Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.247
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: Call of Duty: Black Ops
QFlash kaže...

Unfortunately, only a small percentage of users are having the issue of being unable to connect to servers. This could be due to many reasons including varying computer parts, internet, etc. It may take months before our PC team will be able to fix it, but rest assured that they are working very hard.

-JD_2020

Dakle nije do njih,nego svima nama nevaljaju računala i internet.A problem će riješiti za par mjeseci..../facepalm

Daj neki link,gdje je to rečeno.....IZVOR JE???

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Unfortunately, only a small percentage of users are having the issue of being unable to connect to servers. This could be due to many reasons including varying computer parts, internet, etc. It may take months before our PC team will be able to fix it, but rest assured that they are working very hard.

-JD_2020

Dakle nije do njih,nego svima nama nevaljaju računala i internet.A problem će riješiti za par mjeseci..../facepalm

link?

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ovo browsanje servera je katastrofa. 

Danas popodne pokusavam na bug server. Bitno da na filterima nema mrtvi filter "EU" ili da samo upisem IP. Nego mi izlistava servere iz TRI PICKE MATERINE!!!! I sta onda konacno usnajpam BUG server ali ga ne mogu kliknuti jer vrti 8000 servera i konstantno se pomice lista. Ajde uspijem nekako dodam ga u favorite i sada udjem u igru i NEMA GA, ni BUG servera ni jos 3-4 koja sam dodao bio. Da ne govorim da mi je citav dan na "connecting" i nece mi u NIŠTA uci. Sada pokusavam trazit servere nadje mi ih 20ak?! Ovo je sramota. Sramota.

Katastrofa. MW2 udjem u igru 2 klika i igram. Svi su isti, svi su ravnopravni, mape se vrte random i super. Ovdje moram trpit admine koji nisu vidjeli pi*ke nikada u zivotu pa svoje frustracije ljece kikajuci ljude jer eto citaju (imaju dobar score). MW2 sistem je 1000 miliona puta bolji. Nema preseravanja prištavih klinaca kao admina, 2 klika igraš. Inviteaš prijatelje spajate se sa istom lakocom. Ovo je uzas. Dedicated serveri su tu od prije 100 godina oni ne stave u filter ping ili location opciju? Pa da li su oni normalni,

upravo se to i meni dogada nemogu kliknut na zeljeni server kad mi nonstop mice listu :/

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina
gawro kaže...

Dobro samo cu ovo rec sto se tice cod5, nema servera, pogotovo ne nasih stranih rijetko.

Ajd više nemoj trolat evo ti link pa pogledaj kak su serveri prazni.

http://www.gametracker.com/search/codww/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel svima ucita samo 3 servera ili to samo meni!?

Užas je naša furka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma to je neki lik trolao u onom topicu na steam forumu.

JD šuti čitav dan.

16 godina
mikica1 kaže...

hi, može netko malo pojasnit neke stvari, zahvaljujem unaprijed.

ovako, imam atijevu 5770, monitor full hd i zanima me kako podesiti i što uopće znače postavke anti aliasing i antisotrophic filter, na koliko to podesiti.

i jesam li ja lud ili bad company ima pun puno bolju grafiku.

Dakle, AA i AF su poliranja grafike, amo to tako laicki nazvat. 

AA, odnosno AntiAliasing ti sluzi da ti ispegla kockice. Zamisli ovako, kada gledas u ravnu crtu, recimo rub zgrade, ona je ravna, ali ako gledas pod kutom, ona je nazubljena (http://img.zdnet.com/techDirectory/_ANTIAL1.GIF), sta veci AA (2x, 4x, ..., 16x) to je bolja interpolacija i prijelazi izmedju kockica se ne vide. 

AF, odnosno Anisotropic Filtering sluzi da ti sto vjernije prikazuje neke detalje na vecim udaljenostima, pogotovo sta se tice ponavljajucih uzoraka ili uzoraka trave, drveca i slicno (http://img.tomshardware.com/us/2004/06/03/ati/pic10.jpg). 

S druge strane, ako drzis full hd rezoluciju na full hd monitoru, cak ti AA nije toliko potreban, ali danasnje kartice, poput tvoje, to mogu raditi bez utjecaja na performanse. Pokusaj sa OFF, pa lagano dizi na 2x, 4x, ... Vidi dokle ti ne utjece na performanse. 

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

To je fake,taj pederko nije ništa objavio na twiteru.

tocno tako bi ga i ja nazvao

j*be se njemu glavno da on na svom gayboxu(bez uvrede Danny i ostali konzolasi) se utrkiva do 15 prestigea

Mali ispravak, ne utrkuje se on nego ekipa Machinime. (Imaju i live stream.) JD je samo napisao da će tamo navratit. BTW zasto mi cijeli dan pise da je ta poruka na twitteru objavljena prije 14 minuta?

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.
15 godina
neaktivan
kaiserus kaže...
TopForumaš kaže...

To je fake,taj pederko nije ništa objavio na twiteru.

tocno tako bi ga i ja nazvao

j*be se njemu glavno da on na svom gayboxu(bez uvrede Danny i ostali konzolasi) se utrkiva do 15 prestigea

Mali ispravak, ne utrkuje se on nego ekipa Machinime. (Imaju i live stream.) JD je samo napisao da će tamo navratit. BTW zasto mi cijeli dan pise da je ta poruka na twitteru objavljena prije 14 minuta?

cinjenica i dalje ostaje da JD ne mari

15 godina

Nevjerojatno! sad mi izlista 7 servera a pingovi su od 8000 navise

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

BTW zasto mi cijeli dan pise da je ta poruka na twitteru objavljena prije 14 minuta?

Zato što je Treyarch uspio strgati i twitter {#}

16 godina
protjeran

http://www.callofduty.com/blackops/status

Dakle status servera kao.Pitam se li ovo JPEG ili GIf...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mislav_01 kaže...

Katastrofa. MW2 udjem u igru 2 klika i igram. Svi su isti, svi su ravnopravni, mape se vrte random i super. Ovdje moram trpit admine koji nisu vidjeli pi*ke nikada u zivotu pa svoje frustracije ljece kikajuci ljude jer eto citaju (imaju dobar score). MW2 sistem je 1000 miliona puta bolji. Nema preseravanja prištavih klinaca kao admina, 2 klika igraš. Inviteaš prijatelje spajate se sa istom lakocom. Ovo je uzas. Dedicated serveri su tu od prije 100 godina oni ne stave u filter ping ili location opciju? Pa da li su oni normalni,

Vidis ja opet gledam drugu stranu medalje, istina s ovim sistemom mi treba 3-4 minuta da nadjem server na kojem mi se igra, ali onda nemoram nakon svake mape cekati usranu minutu da neki pristavi klinac procita kakav je to novi challange otkljucao. Nemoram da trpim budjavog cheatera koji uz to sto haxa jos se i nasladjuje nego je instant kikan sa servera. Nemoram da trpim nakon 40 sekundi lost connection to host/server dissconnected/host migration F A I L E D gluposti. Mogu da nadjem 4-5 servera s razlicitim modovima gdje cu bit redovan posjetitelj, i igrati s istim ljudima bez da moram slat xyz invite gomili ljudi, pa onda jos mislit na to, HEJ NEMOZEMO SVI STAT WTF sta sad?

Usput sad ti invite ni netreba u server browse odes na TAB frends ako neki igra izlista ti server na kojem se nalazi, BUG server sam uspio anc kad sam ga izlisto na UNRANKED pa probaj sam mozda uspijes. Danas me 3-4 pitalo dali mogu uc na server, odgovor je MOGU samo se mora sacekat nesto duze nego inace . . ., igra ima bugova ali oni ce se i ispravit, a sto se mene tice MW2 joj ne zasluzuje da bude otirac nogu pred vratima. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 21:08 (D3ViL).
15 godina

A znam jbg. meni je isto bilo tesko odlucit se za mw2 napocetku ali mi je igra bila odlicna i jos je igram ju i dan danas znaci vec 12mj. mi nije dosadila unatoc tome sto nema DS! nema laga skoro nikad grafika je super i mape su dobre!

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
mislav_01 kaže...

Vidis ja opet gledam drugu stranu medalje, istina s ovim sistemom mi treba 3-4 minuta da nadjem server na kojem mi se igra, ali onda nemoram nakon svake mape cekati usranu minutu da neki pristavi klinac procita kakav je to novi challange otkljucao. Nemoram da trpim budjavog cheatera koji uz to sto haxa jos se i nasladjuje nego je instant kikan sa servera. Nemoram da trpim nakon 40 sekundi lost connection to host/server dissconnected/host migration F A I L E D gluposti. Mogu da nadjem 4-5 servera s razlicitim modovima gdje cu bit redovan posjetitelj, i igrati s istim ljudima bez da moram slat xyz invite gomili ljudi, pa onda jos mislit na to, HEJ NEMOZEMO SVI STA WTF sad?

Usput sad ti invite ni netreba u server browse odes na TAB frends ako neki igra izlista ti server na kojem se nalazi, BUG server sam uspio anc kad sam ga izlisto na UNRANKED pa probaj sam mozda uspijes. Danas me 3-4 pitalo dali mogu uc na server, odgovor je MOGU samo se mora sacekat nesto duze nego inace . . ., igra ima bugova ali oni ce se i ispravit, a sto se mene tice MW2 joj ne zasluzuje da bude otirac nogu pred vratima. . .

Ma sve to stoji, što ti kazes {#}  Ima i jedan i drugi sistem prednosti. Pisao sam ono u afektu. Tolko sam ljut, dao sam 60€, ej 60€ za igru, pa jel postoji skuplja. Pošteno placam igre sve koje igram, pošteno. I sta dobijemo? Bezobrazluk. 

15 godina
neaktivan

I btw gore desno kliknes na PING i imas opciju da idu od najmanjeg do najveceg...

Evo sad igrao 45min u komadu, no problems {#}

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam primjetio da je netko postao ako je sorry. Za ovo danas šta se nemože igrati nije kriv treyarch nego gameservers. Upoznati su sa problemom i pokušavaju ga riješiti. Izvor

Nadam se da će igra raditi bolje za tjedan dana kad ju kupim...

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

1 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

Ty... I vidis tu se spominje da bi trebalo dodati server kao Favorit, jeli vama rade favoriti? Meni nista ne prikazuje.

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Promatrač kaže...
gawro kaže...

Dobro samo cu ovo rec sto se tice cod5, nema servera, pogotovo ne nasih stranih rijetko.

Ajd više nemoj trolat evo ti link pa pogledaj kak su serveri prazni.

http://www.gametracker.com/search/codww/

A da malo bolje pogledas, i maknes USA iz filtera, get brain noob, mene si naso ucit koji cod igra od prvog nastavka nemas pojma. Cod5 je takvo smece, od oruzja, do pickastog zvuka oruzja, do multipalyera i ogromnih kemperskih mapa, a igra je zahtjevnija nego cod6. BTW ovi tvoji sa gametrackers igraju hard core jer je igra tolko jadna da nije ni promod izaso za to govno od igrice, a jedini mod koji je napravljen je digo ruke od istog -> ; "Due to the small interest in CoD:WW now there will be no future version of the mod and it is officially unsupported."

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 20:27 (gawro).
17 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Upoznati su sa problemom i pokušavaju ga riješiti. Izvor

Tu samo piše o tome da se ne prikazuju svi serveri. Problem je nešto veći jer i na one koji se prikažu se ne može spojiti.

16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Ty... I vidis tu se spominje da bi trebalo dodati server kao Favorit, jeli vama rade favoriti? Meni nista ne prikazuje.

ja imam 4 servera u favorite ukljucujuci i bug-ov server ali nista od toga ne prikazuje.. damn{#}

14 godina
neaktivan

CoD1/UO super igra, CoD2 odlicna igra, CoD4 nadmasio sva ocekivanja, gdje kako zasto? Sta mislis kako je njima bilo radit potpuno novi engine, modern warfare? Ko da je to samo tako ko jaja ispec. I napravili su igru savrsenu (ima valbeng btw itd itd da ne duljim)+igra je radila savrseno (imala je beta relis ofc al nv),i nije imala ni 10% problema ko sto ima blek ops sad.I nakon tog dodje treyarch i razhebe cijelu igru- CoD5 (da izvines na izrazu), imali su i mw2 da naprave blek ops i nista. Kao sto je jedan pametan covjek rekao ovdje, trebali su samo stavit slag na tortu, imali su sve, i shebali su!

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
doxy kaže...

Ono kaj sam ja htio reći...

#1 - štekanje igre/neoptimizacija, pošto nema vizualno ni ikak drukčije razlike između BO i MW2...imamo jednu konfiguraciju koja vrti MW2 npr. na HIGH i 1680x1050 rezi s lock 91 FPS ... i imamo tu ISTU konfiguraciju koja na ISTM postavkama vrti Black Ops na 40-70 FPS-a...s frame dropovima ispod 10. To je prvi problem.

#2 - neispoliranost...igra kao da je izašla iz ALFA testa...svi čekaju patcheve...pa igra koja izađe patchem popravlja sitnice...ako popravlja OVOLIKE gluposti, onda s njom nekaj ne štima...kao kaj sam prije naveo...kupiš NOVI auto bez pola dijelova...za punu cijenu, ALI TO JE U REDU, kasnije ćeš si staviti kaj ti fali. Ista stvar je i s igrama...trebali su odgoditi izlazak...ili pustiti BETA test mjesec dana da se uoče greške...Ali treyarch je zaradio na imenu i to je to.

Da igra nosi neko drugo ime a ne CoD, danas bi bilo 1000 igrača max, a ne 100k.

FAIL se odnosi na njihov uspjeh...toliko nabrijanih igrača/kupaca, koji su više popljuvali igru nego je hajpano očekivali. Imali su sve na gotovo, samo su morali SP priču promijeniti, a u MP par sitnica nadodati/maknuti...samo su morali staviti šlag na tortu...

EDIT:

Da...pošto igra košta, igram je dok je ne prodam...ko i sve ostale...ak sam progutao veća smeća od igara, i ovo ću nekako.

Hm...da, namjerno se citiram.

Koliko je ono prošlo???

DEBELIH SEDAM SATI odkad se nemože igrati!!! Nitko ni slova opravdanja, ni uzroka problema.

Meni jedino se može spojit na US servere, ostalo 0 bodova.

Pa vi dječico draga branite treyarch.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 20:36 (doxy).
14 godina
neaktivan

ja s igricom nemam nikah problema a multiplay neam priliku igrat al vidio sam na game reportu i bude se to popravilo čim izađe nekakav pach

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dekstroza kaže...
kaiserus kaže...

Upoznati su sa problemom i pokušavaju ga riješiti. Izvor

Tu samo piše o tome da se ne prikazuju svi serveri. Problem je nešto veći jer i na one koji se prikažu se ne može spojiti.

normalno da se ne možeš spojiti. nekad će ti uspjeti, a nekad ne zato jer je igra još sviježa a i serveri!!!!

16 godina

Nekužim kak su ovo sjeb{#}i, jučer je sve radilo za 10(barem meni).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isuse Bože prošlo je debelih užasno debelih i ogromnih 7 sati i Doxy nije dobio porciju multiya danas. Ajmo dečki svi koji ste nezadovoljni stavite BO na tržnicu da se prestanete više mučiti sa ovim problemima jer vi jednostavno nemožete ovako nastaviti.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
dedaa kaže...

Isuse Bože prošlo je debelih užasno debelih i ogromnih 7 sati i Doxy nije dobio porciju multiya danas. Ajmo dečki svi koji ste nezadovoljni stavite BO na tržnicu da se prestanete više mučiti sa ovim problemima jer vi jednostavno nemožete ovako nastaviti.

Dam za igru 300kn i od utorka sam je u mogućnosti normalno bio igrati samo 1 dan ?!  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 20:45 (perkoxcar).
15 godina
odjavljen
dedaa kaže...

Sa ovim se pak nebih složio. Netko tko je platio igru zaslužuje da ona i radi.

A neslažem se da je igra fail jer ju radi drugi tim kao što neki navode. Igra je čisto solidna. Dječije bolesti netreba uzimati previše za zlo. Za sve postoji "prvi mačići".

Nepostoji na svjetu softver koji nema bugova.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Pa vi dječico draga branite treyarch.

Jel u svakom postu moraš trolat?   Moraš?  Stvarno?  OK, moj bed, nisam znao da moraš...

7 sati je vječnost za nestrpljive razmažene gaymere, da citiram: "igra je fail"

BC2: NoobsMcKenzie_HR
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice