Pa realno gledajuci igra sto se MP tice je trenutno F A I L, neznam dali si imao priliku igrati ali je sve totalni laggfest, ogromni dropovi FPS-a, zaledi ti se ekran, server browse ne izlistava sve servere. U njihovu obranu sigurno nisu ocekivali bas ovoliki priliv igraca u 2 dana, i da ce se sve to kroz par patcheve izregulirati, ali trenutno sve sto slusam je psovanje raznih stvari i nerviranje kolega iz klana. . ., kao i zalbe ostalih koje imam na steam/xfire a imaju doticnu igru.
Lagg i ove trenutno gluposti sto je cine neigrivom trenutno na stranu, ovo je vjerovatno CoD koji je donio najvise sadrzaja dosad, ima svasta za svakog, izbaceni su glupi perkovi tipa OneManArmy, Portalnozmrtavsina5metara. Dizajn mapa je meni pregenijalan, daju osjecaj prostranosti imaju milion i jedan prolazcic. Mogucnost modanja lika je isto velika da ne spominjem wager, contracts i ostale sitnice koje daju igri dodatnu car i cilj uz standardno ubij, kolji, zapali. . .
Potpuno se slažem!Za bc2 je isto bio jako bugovit i overpowered pa je na kraju bio kako treba za kojih 2 mjeseca.Mape su malo veće ali bolje zato sto svugdje ima akcije,ona mapa fuel u mw2 je ogromna a puca se samo u sredini.Također raj za boostere.
Treyarch radi na patchu i vjerujem da ce to ispravit cim prije,neznam ako znate ali kad je izasao codWaW bio je bugovit dosta,oni su ti patchirali u dosta kratkom vremenu.
Kada se ovo ispravi sa multiplayerom osobno meni najdražji mp cod,zato sto je donjeo:balans,customizaciju,wager matches,non stackable killstreaks.