molim vas da mi odgovorite hočeli biti za skinuti kompletna igric apreko torenta, unaprijed se zahvaljujem???
vec postoji :) eto ja skidam , pogledaj malo piratbey :P
molim vas da mi odgovorite hočeli biti za skinuti kompletna igric apreko torenta, unaprijed se zahvaljujem???
vec postoji :) eto ja skidam , pogledaj malo piratbey :P
Ja bih prvi ovo isprobao (vjerojatno radi) ali nemogu jer sam isprobavao ujutrood onog frajera te mi je igra počela bacat errore i sad skidam ponovo.
Pa ka jnisi backup napravio samo. Ja sve kaj sam mijenjao, prvo sam kopiral u drugu mapu za svaki slučaj.
Ajde neko netko od rusa isproba ovo pa javi da možemo konačno napunit server.
doxy: znam ja sam razmišljao otome,ali onda reko kome se da čekat da se iskopira i sve usrao, btw daj ti probaj ovaj patch ak imaš volje
Skida se...još 8 minuta! Javim rezultate, i eventualne promjene u koracima za cca 15 min.
.
Skida se...još 8 minuta! Javim rezultate, i eventualne promjene u koracima za cca 15 min.
držim fige
a eneabava koju sam hvalio isto fail
frend mi kazao da je dobio igru na nekom drugom jeziku, ne zna kojem, uglavnom nije engleski, sad prebacuje na engleski
ako saznam kako je prebacio javim,moram ici sada
Toxic, mislim da si pomiješao lončiće.
Steam nije i ne može biti odgovoran za lag, jer bi u tom slučaju sve igre koje koriste steam na bilo koji način bile prepune laga.
Problem MW2 nije bio steam, iako će mnogi neuki igrač to tvrditi, problem (iako ga ja nisam iskusio) bio je prvenstveno u listen serverima. Steam sa time nema apsolutno nikakve veze.
Za lag spikeove je kriva samo igra, ne steam, ne server...
Steam nije i ne može biti odgovoran za lag, jer bi u tom slučaju sve igre koje koriste steam na bilo koji način bile prepune laga.
Problem MW2 nije bio steam, iako će mnogi neuki igrač to tvrditi, problem (iako ga ja nisam iskusio) bio je prvenstveno u listen serverima. Steam sa time nema apsolutno nikakve veze.
Moguce, prihvacam kritku... ulg ja vise neznam ko pije ko placa
Steam sigurno nema veze s tim. Ali mislim da inace lagovi mogu dolaziti i zbog samog servera, ovisno gdje se nalazi i na kakvoj se masini vrti
Za tematiku vezanu uz Black Ops i primarni problem oko lag-a :
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1570196&page=36
Ovaj topic je prešao u 'zašto mi ruska inačica ne radi i kad će ivan doći iz škole da linka failove'
Steam sigurno nema veze s tim. Ali mislim da inace lagovi mogu dolaziti i zbog samog servera, ovisno gdje se nalazi i na kakvoj se masini vrti
Jasno, ja u kontekstu u kojemu je govorio Toxic.
Jasno da server može biti kriv, ako je daleko odnosno ako je hardver slab. Na svu sreću većina zna spojiti se na server sa malim pingom a hosteri uglavnom imaju vrlo dobre mašine, Gameservers naročito.
P.S. Upravo sam provjerio BUG server, prosječan ping je 32, na njemu nebi nikako trebalo biti laga, odnosno ako bude sigurno nije do steama ni do servera. Do server fajlova ili client fajlova možda, zapravo sigurno.
Ovaj topic je prešao u 'zašto mi ruska inačica ne radi i kad će ivan doći iz škole da linka failove'
Da, nadam se da će iz ovoga izvući kakvu takvu pouku. Jeftinija solucija u 2/3 slučaja nije bolja solucija.
Server nije kriv ? Je sigurno,ako je loš pc i ako ima loš nadwith s lošim uploadom.
Tko bira server ? Steam.I bira ga katastrofalno loše i randomično jer svaka treća partija lag-a i dođe do promjene hosta nakon čega igra (uglavnom) radi bolje.
Dakle kriv je i steam i često puta loš server,igra kao igra radi uredno jer bi inače peromace issues bili primjetni u SP (gdje nisu i igra radi fluidno)
PAŽNJA PAŽNJA!!!
Vraćam se s velikom vijesti. Maloprije navedeni fix za ruski jezik RADI!
Radi single u multi normalno...samo pratite korake koji su dati i sve će radit bez problema.
UŽIVAJTE!!!
c/p
prije instalacije, potrebno izbrisati sljedece fajlove iz steam\steamapps\common\
localized_Russian_iw00.iwd
localized_Russian_iw01.iwd
localized_Russian_iw02.iwd
localized_Russian_iw03.iwd
localized_Russian_iw04.iwd
localized_Russian_iw05.iwd
i folder "russian" unutar "zone" foldera
Jasno da server može biti kriv, ako je daleko odnosno ako je hardver slab. Na svu sreću većina zna spojiti se na server sa malim pingom a hosteri uglavnom imaju vrlo dobre mašine, Gameservers naročito.
P.S. Upravo sam provjerio BUG server, prosječan ping je 32, na njemu nebi nikako trebalo biti laga, odnosno ako bude sigurno nije do steama ni do servera. Do server fajlova ili client fajlova možda, zapravo sigurno.
sam lag moze biti do pb-a vecinom... cak i mislim da punkbuster ne radi dobro..
znam po cod 4 kada bi radili neki updajt pb-a ma bi lagalo svako malo. pa nakon 2-3 dana izdaju zakrpu pa sve radi...
znam po cod 4 kada bi radili neki updajt pb-a ma bi lagalo svako malo. pa nakon 2-3 dana izdaju zakrpu pa sve radi...
Lol pa nema Black ops pb ima VAC
PAŽNJA PAŽNJA!!!
Vraćam se s velikom vijesti. Maloprije navedeni fix za ruski jezik RADI!
Radi single u multi normalno...samo pratite korake koji su dati i sve će radit bez problema.
UŽIVAJTE!!!
c/p
prije instalacije, potrebno izbrisati sljedece fajlove iz steam\steamapps\common\
localized_Russian_iw00.iwd
localized_Russian_iw01.iwd
localized_Russian_iw02.iwd
localized_Russian_iw03.iwd
localized_Russian_iw04.iwd
localized_Russian_iw05.iwd
i folder "russian" unutar "zone" foldera
oh yeah lets kick some ass
Server nije kriv ? Je sigurno,ako je loš pc i ako ima loš nadwith s lošim uploadom.
Tko bira server ? Steam.I bira ga katastrofalno loše i randomično jer svaka treća partija lag-a i dođe do promjene hosta nakon čega igra (uglavnom) radi bolje.
Dakle kriv je i steam i često puta loš server,igra kao igra radi uredno jer bi inače peromace issues bili primjetni u SP (gdje nisu i igra radi fluidno)
Steam ti ne bira server, biraš ga sam. Lošeg bandwidtha na Gameservers (koji jedini hosta BO servere) nema.
Ti pričaš o MW2 mi pričamo o BO, izgubio si se na forumu?
Kod MW2 ti također steam ne bira server nego IWnet.
Totalno si izgubljen prijatelju.
znam po cod 4 kada bi radili neki updajt pb-a ma bi lagalo svako malo. pa nakon 2-3 dana izdaju zakrpu pa sve radi...Sve će se riješiti to je sigurno.
Ovo je igra koja okuplja ogromnu publiku, developeri su pod pritiskom izdavača i sigurno nisu imali dovoljno vremena za provjeriti sve, jer odgode izlaska ne smije i ne može biti.
Sve će doći na svoje. Dobro je Vrdelja jednom napisao, ništa ne radi dobro prvih 7 dana.
Hmm. Ljudi ja unutar main i zone fileova imam u zone Russian i English. A unutar maina imam localized_english i localized_russian. Da ja samo pobrišem russian i onda mi je na engleskom?
base host mi jos nije poslao key WTF?!
btw mi mozete reci ako sam nesto propustio zadnjih 15 stranica kojih je nastalo danas
base host mi jos nije poslao key WTF?!
btw mi mozete reci ako sam nesto propustio zadnjih 15 stranica kojih je nastalo danas
Postoji konzola, postoje već 2 servera (dedi), popravljen steam RUS verzija igre sad dostupna kao ENG, teže ubiti protivnika nego u mw2 (lol), i da je lag veliki pa da se treba pokrenuti u offline modu (steam)
Znam da je off topic, ali vecina vas je tu.
Radim benchmark u Frapsu i rezultati su spremljeni kao .csv. Kako da otvorim to?
Steam ti ne bira server, biraš ga sam. Lošeg bandwidtha na Gameservers (koji jedini hosta BO servere) nema.
O MW2 si sam pričao,ili nisi popio kavu još - look up.I u krivu si,i MW2 Steam bira jost.Informiraj se prijatelju.
MW2 Steam bira jost.Informiraj se prijatelju.
Osim kaj IWnet bira.
Znam da je off topic, ali vecina vas je tu.
Radim benchmark u Frapsu i rezultati su spremljeni kao .csv. Kako da otvorim to?
Microsoft Excel
O MW2 si sam pričao,ili nisi popio kavu još - look up.I u krivu si,i MW2 Steam bira jost.Informiraj se prijatelju.
Steam ne bira server u MW2 nego ga bira IWnet kao sto je Danny napisal ,najlakse da shvatis
steam je samo "platforma" za mw2 kao i za BO jer su steam only igre i ne bira ti steam server da se u oko po *ebes.
Gdje da upišem promotivni kod na basehostu?
Je*em vas... sad i mene hype hvata a zagriženi sam BF fanboy. Fakat se nadam da je u kasliću igra danas, moj xbox treba malo akcije. Ak ne poludit ću.
base host jos nije dobio keyeve od dobavljaca
cini se da danas necu igrati
btw kolka vam je brzina skidanja na steamu?
Lol pa nema Black ops pb ima VAC
Nema pb-a? pa svaka igra koja ima mp ima pb... a vac xac i ostale piz.darije su samo dodatak.. ili fakat nema pba lol .. pa jbte led