Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Call of Duty: Black Ops

Samo sta je TF2 star preko 3 godine :)

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
protjeran
sardax kaže...

Samo sta je TF2 star preko 3 godine :)

nice.. {#}

17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
dokly kaže...

mozda bi se netko htio zamjeniti black ops za bc2?

Ma lol ekipa. Kad citam ovaj topic i onaj BC. A i vidio sam kak se igra. Mogu samo reci (imam obje igre) da mi netko nudi cetri ta naslova za jedan TF2 reko bi mu {#} Slobodno mozete usporedjivat i izmjenjivat te igrice. Samo se neki naslovi mogu nazivat igrama.

A tko je rekao da se uz CoD i BC2 ne igra i TF2 {#}. Također mislim da nema smisla da vrijeđaš nešto samo zato što se tebi ne sviđa. Isto to bi mogao netko reći za TF2 samo zbog izgleda likova.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 21:20 (ZC_Someone).
16 godina
dokly kaže...

kupio team fortress 2 na steamu pred mj dana ili kad je vec izaso... jos ni sata nism zaigro..

Ja sam ga uzeo prije vec dosta vremena kada sam naletio na neku akciju na Steamu gdje je bio mislim 2,75€ {#}

Jos ga nisam upalio

if you are not paranoid you don't have enough information
15 godina
protjeran
dokly kaže...
Tallahasee kaže...
dokly kaže...

mozda bi se netko htio zamjeniti black ops za bc2?

Ma lol ekipa. Kad citam ovaj topic i onaj BC. A i vidio sam kak se igra. Mogu samo reci (imam obje igre) da mi netko nudi cetri ta naslova za jedan TF2 reko bi mu {#} Slobodno mozete usporedjivat i izmjenjivat te igrice. Samo se neki naslovi mogu nazivat igrama.

kupio team fortress 2 na steamu pred mj dana ili kad je vec izaso... jos ni sata nism zaigro..

Igre bi trebale bit zabava i radit kako spada. Nisu namjenjene nabijanju ili lijecenju kompleksa. COD ocito velikom broju ljudi ne radi. TF2 kosta 100 kuna, stara 3 godine, za koju je izaslo vise od 130 patcheva i razno raznih novih sadrzaja. Izracunaj kolko je to po mjesecu od onda. Kolko treba patcehva COD i BC napravit da bi to dostigli? I da je sve to besplatno ;)

ZC_Someone kaže...

A tko je rekao da se uz CoD i BC2 ne igra i TF2 {#}. Također mislim da nema smisla da vrijeđaš nešto samo zato što se tebi ne sviđa. Isto to bi mogao netko reći za TF2 samo zbog izgleda likova.

Nisi dev tak da se i ne trebas vrijedjat. Izgledi likova? LOL zabava zabava zabava, a da radi.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 21:29 (Tallahasee).
14 godina
neaktivan

Zna li netko dali se black ops zombies može igrati preko lana ? ja bi u školi sa frendovima u lanu igrao ako se može

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Nisi dev tak da se i ne trebas vrijedjat. Izgledi likova? LOL zabava zabava zabava, a da radi.

?

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
neaktivan

evo imam jednu vijest od frenda... ugl. imao je win xp pred 2 dana i igrao je bez problema ikakvih sa svim patchevima. danas je dignuo win 7 i igra mu se ruši stalno i zamrzava... eto... možda nekom pomogne

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

mom frendu igra optereti i7 na 96 % lol

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
neaktivan

Zna li netko dali se black ops zombies može igrati preko lana ? ja bi u školi sa frendovima u lanu igrao ako se može

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Orginal verzija se nemože igrat preko LAN-a, probaj sa piratskom {#}

15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

evo imam jednu vijest od frenda... ugl. imao je win xp pred 2 dana i igrao je bez problema ikakvih sa svim patchevima. danas je dignuo win 7 i igra mu se ruši stalno i zamrzava... eto... možda nekom pomogne

taman posla da sad se ide instaliravat xp radi jedne igre

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Ne bi rekao da će školski kompovi to pokrenuti, ako Powerpoint vuče CPU Usage na 100 :D

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Sent from my Desire.
16 godina
neaktivan

eto meni su ovi patchevi cini mi se poceli rjesavat probleme, sve igrivije i igrivije je, ali ne dovoljno

no ipak samo neka tako nastave

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.11.2010 23:23 (spaws).
16 godina

Najbolji tomahawk kill ikad.

Moj PC  
28 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ej, ekipa iz black opsa!!!

Oce ko prodati acount name i pass steam za black ops?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel netko zna na koji način hostat zombie mod??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
Tinča14 kaže...

Ne bi rekao da će školski kompovi to pokrenuti, ako Powerpoint vuče CPU Usage na 100 :D

Imamo mi u školi dosta jake kompove da pokrenu ovu igru jer smo ovu godinu dobili nove kompove ,ali me zanima dali treba neki program za lan igranje zombie moda ili možemo to samo tako.BTW imam piratsku veziju igre.....

15 godina
Ambush kaže...

Ej, ekipa iz black opsa!!!

Oce ko prodati acount name i pass steam za black ops?

hehe bas i mene zanima ko ima za prodat  ;)

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Najbolji tomahawk kill ikad.

OMG! Ovo je jedan od najboljih killova ikad. Slicno onom kilu sa nozem na bacanje u MW2 kad je lik preko zgrade pogodio lika u glavu.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
16 godina
neaktivan

Vidio sam bolji,bar po meni bolji{#} lik krene match i ima warlord pro s njim dobijes jos jednu lethal i tactical.

omfg neradi sad ni ovo za video {#}

http://www. youtube.com/watch?v=y-t9CeN5PaA#t=02m02s

samo obrisite prostor izmedju www. youtube

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.11.2010 7:16 (Jebasu123).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Joj kako prokleti shit se smrzava, ozbiljno razmišljam o prodaji!

ButcherCRO @ Cod2, Cod4, Cod MW2, Battlefield BC2 and COD:BO!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kako sam se jucer izivcirao na wageru.

Dobijem sjekiru posred cela 10 sec prije kraja.Nemogu vjerovat.

BTW kad nekoga zakoljem sjekirom da li onda dobijem njegove bodove?

http://www.gametracker.com/server_info/78.159.102.142:11000/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Kako sam se jucer izivcirao na wageru.

Dobijem sjekiru posred cela 10 sec prije kraja.Nemogu vjerovat.

BTW kad nekoga zakoljem sjekirom da li onda dobijem njegove bodove?

ne, dobijes bodove za kill ali ne i sve njegove bodove. Ali to i nije strasno jer kad ga zabijes sjekirom automatski sebe dizes za jedno mjesto vise

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
16 godina
Ako oni ne izdaju patch do kraja tjedna, ide uninstall xD Ovo je sramotno kako igra ne valja. Gledam po Youtubeu gdje ljudi na extra makinjama vrte BO, ali se na snimkama jasno vide trzaji u igri. Valjda nesto bude.
15 godina
neaktivan

Meni npr. igra ide isto na 800x600 sa detaljima na Low, i na 1680x1050 i sa detaljima na High, tu i tamo zašteka, obično kada sejva kod Checkpointa, i onda kad to prođe radi normalno.

17 godina
odjavljen

pa ako vam ide od 30fps na više u čemu je problem?

št za multiplayer treba bit fps 125 ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Da, jer ovo je COD, da neidemo ponovo u diskusiju. Igrat cod na 30 do 60 FPS nije sta i igrat cod 125 do 250 FPS.
Ma samo je problem sta sve radi proc. Neki sa jakim Q ili i7 procesorima mogu imat 100 FPS stabilno, ali to i dalje je samo i iskljucivo samo do procesora.
Meni NEMA nikakve razlike, ali NIKAKVE na 1920 1200, 16AA, 16AF, SHADOWS ON, EXTRA ALL, SPECULAR ON ili sa 800 600 i sve na LOW ili 0! Ide od 60-90, graficka skoro da i ne radi, a proc lupa od 95-100 posto cijelo vrijeme. Eto, toliko o igri :) Da imam Quad, radilo bi stabilnije, jer vise moze informacija pojest, ali i dalje je to malo i FPS-a i trzanje se i dalje javlja.
15 godina

Ovdje ima smiješnih kilova, a i tomahawk pod rednim brojem 5 je prva liga:

http://www.pcgamer.com/2010/11/22/8-funniest-call-of-duty-black-ops-kills/

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.11.2010 10:32 (Joe Cooker).
16 godina
sardax kaže...
Da, jer ovo je COD, da neidemo ponovo u diskusiju. Igrat cod na 30 do 60 FPS nije sta i igrat cod 125 do 250 FPS.
Ma samo je problem sta sve radi proc. Neki sa jakim Q ili i7 procesorima mogu imat 100 FPS stabilno, ali to i dalje je samo i iskljucivo samo do procesora.
Meni NEMA nikakve razlike, ali NIKAKVE na 1920 1200, 16AA, 16AF, SHADOWS ON, EXTRA ALL, SPECULAR ON ili sa 800 600 i sve na LOW ili 0! Ide od 60-90, graficka skoro da i ne radi, a proc lupa od 95-100 posto cijelo vrijeme. Eto, toliko o igri :) Da imam Quad, radilo bi stabilnije, jer vise moze informacija pojest, ali i dalje je to malo i FPS-a i trzanje se i dalje javlja.

Misilim da igra ima Lock na 90Fps-a,jer kod mene ista situacija kao kod tebe, nevazno o postavkama, OC-anju i svime ostalim Fps je uvijek 90.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice