nee..na steamu je sigurnost putem VAC-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
MW2 Steam bira jost.Informiraj se prijatelju.
Osim kaj IWnet bira.
Yup,u pravu si.Moja isprika.
base host jos nije dobio keyeve od dobavljaca
cini se da danas necu igrati
btw kolka vam je brzina skidanja na steamu?
Prema ovoj slici mi se cini da je dobil :P
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150335852190553&set=a.10150328710700553.562162.417694930552
nee..na steamu je sigurnost putem VAC-a
ops... Steam sigurnost preko VAC-a, jel znate vi da VAC-a je uzasan i sa njime sve laga tako da je mozda ipak steam kriv za lag..
ma hebemu ne pisem vise nis dok ne vidim sam di je problem.. ali inace svi ti anti cheat toolsi rade sranja.. od pb-a pa do vac-a uac-a i slicnih
490-500kb/s konstantno.Za koja 2 sata ce mi bit gotov download,onda cu probat mp ako je neigriv idem na sp ili zombije
Btw engleski kljuc je u pitanju.
Nema pb-a? pa svaka igra koja ima mp ima pb... a vac xac i ostale piz.darije su samo dodatak.. ili fakat nema pba lol .. pa jbte led
Ne, PB je isto što i VAC, anti cheat mjera... Igra uvijek bira jednu od ponuđenih. PB je najpopularniji uz VAC.
BO ima samo VAC, kao i MW2.
VAC je bolji od PB-a, jedini problem koji vidim s njim je taj što ima delay u banovima. Ali preko toga mogu preći budući da je učinkovitiji od PB-a.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150335852190553&set=a.10150328710700553.562162.417694930552
pitao sam ga prije par minuta i rekao je da nije WTF
A nist onda malo strpljenja mada je to tesko u ovome trenutku
Nema pb-a? pa svaka igra koja ima mp ima pb... a vac xac i ostale piz.darije su samo dodatak.. ili fakat nema pba lol .. pa jbte led
Ne, PB je isto što i VAC, anti cheat mjera... Igra uvijek bira jednu od ponuđenih. PB je najpopularniji uz VAC.
VAC je bolji od PB-a, jedini problem koji vidim s njim je taj što ima delay u banovima. Ali preko toga mogu preći budući da je učinkovitiji od PB-a.
Samo sta radi vise problema nego pb ali XAC je jos gori cak i najgori UAC je najbolji
A nist onda malo strpljenja mada je to tesko u ovome trenutku
ma cekanja mi je fakat dosta vec
al nema veze stisnut cu jos danas i onda cu sutra valjda igrat
Samo sta radi vise problema nego pb ali XAC je jos gori cak i najgori UAC je najbolji
Ja neznam odakle te gluposti vadite , koristim steam od prvog dana posto smo bili prisljeni na neki nacin ( cs 1.6) i nikad nije lagalo zbog VAC-a
Je*em vas... sad i mene hype hvata a zagriženi sam BF fanboy. Fakat se nadam da je u kasliću igra danas, moj xbox treba malo akcije. Ak ne poludit ću.
Moj x360 se već zagrijao za singleplayer dok je na kompu još uvijek ruska verzija za MP, evo skidam one file-ove
O kakvom božjem offline modu pričate...dok si u offline modu, steam igre su bez internet konekcije...čak je play zasivljen unutar igre.
SVI trk na konzolu i
/r_multithreaded_device 1
Po defaultu se igra na singlecore očito.
Meni je 2mbs konekcija a brzina je 220-230kbps
Ljudi molim vas pomoc...kupio sam key preko g2play stranice i vecina mojh frendova je dobila engl key al ja i jos par njih smo dobili njemacke keyeve... sve u igri mi je njemacko. dali ovaj patch za ruse vrijedi i za njemce? jel postoji kakva mogucnost da stavim na engl.? jer ja u postavkama u stemu stavi engl ali se nista ne događa..molim vas pomoc..
Ja sam kupio igru sa Eplati,i na ruskom je,dajte jos jednom recite tocno kako da stavim na engleski i jel to sigurno??????????????
Reko je sa Eplati tip da ce stavit tutorial kak da na engleski se stavi 9.11 al sam nestrpljiv,vjerovatno je kasno popodne to,a ocu sad xD
Sve će se riješiti to je sigurno.
Ovo je igra koja okuplja ogromnu publiku, developeri su pod pritiskom izdavača i sigurno nisu imali dovoljno vremena za provjeriti sve, jer odgode izlaska ne smije i ne može biti.
Sve će doći na svoje. Dobro je Vrdelja jednom napisao, ništa ne radi dobro prvih 7 dana.
To ti fascinira jednog mog profesora s faxa. Software je jedini proizvod koji se na tržište može lansirati bez obzira da li je dovršen ili ne. I to se redovito u praksi radi. Kao razvojni tim možeš od "gazde" tražiti više novca, više ljudi ali ne i više vremena. Kad dođe karanji rok softver ide van.
Gdje da upišem promotivni kod na basehostu?
Mislim da je ta baba s kolačima otišla. Ak se ne varam 15% popust je bilo samo za preorder.
Meni je 2mbs konekcija a brzina je 220-230kbps
Meni s Steam rijetko kad skida ispod maximalne brzine. Kad sam tu gdje sam sad obično ide 1-1,2 MiB/s. Download region mi je Frankfurt, Germany.
Pogledajte na prijašnjoj stranici.
Jel ikome dosla igrica iz sophos laba?
aj kad netko kupi igru u dućanu nek kaže recommended requirement ako piše na pozadini kutije
Bog bio s vama sinoc sam procitao zadnji psot, danas upalim komp ispunjenih 10 stranica LooooL. . .
Danny mogla bi ti bit, ja sam jutros otvorio vrata a na otiracu za noge stoji kartonska kutijca i retail unutra, bas se instalira pa da vidim kako ide.
Evo sad cu vidit jel radi ovo za mijenjanje jezika,samo cekam da se skine,za sve sam napravio backup,i ako neko ne kuzi(ako ce radit),ja cu napisat ponovo :)
RADI! Je*eni patch radi!! Idem sad fino igrati Dobio sam igru za samo $60, nevjerovatno.
btw jel mogu u black ops config_mp.cfg promijenit r_drawSun i r_DrawWater na 0?(bolji fps)
Jel znam da steam bana za neke stvari,sam pitam jel se moze barem ovo?
kod koga si narucio D3ViL?
Bog bio s vama sinoc sam procitao zadnji psot, danas upalim komp ispunjenih 10 stranica LooooL. . .
Danny mogla bi ti bit, ja sam jutros otvorio vrata a na otiracu za noge stoji kartonska kutijca i retail unutra, bas se instalira pa da vidim kako ide.
Kad ti je poslana?
Moja je poslana 03/11/2010.
moooooooooooooooooooooooooooolim vas ljudiiii...pomozite miiii...moooolim vas :(((
lol kakav je ovo command u configu???
seta com_first_time_pc "1"
kod koga si narucio D3ViL?
S game.co.uk
Kad ti je poslana?
Moja je poslana 03/11/2010.
Poslano 04.11 ko i sve PC verzije
Jel ikome dosla igrica iz sophos laba?
Nece danas tek sutra zapela im je na carini.
Poslano 04.11 ko i sve PC verzije
E onda mora bit tu mamicu im. Još sam ja bliže neg ti. hehe