesec dana za kombinaciju Aug + Steady Aim + Extended Mags. Kakav ADS. Samo ljevi klik, s 45 metaka nasprejaš 5 frajera s olovom na manjim mapama.

Ali mislim da ako imaš Sleight of Hand PRO onda možeš i protiv takvih. Samo treba u glavu ciljati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
neaktivan

Meni ipak najviše smeta domet noža.

Čovječe commando u MW2 je goli qurac prema ovom ;-)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e, kupio sam BO od jednog lika, al pošto je on več igrao igru i ostao je njegov lvl, score i sve ostalo.. može li se to kako resetirati na nulu da mugu igrati iz početka??

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
system kaže...

e, kupio sam BO od jednog lika, al pošto je on več igrao igru i ostao je njegov lvl, score i sve ostalo.. može li se to kako resetirati na nulu da mugu igrati iz početka??

Vjerojatno je na istu foru kao i kod mw2, imas na steamovim forumima, jednostavna procedura, samo trebas par fileova pobrisat.

17 godina
system kaže...

Ma na brzinu dodji do lvl 50 resetuj prestige i eto opet si lvl 1

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
system kaže...

Ma na brzinu dodji do lvl 50 resetuj prestige i eto opet si lvl 1

znam to, al nije to to, užitak je kad ti je sve na nuli... xD

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
15 godina
neaktivan

Danas kada se hoću ulogirati u Steam, pojavi mi se ovaj prozor! Što je to i što trebam učiniti? Piše da account ne postoji, pokušao sam retrive lost account ali ne ide! Molim vas da mi netko pomogne! Hvala! :D

Problem Problem
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 17:55 (F1-IVO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa jel znas engleski -.-, nemozes se ulogirati jer ti je netko vjerovatno provalio u account ili si mozda zaboravio korisnicko ime ili lozinku. Javi se steamu i objasni svoj problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 15:55 (dooma).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ako kupim sutra ati 6870 mislite da ce mi prestat freezat??
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

Zavisi. Ako freeza onda stvarno ZAPALI igru a ako ne onda super!! xD

15 godina
CoKsA kaže...

nebi trebalo ali sa BO nikad neznas recimo meni radi kao podmazano!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

jel zna netko kako resetirati lvl u igri, kupio sam od nekog lika koji je prošao pol MP, želim igrati iz početka, a ne želim si ubit zadovoljstvo igrajuči na pol igre?? kupio sam igru jutros a još je nisam upalio upravo zbog toga da si ne ubijem zadovoljstvo... :\

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

E kako da nađem BUG  server za BO 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Mislim da freezanje nema baš prevelike veze s točno određeni hardverom. Problem je u igri tak da ti to nitko ne može garantirati. Kupovati samo jer će ti možda BO raditi zbilja nema smisla.

14 godina

Koja glupa igra OMG šteka freeza samop tako preloše oće je itko kupiti za o kn?? LOL

1 2 hvala 0
15 godina
sako9800 kaže...

Koja glupa igra OMG šteka freeza samop tako preloše oće je itko kupiti za o kn?? LOL

OMG meni radi super,pogledaj pod moj pc.125 fps na high postavkama bez freeza i lagga i stutter itd.na xp sam sad a na 7 ici je bilo ko i svima vama.

get doooooown !!!!
14 godina

Aj ako nije problem napiši na čemu točno sve igraš. nezz meni samo tako ne ide iznad 55 FPS-ova nikako jbt!!!

15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
geek_boy1 kaže...

sto mislite oce li novi(treyarch)black ops dlc biti besplatan za pc kad izadje ??

Bez uvrede ali gledajuću razvoj situacije unatrag godinu dvije mislim da gluplje pitanje nisi mogao postaviti. Ili se zajebavaš. CoD DLC besplatno...yeah right!

Ali Bogu hvala u First Strike su 4 nove mape,te nova zombie mapa,za razliku od stimulusa i resurgence packa.I možemo očekivati vjerojatno ukupno 3 dlc-a,pošto je mjesec dana ranije pomaknut release(veljača x360)

16 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

0:40 GL  nob   {#}

15 godina
neaktivan

stavi u filteru da ti ne trazi hardcore matcheve i refreshaj server listu tako je bar meni naslo server posle duge i teske bolesti...

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
15 godina
Timon kaže...
ZC_Someone kaže...
geek_boy1 kaže...

sto mislite oce li novi(treyarch)black ops dlc biti besplatan za pc kad izadje ??

Bez uvrede ali gledajuću razvoj situacije unatrag godinu dvije mislim da gluplje pitanje nisi mogao postaviti. Ili se zajebavaš. CoD DLC besplatno...yeah right!

Ali Bogu hvala u First Strike su 4 nove mape,te nova zombie mapa,za razliku od stimulusa i resurgence packa.I možemo očekivati vjerojatno ukupno 3 dlc-a,pošto je mjesec dana ranije pomaknut release(veljača x360)

Koja je razlika od stimulusa i ovih drugih? Nemam pojma,nisam kupovo dlc za mw2.

No meni se cini da oni nemaju maste ili im se ne da potruditi da u dlc-ju stave npr nova oruzja,nove attachmente, optike, kamuflaze, modove...

Toliko toga mogu napraviti, a oni samo stancaju mape. Mislim i to je odlicno, ali trebali bi malo dodatnog sadrzaja ubacit.

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan

Stimulus i resurgence su imale po dvije stare mape(sa Legoland MW2 teksturama),što ti je pak onda ispalo 13 eura za tri nove mape.

14 godina

Jel vama igra jos freza nakon ovog zadnjeg patcha? I koj iwin imate? Meni na win 7 često freza.

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ali 5 mapa za 15€. Ej, pa to je puno previše.

Završna računica ako budu tri DLC je takva da te igra po njihovoj zamisli košta 105€ (60 + 3*15). 105€ za što?

Zanemarivši SP dobiješ recikliranu i balansiranu mješavinu MW2 i WaW-a, s DS-ima i tridesetak mapa. A nekad samo za daleko manju cijenu dobili sličnu igru + mogućnost LAN partija + mod toolse s kojima si imao mapa kolko hoćeš.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Ali 5 mapa za 15€. Ej, pa to je puno previše.

Završna računica ako budu tri DLC je takva da te igra po njihovoj zamisli košta 105€ (60 + 3*15). 105€ za što?

Zanemarivši SP dobiješ recikliranu i balansiranu mješavinu MW2 i WaW-a, s DS-ima i tridesetak mapa. A nekad samo za daleko manju cijenu dobili sličnu igru + mogućnost LAN partija + mod toolse s kojima si imao mapa kolko hoćeš.

samo da se nadovezem usporedbom

12 eura košta bc2 vietnam koji nosi 5 novih mapa,13 novih oruzja,7 novih vozila,2h muzike 60ih te naravno prigodni dizajn(uniforme,detalji na oruzjima itd.)te hrpu tweakova kako gameplay tako i optimizacijskih

ovaj codov dlc nosi premalo za preveliku cijenu i nikada ga nebi kupio dok s bc2 vietnamom sam pogodio u sridu

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:25 (TopForumaš).
16 godina
neaktivan

E ekipa trebam pomoć sinoć sam instalirao igru danas cijeli dan pokušavam odigrati koji meč ali ne ide nikako stalno  mi blokira jednostavno stane kao da si napravio SS čak ne pomaže ni CRTL+ALT+DELETE  svaki put moram resetirati komp, e sad je pitanje dali je to zbog slabog PC ili do hebene igre šta da radim?????????{#} help

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:38 (CANABIS).
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice