Ma uzmes Hacker perk i prije ili kasnije ces ugledat jedan, a da ti ne govorim koliko ce piz*it oni sto bi Danny reko "piceki" sto postavljaju clay okolo kad ga uredno spicis kroz zid.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Je -.-' i možemo igrat zajedno sa vama!
Teknogods nikad ne koriste termin crack, oni ne rade crackove, oni rade loadere koji injectaju kod u aplikaciju.
Tako da sma poprilično siguran da je riječ o fejku, a ako i radi, nije ga teknogod napravio.
Dobro ajde neznam vidio sam videe na youtubeu i mislim da nije fake i da to je zapravo loader ja sam se zabunio a ako i to patchaju radi se na alteropsu tako da...
Možda je lagani offtopic, ali da se nadovežem na ono o čemu sam pričao: http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/96406/SAD-zastitile-i-zaposlile-poznate-naciste.html
ma da gnjavaža je,nikako da odradim ghost do kraja,šugavi senty gun moram uništiti a nikako da ga upecam.e navjerojatnije se dobijaju i noviji attachmenti kad ideš u prestiže.dragon breath na spasu?scoped crossbow?
Možeš uništiti i sam turet isto. Njega sam ja uništio i vrijedilo mi je. Sentry skoro nitko ne koristi.
sentry ja koristim prejak je nasprem mw2 u kojem ne vredi 5 kn
Na tom laptopu igram MW2 na high postavkama bez problema. Nemam problema sa zagrijavanjem. Laptop je star 2 mj. Izgleda da moram cekat patch.Nadam se da ce to riješiti moj problem.
Koga zanima napredovanje pc verzije neka prati PCdev
Da li igrate Hardcore ?
18 | Da. |
---|---|
7 | Ne. |
30 | To je za pi*k*ce. |
6 | Ponekad. |
Kako se u zombi modu otvaraju ona vrata pise da se mora upalit svjetlo di palim ta svjetla?
jos mi niko nije odgovrio i stvarno sam ljut i ocajan da niko nezna doci do barebone moda osim ako slucajno potrefis server.. znas mozda ti?
pa i to da mi neko kaze samo ime 2 ili 3 servera ali ni to se ne moze saznat pa cak niti preko googleta..
pa faaiil zesci
jos mi niko nije odgovrio i stvarno sam ljut i ocajan da niko nezna doci do barebone moda osim ako slucajno potrefis server.. znas mozda ti?
pa i to da mi neko kaze samo ime 2 ili 3 servera ali ni to se ne moze saznat pa cak niti preko googleta..
pa faaiil zesci
Kaj nema neki filter? Totalno neobično.
Znam da pričam o xboxu, al tamo mogu odabrati koji god mod želim, HC ili C, barebones, što god hoću. Pa šta nije poanta server browsera proširivanje mogućnosti filtriranja, a onda nema ovoga...
Da li igrate Hardcore ?
Zašto bi HC bio za pi*k*ce?
Zato kaj ti je potreban doslovno jedan metak u kažiprst da nekoga ubiješ.
Da li baš moram imati šugavi Steam instaliran za MP?
Da li baš moram imati šugavi Steam instaliran za MP?
DA
Kakvo sranje..
To pitaj one koji su napravili igru.
Jasno piše u manualu na popisu modova na stranici 17:
Hardcore - Too much of a pussy to play normal? Can't aim for shit? Have no fear, HC is here for you.
Zato kaj ti je potreban doslovno jedan metak u kažiprst da nekoga ubiješ.
pa točno to... nema druge prilike ili ubij ili budi ubijen... ako si loš i neprecizan bude ljudima jako teško na HC... a pošto sam ja odrastao na q2 i q3, te ut serijalu, meni adrenalinska borba najbolje paše...
pa faaiil zesci
Kaj nema neki filter? Totalno neobično.
Znam da pričam o xboxu, al tamo mogu odabrati koji god mod želim, HC ili C, barebones, što god hoću. Pa šta nije poanta server browsera proširivanje mogućnosti filtriranja, a onda nema ovoga...
ne i to je žalosno, pc igraci su zakinuti u svakom smjeru kako god da pogledam.
danas dolazim na servere :))))))))))))))))
Zašt je HC za pi***ce? Zato što je realan...meni je glupo u normalnom modu ispalit liku 3 metka u glavu nakon čeg on mene ubije rafalom...to je kao realno??
Zašt je HC za pi***ce? Zato što je realan...meni je glupo u normalnom modu ispalit liku 3 metka u glavu nakon čeg on mene ubije rafalom...to je kao realno??
Next time, grab a real gun and he won't be so lucky.
da ali u mw2 na hc uletis sa g18 akimbo medu njih pet i odma napravis multikill samo sprayas okolo!
Next time, grab a real gun and he won't be so lucky.
Aha, da zgrabim pravi...ova moja što imam je igračka i ispaljuje ćorke ...bravo!
Zašt je HC za pi***ce?
Zato što čim neko kaže da je HC za pi*k*ce, HC igraci odmah pocnu cmizdrit da nije
da ali u mw2 na hc uletis sa g18 akimbo medu njih pet i odma napravis multikill samo sprayas okolo!
Pa upravo to. Nema nista ljepse nego kad ostanes zadnji u HC HQ PRO a njih 3-4-5 uzima HQ, a ti se zaletis unutra sa g18 akimbo i UDRIIIIIIIIIIIII.
On Topic: jeli itko imao pse do sad kao streak? jel ubijaju sta?
On Topic: jeli itko imao pse do sad kao streak? jel ubijaju sta?
Uf, ubijaju naveliko.
Jucer su mi spasili rundu demolitiona.
cod je arkada. ne teži realnosti. bolji je normal jer su tu važni refleksi. netko te taga s leđa i ti se samo okreneš, vidiš di je i lomi! a hardcore, čim te netko pogleda, već si dolje.
na hardcore vecina oruzja izgubi smisao jer su ona slabija sasvim dovoljna
al me nervira igra..hebote nece ni jedan server da mi nadje... koji k vise...