Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.009.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
dedaa kaže...

Dečki kad vam bude dosta svih usranih problema s BO, dođite na BC2 i uzivajte u bezbrižnom igru bez zamaranja s glupostima.

To ti je malo realtivno jer recimo meni se BC2 smrzava zato jer koristim realtekovu integriranu zvučnu karticu, i nisam jedini s tim problemom. Al to će se uskoro poromjeniti, nabavit ću drugu zvučnu karticu, vjerojatno integriranu unutar G35 headseta {#}.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 23:36 (ZC_Someone).
15 godina
neaktivan

Call of Duty: Black Ops 7-Day Trial :D - ***PHISHING LINK UKLONJEN*** (iako su im serveri sada pali, nadajmo se da će se u skoroj budućnosti to ispraviti!) Uživajte :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 8:51 (Danny_HR).
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa to ne moze nikako legitimno biti, sva moguca zastita koju imam mi baca upozorenja, da ne kazem da nisi mislio da je to od STEAMA stranica? Lol nisi valjda skinuo?

Uzivajte u virusima i bog zna cemu :D

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.12.2010 23:51 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxi810 kaže...

Call of Duty: Black Ops 7-Day Trial :D -***PHISHING LINK UKLONJEN*** (iako su im serveri sada pali, nadajmo se da će se u skoroj budućnosti to ispraviti!) Uživajte :D

Neka malo čudna adresa za steam. Scam?

16 godina
maxi810 kaže...

Call of Duty: Black Ops 7-Day Trial :D -***PHISHING LINK UKLONJEN*** (iako su im serveri sada pali, nadajmo se da će se u skoroj budućnosti to ispraviti!) Uživajte :D

wot kaže warning. fake

Ako netko treba pozivnicu za Digitalni bug neka javi na PP, još 3 ih imam
17 godina
neaktivan
malada kaže...

koliko vrijedi polovni sa bookletima za ps3

Ovisi kolika je potražnja i ponuda rabljenih trenutno kod nas.

Ja sam evo jučer prodao rabljeni Black Ops za Xbox 360, sa svim bookletima i svime kaj se dobije u kutiji za 350 kn. ALI, samo zato što nitko od xbox ekipe ne prodaje black ops.

Najviše ovisi o tome kolika je ponuda/potražnja.

maxi810 kaže...

Call of Duty: Black Ops 7-Day Trial :D - ***PHISHING LINK UKLONJEN*** (iako su im serveri sada pali, nadajmo se da će se u skoroj budućnosti to ispraviti!) Uživajte :D

Ne kužim, kaj ekipa još pada na te fore?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
protjeran
Jeste znali za tajnu misiju tj mini game.
Ako niste pogledajte video koji sam napravio!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Ako bude trial bit ce na steamu stoga se sa takvim glupostima nezamarajte! trial na steamu je bio i za mw2

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Ako bude trial bit ce na steamu stoga se sa takvim glupostima nezamarajte! trial na steamu je bio i za mw2

I to maksimalno preko vikenda, a ne 7 dana. A to bude tek kad isprave bugove, ovako bi samo dali ljudima priliku da shvate da se još baš i ne isplati kupovati.

15 godina
neaktivan

Ljudi pomoć, igrao sam jedno vrijeme cod black ops bez problema, bio sam na 8 misiji i onda najednom počne štekat i i zastajat u igri..zbog čega je to??

Ni jednu misiju ne mogu odigrat da ne zafrkava..Aj dajte koji savjet..

Imam proc intel E8400 3,00GHz i graf od 1GB atiradeon vapor-x, 2 GB rama

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ZvrK kaže...

Ljudi pomoć, igrao sam jedno vrijeme cod black ops bez problema, bio sam na 8 misiji i onda najednom počne štekat i i zastajat u igri..zbog čega je to??

Ni jednu misiju ne mogu odigrat da ne zafrkava..Aj dajte koji savjet..

Imam proc intel E8400 3,00GHz i graf od 1GB atiradeon vapor-x, 2 GB rama

Hvala

..od ovog nastavka COD-a ocekuj neocekivano..

16 godina
neaktivan

Evo ga key stigao sa BASE HOST  upravo se igra skida , e sad zna li tko kao promjeniti jezik sa ruskog na engleski ima li kakav link.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Evo ga key stigao sa BASE HOST  upravo se igra skida , e sad zna li tko kao promjeniti jezik sa ruskog na engleski ima li kakav link.

http://www.multiupload.com/38N2F8N30Y

..izvoljite i uzivajte..{#}

15 godina
neaktivan

i dns napokon kupio BO, u algoritam jučer navečer stigla nova pošiljka, a dns oko 14 ostala samo tri komada, sad ih ima još samo dva :D

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mi moze tko reci za black ops!!!

Ima prosecor E5300 2,6hgz, a igra podrzava minimum E660 prosocor, jel moze lagati ondosno jel moze usporeno raditi prosecor???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sa BO nikad neznaš kako će raditi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prosecor :D
Ma raditi će ti, ne beri brigu.
16 godina

Pa naravno da če mu raditi, radilo bi i na P4, ali je pitanje kako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni radi na high postavkama(reza 1024x768 ili 1280x720 jer mi je to monitorov maxinum xd )bez ikakvih problema i laggova a na max isto te reze ima malih trzaja ali nista znacajno

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasrali su igru sa steady aim perkom. Gubim gun fight na srednjim udaljenostima od ljudi koji uopće ne ciljaju. Čak imam dojam da je ciljanje daleko nepreciznije od pucanja iz krila sa steady aim perkom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HM.......ne  znam kako da se izrazim ali eto  probat će na naj jednostavniji način,naime  radi se o tome da sam kupio cd key na base hostu rusku verziju i oni su mi aktivirali key na steam jer su morali mijenjati IP adresu kao da sam u rusiji jer je steam  stavio neku blokadu na te ruske key i sve super igra se skida, e sad  sam dobi mail od njih koji glasi ovako 

"poštovani vaš CD key se nalazi u privitku "  

sad je pitanje gdje je to u privitku    gdje se to nalazi ja ga ne mogu nigdje naći  i dali meni uopće treba taj key pošto je već aktiviran 

Molim vas bez TD jer se slabo kužim u to.Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

HM.......ne  znam kako da se izrazim ali eto  probat će na naj jednostavniji način,naime  radi se o tome da sam kupio cd key na base hostu rusku verziju i oni su mi aktivirali key na steam jer su morali mijenjati IP adresu kao da sam u rusiji jer je steam  stavio neku blokadu na te ruske key i sve super igra se skida, e sad  sam dobi mail od njih koji glasi ovako 

"poštovani vaš CD key se nalazi u privitku "  

sad je pitanje gdje je to u privitku    gdje se to nalazi ja ga ne mogu nigdje naći  i dali meni uopće treba taj key pošto je već aktiviran 

Molim vas bez TD jer se slabo kužim u to.Hvala 

poslan ti je scan cd keya u emailu, key ti vise nije potreban posto je aktiviran

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
15 godina
neaktivan

sto mislite oce li novi(treyarch)black ops dlc biti besplatan za pc kad izadje ??

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...
CANABIS kaže...

poslan ti je scan cd keya u emailu, key ti vise nije potreban posto je aktiviran

a joooooooj opet ću ispasti papak ali u mailu nema ništa osim "Poštovani vaš cd key sa nalazi u privitku bla.bla.bla."

16 godina
neaktivan

pa reci im da ti nisu poslali scan keya ako ti je toliko potreban

http://de.xfire.com/profile/mp14isback/screenshots/?view#96673091
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

sto mislite oce li novi(treyarch)black ops dlc biti besplatan za pc kad izadje ??

Bez uvrede ali gledajuću razvoj situacije unatrag godinu dvije mislim da gluplje pitanje nisi mogao postaviti. Ili se zajebavaš. CoD DLC besplatno...yeah right!

16 godina

Neki tip sad malo prije je ima steady aim(koji je definitivno op) i mp5k, svaki put me kad sam ga vidio koknuo ali samo zato jer je tip sa steady aimom bolje precizan nego ja koji gledam kroz ciljanik, stalno svaku rundu je bio prvi sa k/d večim od 1,5.I svaku rundu sve više ljudi vidim kako uopče ne ciljaju kroz ciljenik nego samo sprayaju.

Pa onda nož, za kojeg nikad nebi mogao reči da može biti prejaki. Sad ovdje sam po sebi svako ima commando netreba perk kao u mw2.

A tryarch se je nešto hvalio kako su se potrudili da igra bude balansirana, yea right.

Inače dal možda misle balansirati nož i steady aim? Zna li možda netko tko prati njihov forum ili sl.?

Primjer

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.12.2010 23:23 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
lamborghini murcelago lp640 kaže...

pa reci im da ti nisu poslali scan keya ako ti je toliko potreban

pa reci te mi vi dali mi je potreban, npr.ako mi netko ukrade acc  negdje sam pročitao da cd key može poslužiti kao dokaz da sam ja kupio igru i na osnovu toga acc mi može biti vraćen 

15 godina
neaktivan

ah nadao se takvom odgovoru cini se da ce alteriwnet(aka alterops )opet dati svoje mape :) kao sto je bilo slucaj to sa mw 2

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Neki tip sad malo prije je ima steady aim(koji je definitivno op) i mp5k, svaki put me kad sam ga vidio koknuo ali samo zato jer je tip sa steady aimom bolje precizan nego ja koji gledam kroz ciljanik, stalno svaku rundu je bio prvi sa k/d večim od 1,5.I svaku rundu sve više ljudi vidim kako uopče ne ciljaju kroz ciljenik nego samo sprayaju.

Pa onda nož, za kojeg nikad nebi mogao reči da može biti prejaki. Sad ovdje sam po sebi svako ima commando netreba perk kao u mw2.

A tryarch se je nešto hvalio kako su se potrudili da igra bude balansirana, yea right.

Inače dal možda misle balansirati nož i steady aim? Zna li možda netko tko prati njihov forum ili sl.?

Primjer

Postaj ovaj video na službeni forum. Steady aim je definitivno prejak na srednjim udaljenostima. Ljudi gube gun fightove i kad ciljaju od ljudi koji ne ciljaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice