koji je sad broj rundi u S&D? je još uvijek defaultni 4? :O su napokon to povećali??
nije, pa more se valjda naštelati, ja sam igrao gdje je halftime bio na 3 runde
koji je sad broj rundi u S&D? je još uvijek defaultni 4? :O su napokon to povećali??
nije, pa more se valjda naštelati, ja sam igrao gdje je halftime bio na 3 runde
Sad sam igrao i izasao, i da se vratim samo pise ono Fetching Stats i Connecting i nece da se spoji ni na jedan server, omg -.-
Sad sam igrao i izasao, i da se vratim samo pise ono Fetching Stats i Connecting i nece da se spoji ni na jedan server, omg -.-
Meni isto,nešto se sje8alo izgleda...
nece sojit na server prvo kad upalim igru cekam na connecting 3 min pa kad stisnem connect server nece spojit!!!!!!!!!!!!!
Meni se cini dok ja kupim orig. taman ce sve radit kako je trebalo od pocetka
Neda mi se trazit po forumu dal ima ta tema pa da vas pitam kada ulazim u server pise mi connecting i tako ide 5 min i onda napise lost connection to the host dali je problem do mene ili nije.
edit:vidim da vec ima nekoliko takvih pitanja
Neda mi se trazit po forumu dal ima ta tema pa da vas pitam kada ulazim u server pise mi connecting i tako ide 5 min i onda napise lost connection to the host dali je problem do mene ili nije.
edit:vidim da vec ima nekoliko takvih pitanja
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1582990
Znaci problem nije do mene
to me samo zanimalo
Znaci problem nije do mene
to me samo zanimalo
nope. To je do njih
Tek ju skinuo i sad mi nece, sad bi najrade .......................
Jučer, prilikom ulaska na server otvori osam konzolu i odskrolao do vrha....i primijetio "Unknown cmd team balance" i 2 slična...znači TO je krivac zakaj nemremo mijenjat timove unutar igre, i zakaj nema team balancea....nadam se da će to smeće složit sljedećim updateom. I da, ni meni ne radi MP i svima koje imam na steamu više pol sata.
Blockbuster godine
a igra je broken pola opcija ne radi,mnogima jos lagga i imaju fps dropove prilikom pogledavanja na vece obzorje ili na ogromnu zgradu s puno detalja,wager mecevi na pc-u imaju samo jednu vrstu kladenja a to je za 500cod pointa te nema opcije double down :/
ok na konzolama je situacija super ali pc trpi ogromne greske i propuste Treyarcha
Blockbuster godine
a igra je broken pola opcija ne radi,mnogima jos lagga i imaju fps dropove prilikom pogledavanja na vece obzorje ili na ogromnu zgradu s puno detalja,wager mecevi na pc-u imaju samo jednu vrstu kladenja a to je za 500cod pointa te nema opcije double down :/
ok na konzolama je situacija super ali pc trpi ogromne greske i propuste Treyarcha
Meni sve štima..
Imam isti problem sa steamom , connecting i ta sranja :/ . . od jutros . .
naxx : meni je takodjer juce par tih malih updateova dosta pomogao, jos ima trzaja tu i tamo, ali je mnogo lakse, toliko da cu zapravo danas probati i sniper uzeti :D
Evo opet mini update, valjda ce sada raditi sve . .
Da bi vam uradio update, desni klik, properties, local files, i verify integrity of game chache ili nes tako . . nada dodje do 100% pocet ce update .)
Ja mogu doc do servera,ali izgleda da su down,nece se connectat!!
Skida se neku update od 8MiB možda zato ne radi konektanje na servere.
Evo vidim u friends listi sve vise i vise ljudi igra . . . meni jos nece :/
Kad promijene problem sa CPU overloadom, onda ce igra raditi ko sat i moci ce se vrtiti uredno na losijim kompovima nego na MW2.
Ovo je cisti port sa konzole i igra uopce ne koristi graficku trenutno. Zato svima i radi isto sa 16xAA ili sa 0xAA. Samo to moraju rijesiti i onda su svi problemi nestali. Ovo je sada neigrivo.
Ovo je ipak COD, ovdje 60 FPS nije dobro. Mislim, je dobro, ali igrat na 125/250 je ipak velika razlika. Ako MW2 sa svim na max 1920x1200 radi meni u 125 FPS LOCK, onda mora i ovo govna ...
Neistina...ja kad isključim AA u potpunosti, FPS mi duplo skoči gore. Al FPS drop na 5 FPS-a je i dalje prisutan. Makar je lagova manje.
Nevidi u tvoj PC koji imas proc, nece da mi otvori.
Ali to dokazuje da upravo sve zvace proc. Meni za moju grafu 16xAA i 16xAF nije nikakav problem, jer to drzim u svim igrama, jer mi je nezamislivo igrat bez AA.
Svakako i puno zahtjevnije igre ne jedu procesor ni blizu 100%, cak je prosjek oko 50%. Kad to poprave, svi ce imat EXTREMAN FPS BOOST.
meni se spaja na igru i u servere, samo treba dugo cekat, duplo od uobicajeno.
BUG na wageru:
kad igrate sticks and stones, bilo kad vam se mogu restartat bodovi na nulu, a killovi , deadovi i ostalo ostaje normalno. Tako jednostavno mozete u zadnji 10 sec, s 1.mjesta past, na zadnje. Meni je restartalo, sad zadnju kaj sam igrao i jedva sam se vratio i dosao na 3 mjesto, uz sto se prvim dvojici isto restartalo.
Upravo zavrsio SP meni je odlican zabavan i prica je dobra! kraj je smijesan ali dobar! to je to ukratko nisam iskusio nikakve fps dropove niti ista slicno igra sve na maxsimalnim postavkama na 1360 x 768!
Upravo zavrsio SP meni je odlican zabavan i prica je dobra! kraj je smijesan ali dobar! to je to ukratko nisam iskusio nikakve fps dropove niti ista slicno igra sve na maxsimalnim postavkama na 1360 x 768!
Najjače mi je kako su pokazali da je Kennedy neki macho man, a Nixon pica.
Ma u kur*c i ovo. Ne može mi se joinat na nijedan server. Kako je vama?
Ja imam problem, nema mi nikako zvuka u igru, tek sam poceo igru. Do cega je :D
promjeni u opcijama izvor zvuka koji hoces da ti bude , mozda ti je na spdif stavljeno kak je meni bilo..
ako i to ne funkcionira onda u igri otvori konzolu i napisi /snd_restart
Nece da otvori konzolu.Izvor zvuka mi je laptop and sound... ( tako nekako). A sta ti je ovo spdif.
Zvuk bude dok ne pocnem da igram, bude u onom pred filmicu, a kasnije nema, to je tek ona pred misija, pocetna :D
Kak da rijesim problem, i do cega je. Hvala :D
Koji qurac sad ? Neće se jonat niti na jedan server. Samo ide connecting.......moglo bi do jutra.
Ma u kur*c i ovo. Ne može mi se joinat na nijedan server. Kako je vama?
Također!!