kako da nesta upload-am preko stema bas se i ne snalazim na njemu
Nemaš što ti na steam uploadati, osim možda sliku za avatara.
kako da nesta upload-am preko stema bas se i ne snalazim na njemu
Nemaš što ti na steam uploadati, osim možda sliku za avatara.
Evo ovdje uvijek možete pogledat online status Black Opsa tj. da li sve funkcionira normalno. KLIK
Da baš. Ta stranica vjerojatno nije ništa drugo nek neki screenshoot koji su zaljepili na web. Baš će oni ići priznavat da nešto ne štima, pa nisu glupi. Jučer kad se nitko nije mogao spojiti na servere opet je bilo sve zeleno. Toliko o tome.
Jel moguće igrat cod black opps s joystickom za ps1?
hahahahhahahahhahahhahahahahha...ne
A zakaj ne bi bilo mguće ?! Kupi si onaj konverter ps to pc i namjesti kontrole.
Prešao SP...priča čisti klišej, ali sviđa mi se...malo promjene dobro dođe.
upravo igram cod sa joystickom za ps1. Ubuduce suti ako neznas nemoj glumatat frajera preko bug foruma
Radje bi skupio jos 100 200 kn i kupio normalnu grafu neg tak nes, ko one serije 3650, da ne pricam 4350,4550,4650?! Cim vidim to 60 ili 350 na kraju dodje mi muka. Sta je to, ne igram na 15 incnom ekranu ono, 128 bita?! S tim ne mogu ni dupe obrisat -.-
Koji si ti noob majko mila odma te terba banovati,a najgore je sto ti ne znas o cemu pricas...ti mislis ako HD 4870 ima 256bitnu sabirnicu da je bolji od HD 5770 ??? GDDR5 druže,GDDR5 nadograđuje 128bitnu sabirnicu.I daj ne spamaj više.
Prevazisao si svaku mjeru
Btw, meni je sve u redu, samo da znate muhahahaha :)
ti pametnjakoviću ako nisi cuo za pc-ps converter onda ne seri
To ti meni govoris?
Ja nisam ni pogledo sto je on odgovorio, nego je slika vezana sa onim hahah..... Tek sam sad i primijetio ne na kraju...
I nemoj ti meni glumit nekog fakina..
dopi*dili ste vise o grafickama đojsticima i svemu dosta oftopica
ma ja imam problema i nakon patcha stalno mi crasha i sad na misiji onoj na rebirth islandu dobijam artifakte :S i nije do graficke temperature su u redu
ma ja imam problema i nakon patcha stalno mi crasha i sad na misiji onoj na rebirth islandu dobijam artifakte :S i nije do graficke temperature su u redu
original igra?
Radje bi skupio jos 100 200 kn i kupio normalnu grafu neg tak nes, ko one serije 3650, da ne pricam 4350,4550,4650?! Cim vidim to 60 ili 350 na kraju dodje mi muka. Sta je to, ne igram na 15 incnom ekranu ono, 128 bita?! S tim ne mogu ni dupe obrisat -.-
Koji si ti noob majko mila odma te terba banovati,a najgore je sto ti ne znas o cemu pricas...ti mislis ako HD 4870 ima 256bitnu sabirnicu da je bolji od HD 5770 ??? GDDR5 druže,GDDR5 nadograđuje 128bitnu sabirnicu.I daj ne spamaj više.
Bolja je opcenito po svim aspektima i performansama. A ti se i dalje tjesi sa tim gddr5 ;).5770 je za smece, i nije do koljena 5850.
Omg kako spamate bezveze, ovu temu ste pretvorili za ultimativnu temu za svađe i razgovore o svemu samo ne igri.
Pozdrav
dal natko ima problema sa Steamom ?
Udjem u igru, steam se normalno spoji, ali kad se probam spojit na neki server Steam redovito javi da je network unavailable.
Izadjem iz igre i stvarno pukne veza (B.net) ali se vrati nakon par sekundi.
Ima itko slican problem ? Zbog toga se ne mogu spojit na niti jedan server. Ako i udje na server pri odabiru klase se pijavi connection interrupted i kicka van.
BTW sto se tice samog coda. Oni koji su skinuli krekiranu verziju -> skidrov je izbacio update koji jedno 30% smanjuje lag. Dok sa druge strane slash and bash je izdo config koji drasticno povecava fps, ali takodjer i drasticno smanjuje detalje. Ko voli nek izvoli - nevjerovatno kolko je fps skocio <3 : http://bashandslash.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1159&Itemid=131
Ne sve mi je u redu Slaven.
Je li to samo u Black Opsu, ostale igre rade?
Evo da postavim jedno pitanje, mislim da je već odgovoreno, ali baš se nemogu snaći u ovih 200 stranica, potrošiti ću cijeli dan da nađem rješenje...
Uglavnom, dali vama u kapmanji može save-ati? Ja bi izašao igre i pritisnuo save & exit i kada opet uđem moram zadnju misiju ispočetka ići, malo frustrirajuće I koliko BO Rama zahtjeva, jer meni sa 4GB je par puta ugasio igru sa porukom da fali memorije...
Radi se o *khm* verziji, pa nemojte zbog toga na kolac pribiti
Javlja ti da fali memorije? Koliko znam svima je obrnuto, procesor na 100%, memorija ni na 50%
Nisam primijetio da je itko rekao da ne moze saveat, ali je to 'khm' verzija, pa tko zna...
Udji u kampanju i izadji te ponovo udji, onda ce ti pisati resume game.
Da to je samo u Black ops.
Jedino kaj mogu igrat je SP i Combat practice. Sto mi je opet cudno jer sve ide preko Steam clouda.
upravo igram cod sa joystickom za ps1. Ubuduce suti ako neznas nemoj glumatat frajera preko bug foruma
ako ja nemogu igrat s xbox360 kontrolerom budalo..kako ti onda možeš..iss!!
Neznam, nisam pratio procesor ali bi me sad zadnje izbacilo crni ekran, poruku da fali memorije, a reza ekrana pala na 640x480...nakon restarta se vratio u normalu
Kada pokrenem ponovo kampanju, šta da idem na new game, ili da odaberem misiju, pa će mi onda doći opcija resume?? Jer nemam opcije resume, samo za novu igru i da odaberem misije koje sam prošao
Onda si vjerojatno jedan iz one vecine koji imaju problema sa Black Opsom....
Meni je jedino bio jucer kratko problem da pise Connecting i Fetching Stats, to prode....Pa onda kad hocu na server 'Downloading game settings', tu sam morao pricekat malo duze, par minuta, ali ude...
Sad mi je sve u redu
@Stoja: Ono prvo, cini mi se pise Resume Game? Trebalo bi vratit na checkpoint.... Morat ces onda tako, uzabrat misiju...
Neznam, nisam pratio procesor ali bi me sad zadnje izbacilo crni ekran, poruku da fali memorije, a reza ekrana pala na 640x480...nakon restarta se vratio u normalu
Kada pokrenem ponovo kampanju, šta da idem na new game, ili da odaberem misiju, pa će mi onda doći opcija resume?? Jer nemam opcije resume, samo za novu igru i da odaberem misije koje sam prošao
i meni se to događa,odi na mission select i nadi na kojoj si bio i ponovo..nema duge
@stoja
Ak si uspio save and exit, onda iduci put kad udjes u cod odi u kampanju pa izadji u main menu pa opet udji u kampanju i tamo bi ti moralo bit resume game ;)
Jeli itko ima optimu da igra cod BO, jeli igrivo sa optimom? Zanima me jer planiram kupiti igru sad kad se stvari popravljaju.