Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.019.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

@Tallahase, tocno to :) Aj, valjda ce sredit asap =)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Black Ops
sardax kaže...

Da tocno ono sto je vec receno. Los konzolaski port. Ali sve jedno jako je zanimljivo da isti poluproizvod radi bolje kao piratska verzija nego original. Moje skromno misljenje, netko jexeno laze. A i volio bi vidjet neke snimke napravljene frapsom tog normalnog, no-stutter igranja. Od ekipe koja ima srece pa im igra radi savrseno.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
16 godina
protjeran

Cijeli dan pokušavam igru koliko-toliko dovesti u red.

Napokon ! Dakle,ovo nije 100% riješilo stuttering (zapinjanje) ali uvelike je pomoglo:

-Dok ste u mapi na serveru,promjenite sound device,recimo stavite ati hdmi ili slušalice koje imaju svoju zvučnu,apply pa onda opet vratite na željenu zvučnu.

-Tijekom igre alt-tab i stavite Bo.exe na low (znam,nema smisla) priority.

Nadam se da će vam pomoći barem koliko je meni,napokon mogu igrati n normalno,donekle.

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
protjeran
QFlash kaže...

Napokon ! Dakle,ovo nije 100% riješilo stuttering (zapinjanje) ali uvelike je pomoglo:

-Dok ste u mapi na serveru,promjenite sound device,recimo stavite ati hdmi ili slušalice koje imaju svoju zvučnu,apply pa onda opet vratite na željenu zvučnu.

Nadam se da će vam pomoći barem koliko je meni,napokon mogu igrati n normalno,donekle.

Vidio sam to. Ali mi jos uvjek nije jasno. Promjenit sound device u igri? Ili u windowzima? Meni je inace puno pomoglo, a vec sam to napisao, steam.exe - low, bo.exe - high.

15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
sardax kaže...

Da tocno ono sto je vec receno. Los konzolaski port. Ali sve jedno jako je zanimljivo da isti poluproizvod radi bolje kao piratska verzija nego original. Moje skromno misljenje, netko jexeno laze. A i volio bi vidjet neke snimke napravljene frapsom tog normalnog, no-stutter igranja. Od ekipe koja ima srece pa im igra radi savrseno.

Ja sam jučer poludio kada mi je štekalo na prvoj misiji i izađem van. Kasnije vidim buratz igra i pitam ga dal ti šteka on kaže da ne malo dok se učitava. Ok ja mu nevjerujem idem probati i gle stvarno nema trzanja neznam kak bi mi bilo sa MP jer nemam origigi, ali SP radi gotovo savršeno na piratskoj verziji. I da još sam skinuo posljednje divere za moju grafičku što je još dodatno pomoglo jer već dugo nisam updetao drivere..

I DA nemam potrebe da lažem jer sam i sam govorio prije izlaska igre da ne očekujem previše i dobivao sam thumb down-ove bez razloga sada neki koji su je željno iščekivali pljuju po igri, a meni je super.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 19:24 (ZDS).
15 godina
neaktivan

Eo danas probah "onu" verziju, ne želim da izletim 400 kn za, kako neki nazivaju "poluproizvod", pa rekoh da vidim kako igra ide na mom stroju.

Ostavio sam deafultne postavke (tj one koje mi je sam ponudio na početku igre) i odmah krenuo kampanju.

Sve je išlo k'o po loju dok nije bila veća eksplozija, štekalo je nevjerojatno.

Pređem nekako tu prvu misiju i izađem iz igre, settings, graphic, da vidimo

Stavio sve na high AA x4 rezolucija 1440x900 sjene sve ON.

Rekoh "Ajde baš da vidim koliko će štekati na max postavkama".

Pokrenem drugu misiju.

Ide k'o po loju, zvekne ogromna eksplozija, malkice zašteka, čudno, stvarno, na deafultnim postavkama mi štekalo, kada sam sve stavio na max radilo je odlično...

Inače koristim nVidijinu grafulju.

I see dead people

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Developers ignored the Time-memory tradeoff for different systems
Game barely uses 1 GiB memory with maximum settings (and usually it's 600 MiB) - with 2 GiB being a minimum requirement. If objects would load immediately into memory (or just at a longer distance), it would put a little extra stress on GPU and memory, but far less on the CPU - you will only load each object once and before the round.

Mogao si navesti izvor :)

Anyway, sve što je navedeno je točno, igra gotovo pa i ne koristi GPU .. dovoljno je pogledati par postova ovdje i provjeriti GPU Load.

15 godina
protjeran
tero kaže...
Tallahasee kaže...

Developers ignored the Time-memory tradeoff for different systems
Game barely uses 1 GiB memory with maximum settings (and usually it's 600 MiB) - with 2 GiB being a minimum requirement. If objects would load immediately into memory (or just at a longer distance), it would put a little extra stress on GPU and memory, but far less on the CPU - you will only load each object once and before the round.

Mogao si navesti izvor :)

Anyway, sve što je navedeno je točno, igra gotovo pa i ne koristi GPU .. dovoljno je pogledati par postova ovdje i provjeriti GPU Load.

Sorry, ionak je post ogroman i tesko da ce balavurdija citati.

15 godina
neaktivan
QFlash kaže...

Ne vjerujem,ovo radi.

17 godina
protjeran

LvL 48 za par sati. Igra mi dojadila već...brzo te uvlači u sebe, još brže izbacuje.

Čisto usporedbe radi.

CoD2 i CoD4 cca 800 sati svaki, MW2 mislim oko 300, ovaj oko 30. Eto, igra se degradira svakim nastavkom.

Nadam se da lažem, jer fakat je prežalosno, svidjela mi se igra, al me nikako ne zadržava pred ekranom.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Treyarch{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
QFlash kaže...

Vidio sam to. Ali mi jos uvjek nije jasno. Promjenit sound device u igri? Ili u windowzima? Meni je inace puno pomoglo, a vec sam to napisao, steam.exe - low, bo.exe - high.

U igri,dakle dok si u samoj mapi na serveru idi u optios\sound pa promjeni na bilo koju-apply,pa vrati nazad na svoju standarnu i opet apply.

15 godina

screensgotove sam slikao sa f12,di se onda nalaze??

Amd Phenom II X4 955 BE,4GB RAM,Asrock 890X Extreme 4,ATI HD 4650 1GB,Corsair 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...

Treyarch{#}

LOL zanemariva razlika ha?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

screensgotove sam slikao sa f12,di se onda nalaze??

Mislim da su to maknuli u MW2, pa valjda i u BO, al nisam siguran.

15 godina
neaktivan

kad izlazi j{#}ni patch ubijeme ovi mrtvi laggovi

0 0 hvala 0
15 godina

Pa ne mogu vjerovat. Ovi iz Treyarcha su BUDA*E. Na svom kompu stavim sve na low i zapinje mi nenormalno. Totalno ne optimizirana igra. Nadam se da će to riješiti što prije ako je moguće

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam piratsku verziju i meni radi sve na extra AA i AF su uključeni, 1440*900 :D Uopće ne trza!

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

I ja sam prošao pirata, dok čekam orginal da stigne i osim na prvoj misiji štekanja nije bilo i to sve na max i extra  na1680x1050!! Fps su varirali od 35 do 92!

ButcherCRO @ Cod2, Cod4, Cod MW2, Battlefield BC2 and COD:BO!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 19:59 (Butcher).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo uvijek mi je (barem meni) padalo na pamet da sam već vidio negdje lik Masona:

Alex Maseon Alex Maseon
Bubnjar PK-a Tihomir Fileš Bubnjar PK-a Tihomir Fileš
Ovaj decec u sredini hehe Ovaj decec u sredini hehe
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Evo uvijek mi je (barem meni) padalo na pamet da sam već vidio negdje lik Masona:

haahahahhahaahahahahahahahahha {#}

16 godina
neaktivan

Jel ovako ide likovi: Mason pa Madison? Ko je taj madison i šta je bilo s masonovim prijateljem kad su bježali iz zatvora

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 20:04 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne razumijem što trebam napraviti u onoj 11 misiji WMD kada mi piše "Infiltrate the Nova 6 facility" i imam checkpoint ali neznam što treba raditi? Molim pomoć :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

LvL 48 za par sati. Igra mi dojadila već...brzo te uvlači u sebe, još brže izbacuje.

Čisto usporedbe radi.

CoD2 i CoD4 cca 800 sati svaki, MW2 mislim oko 300, ovaj oko 30. Eto, igra se degradira svakim nastavkom.

Nadam se da lažem, jer fakat je prežalosno, svidjela mi se igra, al me nikako ne zadržava pred ekranom.

E uzeo si mi rijeci iz ustiju, ja isto imam najvise cod2 pa zatim oko 800 cod4, imam oko 200 waw i 120mw2 i black ops jos nista.

Jahao sam pješice.
15 godina

samo se njubovi hvale sa satovima igranja. -.-

XFIRE; mypet
Moj PC  
5 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Kak te ne zadržava pred ekranom ako si već 48lv?

17 godina
protjeran
null kaže...

samo se njubovi hvale sa satovima igranja. -.-

Nitko se ne hvali...očito si nepismeni {#}!

Ono kaj sam rekao s onim postom je sposobnost igre da te zadrži pred ekranom...al igra je za to nesposobna.

@ dedaa...u roku petnaestak sati sam došao do lvl 48...to je ono najgore...izmaksao lvl praktički, idem na prestige za pol sata igre. Jako malo igrao, sve vidio.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 20:16 (doxy).
16 godina
neaktivan

Upravo prešao kampanju,nikakih lagova i slicno to mi se događa samo u mutliplayeru ali patchat ce to{#}Ovo je najbolji singleplayer u bilo kojem Codu,a igrao sam sve.Priča je tolko zakon da mi je bilo žao na par dijelova{#}da mi je došlo da zaplacem{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina

Singleplayer je poprilično dobar... misije su čak zanimljive za razliku od MW2, grafika je prosječna, sjene izgledaju grozno... i pobogu idu mi na živce skriptirane scene

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

singleplayer je awesome.

najjače mi dok se nešto događa u igri, kako se igra čuje se onaj lik što te muči. razgovori su odlično uklopljeni, svaka sitnica u sp interesira. filmovi što se danas rade su 0. ovo je prava stvar.

krenuo gledat 5. misiju, ali i dalje mislim da je 2. najbolja, ona 3. tj. cutscene je predobar..baš se pitam tko je onaj što muči, rekao je da je bio u pentagonu...

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice