Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
D3ViL kaže...

Pa realno gledajuci igra sto se MP tice je trenutno F A I L, neznam dali si imao priliku igrati ali je sve totalni laggfest, ogromni dropovi FPS-a, zaledi ti se ekran, server browse ne izlistava sve servere. U njihovu obranu sigurno nisu ocekivali bas ovoliki priliv igraca u 2 dana, i da ce se sve to kroz par patcheve izregulirati, ali trenutno sve sto slusam je psovanje raznih stvari i nerviranje kolega iz klana. . ., kao i zalbe ostalih koje imam na steam/xfire a imaju doticnu igru.

Lagg i ove trenutno gluposti sto je cine neigrivom trenutno na stranu, ovo je vjerovatno CoD koji je donio najvise sadrzaja dosad, ima svasta za svakog, izbaceni su glupi perkovi tipa OneManArmy, Portalnozmrtavsina5metara. Dizajn mapa je meni pregenijalan, daju osjecaj prostranosti imaju milion i jedan prolazcic. Mogucnost modanja lika je isto velika da ne spominjem wager, contracts i ostale sitnice koje daju igri dodatnu car i cilj uz standardno ubij, kolji, zapali. . .

Potpuno se slažem!Za bc2 je isto bio jako bugovit i overpowered pa je na kraju bio kako treba za kojih 2 mjeseca.Mape su malo veće ali bolje zato sto svugdje ima akcije,ona mapa fuel u mw2 je ogromna a puca se samo u sredini.{#}Također raj za boostere.{#}

Treyarch radi na patchu i vjerujem da ce to ispravit cim prije,neznam ako znate ali kad je izasao codWaW bio je bugovit dosta,oni su ti patchirali u dosta kratkom vremenu.

Kada se ovo ispravi sa multiplayerom osobno meni najdražji mp cod,zato sto je donjeo:balans,customizaciju,wager matches,non stackable killstreaks.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan

e iman igricu jucer san pocea igrat,i odma cin san pocea igrat lagg,fps dropa stalno,svi se bune,žale...sad neznam jel to do nasih kompova ili?imam ati radeon hd 4800 dual core 3.0 2 gb ram,mw2 je isa na high sve,a u black opsu nema veze igrao na EXTRA detalje ili LOW opet isto lagga i fps dropa...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni u SPu nimalo ne stopa, nema pada FPSova, dok mi je u MPu mnogo manje i mogu igrati normalno, ponekad zastopa na sek

The ONE and ONLY!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Netko gore je naveo , da se ovo dešava jer nisu očekivali ovakvu prodaju. Pogrešno. Po pre-orderima koje su imali sami su najavili na Steam newsi ma i na svojim stranicama i razno raznim forumima da očekuju rušenje rekorda prodaje koji je imao CoD MW2! Zato su i srušili svoje forum stranice odmah čim su počele negativne kritike ljudi da im prodaja ide kao zacrtano.

Što se tiće patcha, ista situacija je bila prije 3 tjedna kada je izašao MoH 2010. Ljudi su bjesomučno urlali na EA tražili novce nazad, tradeali bjesomučno, vračali u dučane za samo povrat od 18 eur, ma svašta. I nakon nekih 12-24 sata (isto kao i Activision) obečali patch , 2 besplatne mape i da će SVE srediti. Nakon 10 tak dana izlazi patch, koji ne samo da nije sredio NIŠTA što je gaming comunity tražila nego su išli u nerfanje nekih područja koja nitko nije tražio i dodatno uništili igru. Mape naravno nisu dali gratis nego su , znaćii nakon 15 dana od izbacivanja igre na tržište izbacili kao DLC za 10 eur...

EA i Activision/Blizard 2 največe kompanije za igre na svijetu imaju isti način rada, tako da ne očekujte ništa spektakularno u slijedećih par dana. Na duže staze ok nadam se da će se stvari popraviti. Ali očito je da poluproizvodi dolaze na naše stolove sve više i više i više CiV 5, F1 2010, MoH 2010, CoD BO... sve opimizirano za konzole (CiV 5 ne ofc) a nama za PC poluproizvod koji je još i 60 eur najskuplja igra za PC, i mi se zadovoljimo time platimo igru i onda čekamo da oni sa NAŠIM novcem od kupljene igre zaposle nekoga da napravi igru igrivom makar smo je mi već platiti i stoji nam na HDD jer nije igriva kako nam je obečano.

Čak sam razmišljao, zar vani ne postoji zakon protiv lažnog oglašavanja? Ahh, niš novo, kao da je cijeli svijet poprimio Balkanski mentalitet "prodaj jednom , zajebi mušteriju štate briga oče se vratiti , bitno da si ti barem jednom lovu okrenuo" umjesto da žive od besplatne reklame , koja je tu ako igra vrijedi i ljudi se vračaju po nove i nove naslove od te firme sa svojim prijateljima i ostalima.

17 godina
neaktivan

Dramatiziraš i histeriziraš. BO je odličan. To što nekima ima problema, kao i svaka nova igra, nije razlog za nazivanje "poluproizvodom". PC je teška platforma za razvoj baš zato što je testiranje iznimno teško, zbog broja dostupnih konfiguracija.

Civ 5 radi apsolutno savršeno, a to što se grupi igrača ne sviđa, jer je mehanika izmijenjena, to nema veze s kvalitetom. F1 2010 - meni od starta radi savršeno. Ja nisam igrao s AI-em i povremena puknuta guma nije razlog za pridjev poluproizvoda. MoH 2010 sam igrao samo betu, a BO mi radi apsolutno savršeno i u svemu ga smatram boljim od, meni dragog MW2.  U objektivnim stvarima: grafici i zvuku, osjetno je bolji.

Ne znam zašto histeriziraš. Kada pogledaš da je online trenutno nekoliko desetaka tisuća igrača, a da se na forumima javilo (službenim i neslužbenim) tek par stotina s problemima, stanje nije baš tako loše.

Uvijek se javljaju oni s problemima, a skoro nikad oni bez njih. Forumi nisu "puni" igrača s problemima, već tek popunjeniji nego inače, s obzirom da je očito da postoje određene kombinacije hardvera s kojima igra ima problema.

Ne zaboravi da većina tih igrača nema nove drivere za grafiku i zvuk, kao ni nove drivere za chipset i mrežnu karticu, a to sve može imati drastičan utjecaj na sve probleme koji se spominju.

Uza sve to, najčešći koji se žale na probleme (pogotovo na ovom forumu) su oni s piratskim kopijama, crackanim igrama, a crackani exe, pogotovo u današnje vrijeme triggera, posve je nepredvidljiva stavka i osobno sam se uvjerio koliko problema može izazvati u svim segmentima igre - od učitavanja do izvođenja.

Stoga ovo tvoje dramatiziranje nema smisla.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
14 godina

meni je igra u sp bila neigriva sve dok nisan stavia Low Priority u task menageru. to mi je masovno popravilo igru al opet ne savršeno....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koja bi bila dobra grafa i proc da kupim(rabljeno) da bi se mogao pokrenut cod na low postavkama i da je ok na 24" monitor?

dakle, amdov proc a grafa koja god.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Naxeem, dijelom se s tobom slazem. Ovi s jogurt igrama me ne zanimaju, volio bih da im igra uopce ne radi, problem je s ljudima koji su igru platili, imaju puuuno bolje konfiguracije od minimum i recomended konfiguracija, a igra im ne radi kako mora raditi. Ja imam na kompu iskljucivo original software i free software, sasvim urednu konfiguraciju na kojoj svi novi naslovi rade besprijekorno u max settingsima na 1920.1200, a govorim o igrama koje su graficku space shuttle za BO. BO koristi 10 godina star engine, modificiran, ali i dalje star. Mape su prepune 2d modela koji uopce nemaju 3cu dimenziju, povrsine su glatke s lijepim texturama, ali i dalje, nista to nije pretjerano zahtjevno, dapace. Ako sa kompom koji zadovoljava uvjete kliknes Optimal System Settings i igra ne radi, sorry, ali to je poluproizvod. To ti je kao da kupis auto s automatskim mjenjacem koji do 100km/h bi trebao ubrzat za 10 sec, a on ubrzava 30 sec, onda je problem u autu, ne u necem drugom. Patch ce vjerovatno sve popravit, samo da dodje brzo. A da ne govorim o server browseru koji ne prikazuje sve servre i tako dalje. Osim CPU problema, ranked serveri lagaju uzasno, dok unranked rade nekih 30% bolje, a private matchevi jos nekih 20%. Igra sigurno nije zahtjevnija od shattred horizona ili BFBC2, a radi katastrofalno. Stojis na mjestu, gledas u nebo, 120 FPSa, ne mices se, a FPSovi dropaju do 10. ALT+TAB napravis i kad se vratis u igru, dok CPU ne dodje na >85%, FPS stoji na 2???? To je problem u igri, ne u driverima zvucne/graficke, kooje vecina ima updateane. Ti sta se ne zale na forumima, mozda neznaju, mozda misle da im je u kompu problem, sta ja znam. Ono sta ti u prici ne stoji je cinjenica da je Treyarch sam priznao da igra ima problema, dakle, nije do igraca, vec do developera. Vremena se mijenjaju, sve manje i manje igara ce biti nativno radjeno za PC (osim RTSova za sad), to je nama najveci problem. BO trenutno JE poluproizvod koji ne opravdava svoju cijenu u ni jednom segmentu. To je tragedija.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
12 1 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...

Dramatiziraš i histeriziraš. BO je odličan. To što nekima ima problema, kao i svaka nova igra, nije razlog za nazivanje "poluproizvodom". PC je teška platforma za razvoj baš zato što je testiranje iznimno teško, zbog broja dostupnih konfiguracija.

Civ 5 radi apsolutno savršeno, a to što se grupi igrača ne sviđa, jer je mehanika izmijenjena, to nema veze s kvalitetom. F1 2010 - meni od starta radi savršeno. Ja nisam igrao s AI-em i povremena puknuta guma nije razlog za pridjev poluproizvoda. MoH 2010 sam igrao samo betu, a BO mi radi apsolutno savršeno i u svemu ga smatram boljim od, meni dragog MW2.  U objektivnim stvarima: grafici i zvuku, osjetno je bolji.

Ne znam zašto histeriziraš. Kada pogledaš da je online trenutno nekoliko desetaka tisuća igrača, a da se na forumima javilo (službenim i neslužbenim) tek par stotina s problemima, stanje nije baš tako loše.

Uvijek se javljaju oni s problemima, a skoro nikad oni bez njih. Forumi nisu "puni" igrača s problemima, već tek popunjeniji nego inače, s obzirom da je očito da postoje određene kombinacije hardvera s kojima igra ima problema.

Ne zaboravi da većina tih igrača nema nove drivere za grafiku i zvuk, kao ni nove drivere za chipset i mrežnu karticu, a to sve može imati drastičan utjecaj na sve probleme koji se spominju.

Uza sve to, najčešći koji se žale na probleme (pogotovo na ovom forumu) su oni s piratskim kopijama, crackanim igrama, a crackani exe, pogotovo u današnje vrijeme triggera, posve je nepredvidljiva stavka i osobno sam se uvjerio koliko problema može izazvati u svim segmentima igre - od učitavanja do izvođenja.

Sorry ali odakle ti pravo zaključiti da zbog xx broja ljudi koji su prijavili problem na 'službenim forumima' marginalizira problem ? Kažeš veliki je broj njih koji nemaju najnovije drivere - pa šta onda da i nemaju ? Daleko je veći broj igrača koji forume nikad ne koriste te onih koji su pomislili 'hmmmmmm oće li mi tata dati još xxx eura za novi cpu s 6 jezgri,barem još 12 gigarama i 5970 jer ovo mi baš trza na mom pc'

U 15 godina igranja na pc NIKAD nisam riješio problem s nekom igrom s driverima,ali baš nikad.A mutavi\nesposobni\ladojajni admini\gamemasteri na svojim suport forumima odma i prvo poszumnjaju da je riječ o driverima,a MILION ljudi ima isti problem.Baš kao i Black ops slučaju,gdje je sad i službeno DO IGRE problem s patchom u razvoju,ne do fuking drivera,ne direct-x,no do hebenih lan card  drivera !

Dakle i ja i svi mi ovdje imamo puno pravo dramatizirati jer smo s pravom razočarani da je igra očito izdana s bugom jer je lame port sa konzola od Treyarcha koji je inače 'we are a pc developer' i to takvim da zahvaća 99% pc gamera koji su uredno platili za igru.Ne ljuti me što igra ima problema,smeta me odnos poput tvog u ovakvim slučajevima.

A ako ćeš o tome kako 'nije ništa strašno' - izvoli :

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1570196&page=71

15 godina
neaktivan

pozdrav svima...zna neko dobru internet stranicu gdje mogu kupit COD black ops ali samo key?

al neka bude stranica iz Hrvatske... hvala svima inaprijed...:D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

NA forumima službenima ima "par sto kritika" jer su forumi bili SRUŠENI od dana izdavanja pa slijedečih skoro 48 sati, tako da nemoj "histerizirati". PC je teška platforma za razvoj? Dali to mene treba interesirati pošto je ovo najskuplja igra za PC i očekujem PC igru ne neoptimiziranu igru sa konzola, opet nemoj "histerizirati". Igra NIJE testirana i neije bilo open bete za BO jer su znali da ako ljudi vide probleme koji su očito bili prisutni do zadnjeg dana prije izdavanja neće biti takva prodaja, i zašto ti toliko "histeriziraš"? On line je nekoliko tisuća igrača a prodano 20 x više kopija i svakim satom raste broj enormno , a kada uđeš na server što prvo vidiš u "Say all"? , pitanje "Kada će patch?" Zašto ne "histeriziraš" kada to vidiš?

Očito je da ti si prezatupljen i da i igra ne radi kao što treba ti si preveliki ljubitelj serijala i nebi to priznao i da te se Inkvizicija dočepa.

I daj prestani dramatizirati i histerizirati po 15 puta u jednom postu. Vidiš kolko to može živcirati? Odoh ja histerizirati a ti pogledaj u riječniku što to znaći ili si danas okrenuo stranicu u Riječniku stranih rijeći na slovo H pa si rekao ajde da se pravim pametan danas ću koristiti rijeć "histerizirati" roflmao da me ljudi smatraju pametnim.

15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

koja bi bila dobra grafa i proc da kupim(rabljeno) da bi se mogao pokrenut cod na low postavkama i da je ok na 24" monitor?

Bas sam gledao danas i ja malo Grafičke na nabava.net i vidim da se Ati 5850 može nabaviti za smiješne novce nova a čak i 5870 je oko 1700 kn što je više nego zanimljivo. Nekažem da kupiš novu ali ako je cijena pala skoro 2 soma kuna za 5870 očito bi barem trebalo biti da se može u oglasima naći i jeftinije.

A za proc Bug ti je od ovoga mjeseca imao izvrstan test procova 24 komada, 19 AMD 5 Intel i njihov Best buy je AMD Athlon X3 za nekih 600-700 kn koji se još ako imaš sreće otključa i četvrta jezgra . Pogledaj si malo to.

pozz

17 godina
protjeran

Za sve je{#} Teamspeak 3 je up.

Server

213.149.60.42:10007

Soba Black Ops

Password 22

I upaljen je valjda cijeli dan.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja za sada jedino nisam zadovoljan sa perkom Steady Aim. Perk je premoćan, a bome imam dojam da je i OP. Igrač a tim perkom i fullautomatic oružjem na bliskim i srednjim daljinama ne mora ciljati.

0 0 hvala 0
16 godina
naxeem kaže...

Je, BO je odličan što se tiče grafike, priče itd.. al što se tiče optimizacije JE POLUPROIZVOD i nije fer da ljudi placaju preko 400 kn za PC igru koju nemogu normalno igrati. A to što ti misliš da se sam par stotina javilo da imaju problema, mslm da nije ni približno točno. Samo na ovom forumu sam pročitao da vama 5-6 igra radi normalno, a što je onda s ostalima?? Sumnjam da svima nama ostalima su driver zastarijeli, al baš svima? A zamisli samo koliko još igrača ima koji ni ne koriste forume da bi se žalili, a tek koliko ih i dalje igra igru i trpe lagove i frame droppove za koje ti kažeš da su trenutno online i da igraju, a ne znaš kakve sve probleme imaju, i ja sam jedan od njih koji trpe sve to, ali i dalje igram jer sam se već navikao. 

{#} ne želim se svađati, ali da barem skužiš da nije sve tako bajno kako se čini.

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
15 godina
neaktivan

Ja imam prosječnu gamersku konfu, i igram BO na max sa 4aa i af do kraja, i to na kakvih 40-70FPS-a, i to bez trzanja(bar zasad, tek sam prvu misiju odigrao).

15 godina
neaktivan

neznam zasto, ali imam potrebu da kazem, koga briga kakav je sp? nisam odigrao sp od cod2.

samo gube resurse koje bi mogli utuci u jos bolji mp.

16 godina

I meni igra užasno šteka. Diže se igra do 55 čak 60 fpsa, pa onda pada na 40, 20, ,8. Tako cijelo vrijeme i jednostavno je neigrivo. Čak kad gledam u zrak igra laga, i ima fps dropove. Što je najgore igra nema tako veliki lag kad sam trčiš ali kad dođem u akciju fps sa 40 naglo padne na 10 i onda me na taj način ownaju.{#}{#}

Ako uskoro ne izbace neki patch igra bi mogla biti propast što se mp tiće. Igra je sve super ali tehnički dio je jako loše izveden.

Inače GPU mi na 50%, rami na 2,70gb od 4gb i cpu od 90-100% opterečenja.

جيمس كوكان
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja obozavam SP i mogu reci i da mi je i drazi od MPa, prvo sam njega presao

Evo sad odigrao match, nikakvih trzanja, nista!

Sto sam veci level to manje lagga {#}

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Da nije tak lose. Jako je lose. I nije poluproizvod, vec kita labudova.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dramatiziraš i histeriziraš....

Odlično napisano, slažem se u potpunosti,ali teško ćeš doći do normalne rasprave, jer već si vidim dobio par odgovora od ljudi koji to ne kopčaju.

Pretjerivanje, histeriziranje, potpuno nerealna očekivanja, općenita razmaženost i nerazumjevanje industrije su osnovne osobine izgleda većine igrača danas...

BC2: NoobsMcKenzie_HR
15 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

neznam zasto, ali imam potrebu da kazem, koga briga kakav je sp? nisam odigrao sp od cod2.

samo gube resurse koje bi mogli utuci u jos bolji mp.

Moram reći da si što se mene tiče u pravu. Ja igre ovakvog tipa kupujem zbog MP only, jer sorry ali 400-449 kn (zavisi od dučana ili na Steamu 435 kn) za SP koji kolko vidim ljudi su završili za jednu noć je patetično.

15 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...
naxeem kaže...

Dramatiziraš i histeriziraš....

Odlično napisano, slažem se u potpunosti,ali teško ćeš doći do normalne rasprave, jer već si vidim dobio par odgovora od ljudi koji to ne kopčaju.

Pretjerivanje, histeriziranje, potpuno nerealna očekivanja, općenita razmaženost i nerazumjevanje industrije su osnovne osobine izgleda većine igrača danas...

Da mi smo nabovi , koliko vidiš večina nas po odgovorima, a očito Vas dvojica ste , ispričavam se na riječniku ali nemogu se sjetiti slikovitijeg izraza, onaj tip kojeg kada "nagu.e" kao sve nas sa COD BO , kaže "molim još". I zbog takvih kao Vi što su zahvalni nebesima što je igra IPAK izašla makar je nemožeš igrati , oni i dalje opstaju na tržištu.

17 godina
neaktivan

Konačno je "otkriveno" zašto igra laga.

http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313994&sid=jh1aolcjr5sqsiokrichpmuha7 

"Očigledno" nisu oprali uši kad su "slušali"

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 12:25 (MegaMass 2000).

6 0 hvala 2
16 godina

Jučer u isto vrijeme vrtio sudoku solver (brute-force algoritam) nekih 30tak minuta i igrao BO MP.

Opterećenje memorije oko 50%, proc ispod 35%.

Crackirana igra? Crackiran OS? Out-of-date driveri? Što već... Ne znam. I znam još troje ljudi sa konfiguracijama na granici preporučene kojima igra ide kao salivena. 

A inače da trkeljate gluposti vidi se i sa ovim process priority - što manji priority to će preformanse biti slabije, jer će sve ostalo dobivati procesorsko vrijeme, a igra tek među zadnjima. Da je čisto do CPUa s tim smanjivanjem prioriteta bi tek srušili preformanse drastično. Odnosno, ako nešto šteka onda bi mu se trebalo dodijeliti najveći prioritet, a ne obrnuto.

Every hole is a goal!
15 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Konačno je "otkriveno" zašto igra laga.

http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313994&sid=jh1aolcjr5sqsiokrichpmuha7 

"Očigledno" nisu oprali uši kad su "slušali"

.

LOL majstore.

Inace imam temp fix za sve vas. Ali radi samo danas jer je Martinje. Popijte koju casicu pa nece bit laga i slicnih problema. A i imat cete zadovoljstvo igranja na tri monitora, ali to ovisi od pojedinca do pojedinca kakav delanec ko popije. Bolji delanec bolje igranje.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
15 godina
protjeran
(FRIEND): Prvo računalo sam dobio kad sam imao 9 godina..promijenio sliku na desktopu i izgasio ga...sljedece jutro pao sistem i win pao [ http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1378699 ]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crotiger kaže...
djdomi kaže...

Bas sam gledao danas i ja malo Grafičke na nabava.net i vidim da se Ati 5850 može nabaviti za smiješne novce nova a čak i 5870 je oko 1700 kn što je više nego zanimljivo. Nekažem da kupiš novu ali ako je cijena pala skoro 2 soma kuna za 5870 očito bi barem trebalo biti da se može u oglasima naći i jeftinije.

A za proc Bug ti je od ovoga mjeseca imao izvrstan test procova 24 komada, 19 AMD 5 Intel i njihov Best buy je AMD Athlon X3 za nekih 600-700 kn koji se još ako imaš sreće otključa i četvrta jezgra . Pogledaj si malo to.

pozz

a neke jeftine grafe? ne mogu si priustit 5xxx.

btw, am2 socket

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.11.2010 12:45 (djdomi).
15 godina
neaktivan

Meni lagg potpuno nestaje stavljam Prioritya na LOW =), odo uzivat

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

I meni igra užasno šteka. Diže se igra do 55 čak 60 fpsa, pa onda pada na 40, 20, ,8. Tako cijelo vrijeme i jednostavno je neigrivo. Čak kad gledam u zrak igra laga, i ima fps dropove. Što je najgore igra nema tako veliki lag kad sam trčiš ali kad dođem u akciju fps sa 40 naglo padne na 10 i onda me na taj način ownaju.{#}{#}

Ako uskoro ne izbace neki patch igra bi mogla biti propast što se mp tiće. Igra je sve super ali tehnički dio je jako loše izveden.

Inače GPU mi na 50%, rami na 2,70gb od 4gb i cpu od 90-100% opterečenja.

Isto se i meni događa. Doduše jučer je neko vrijeme bilo podnošljivo pa sam stigao do 15 lvl-a, a sada sam maloprije ušao i mislim da nebudem više ako patch ne stigne.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice