Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.015.649
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Call of Duty: Black Ops
Luxy2501 kaže...

Ma znas koga sam ti pito da odes na baustelu!

A ne rekao si "mozes li mi kupit igru".

Moj odgovor ti je: Dosadan si, kupi si igru i ostavi mene i Filipa (eplati) na miru jer ti nikada necemo dati besplatno igru niti je mjenjati za besplatni key od nekog "tamo"   antivirusa.

Znači, kad ti starci dadnu za u školu đžeparac, ništa živo nekupuj u nejedi, već štedi i tako 3 mjeseca i skupi i kupi igru.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
Luxy2501 kaže...

Moj odgovor ti je: Dosadan si, kupi si igru i ostavi mene i Filipa (eplati) na miru jer ti nikada necemo dati besplatno igru niti je mjenjati za besplatni key od nekog "tamo"   antivirusa.

Znači, kad ti starci dadnu za u školu đžeparac, ništa živo nekupuj u nejedi, već štedi i tako 3 mjeseca i skupi i kupi igru.

ma ti nekuzis ja i da imam 300000000000000000000 kn rekli bi nest tipa popravi ocjene itd... 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
odjavljen

Nećeš vjerovati, ali u životu gotovo nikad nitko drugi nerješava tvoje probleme, već ti sam, stoga si kupi igru i prestani gnjavit druge.

Can't Read Can't Read No He Can't Read My poker face
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Weky kaže...
Luxy2501 kaže...

ma ti nekuzis ja i da imam 300000000000000000000 kn rekli bi nest tipa popravi ocjene itd... 

tako i meni, lol

Im sorry, I cant be perfect
15 godina

OK ovo je već malo {#}!!!!!!!!

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...
Weky kaže...
Luxy2501 kaže...

OMFG žicaš druge da ti kupe igru{#}Jel ti tako teško otici van sa novcima u poštu i uplatit ko da moraju znat..

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Gauta kaže...

ljudi rade se odite napit van nego cekat black ops :D

Tak je!!!!

Ja prošlu subotu neznam kako sam doma došao... rađe ću ja čekat black ops nego se opijat...

16 godina
protjeran

Luxy prodaj komp i kupi slabiji komp tek tolko da pokrece igru i ostane ti novaca za igru i to je to 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na Eplati.com ce ostati ista cijena ko i prije 269,00 Kn nece se mijenjat zato jer je ruska verzija ali mozete lako prebacit na eng :)

There is a fine line between fishing and standing on the shore like an idiot !!!!!!!!!!! Mogu vjerovat da roda donese malu bebu, al da pauk odnese auto,....pa nemojte me hebat !!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Luxy prodaj komp i kupi slabiji komp tek tolko da pokrece igru i ostane ti novaca za igru i to je to 

{#}{#} ali ja prodajem jedan stari komp za 700 kn sa monitorom,os-om i antivirusom ali nitko nece... 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

{#}{#} ali ja prodajem jedan stari komp za 700 kn sa monitorom,os-om i antivirusom ali nitko nece... 

prodaj u staro željezo !!!{#}

15 godina
neaktivan
made kaže...
Luxy2501 kaže...

prodaj u staro željezo !!!{#}

a cuj... jbg ako si zainteresiran kontaktiraj me u pm
EDIT: Ispalo krivo xDDDD mislio sam PP 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 21:26 (Luxy2501).
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

a cuj... jbg ako si zainteresiran kontaktiraj me u pm
EDIT: Ispalo krivo xDDDD mislio sam PP 

Ukradi par šahtova i pravac na otpad, tamo dobiješ nekih 150- 160 KM za to, to ti je oko 400-420 kn (bubam napamet)

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
17 godina
neaktivan

Tema je o igri a ne kako će tko što prodat da ju kupi!

Back to future...topic please!

World Championships: 7, GP started: 268, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

14 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
luka_cro kaže...
Gauta kaže...

Tak je!!!!

Ja prošlu subotu neznam kako sam doma došao... rađe ću ja čekat black ops nego se opijat...

ja nisam jos kupio niti necu neko vrijeme, cekat cu bozic, tak i tak nemam vremena za igrati se, a i ona kad nadem slobodnog vremena u petak/subotu rade odem van se napit i skurvat nego doma za kompom igrati igrice.

Jahao sam pješice.
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Tema je o igri a ne kako će tko što prodat da ju kupi!

Back to future...topic please!

ja mislim da je kroz ovih 120 stranica već sve rečeno. A sutra tek očekujem neke novije informacije tipe SS i dojmova...

17 godina
Gauta kaže...

nije to healty nimalo, neka hodaju u krug kao baltazar dok ne smisle to je bolje..

Ah svaki dan kad dodjem na ovu temu najmanje 10 stranica vise.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina
neaktivan

dodem doma i vidim

5 stranica se nastancalo

a jeste na hypani nema sta

ja cu se lijepo naspavati i onda sutra dodem iz skole u 13h i pocnem skidati

i mir bozji

strpljenja ljudi strpljenja....

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

dodem doma i vidim

5 stranica se nastancalo

a jeste na hypani nema sta

ja cu se lijepo naspavati i onda sutra dodem iz skole u 13h i pocnem skidati

i mir bozji

strpljenja ljudi strpljenja....

haha..a ja popodne u skoli..odem vaditi krv.i doma sam oko 10..ako dode pocnem skidat..:D

16 godina

Trč...puc...trč...puc... puškica u boji ....s malim konjićima i {#}ćimaaaaa........

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ova tipkovnica je dobra za dugo tipkanje, ima pregršt funkcija kao npr.Mode za F tipke može se Word,Exel i takve stvari otvarat,vračat stranice nazad,printat,spremat...i svašta nešta ima.Tipkovnica je odlićna za 159kn.

+ Narodnjaci u pozadini.

hahhahahaha

Srry za off topic:D

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.11.2010 21:59 (Gauta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
aufhenger kaže...

Trč...puc...trč...puc... puškica u boji ....s malim konjićima i {#}ćimaaaaa........

.

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
neaktivan

Kome to ti odgovaras, wtf?

I kada cu je moci upaliti preko Steama, nisu mi jasni ovi timeri, na svakom drukcije

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sutra izlazi Black ops {#}{#}{#}{#} <3 <3 napokon

Kiro

1 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Liar kaže...

sutra izlazi Black ops {#}{#}{#}{#} <3 <3 napokon

moram prestat al evo samo ovaj put jos

14 godina
neaktivan

xD

Kiro
15 godina
neaktivan

Ja sam čitao da če njemci imati nekakvo posebno izdanje ovog dijela call of dutya,jeli to istina,ako je zašto ne mogu imati kao i svi ostali normalni ljudi u europi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo vam nešto za radit do sutra. Možete se cijelu noć dodavat za frendove.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cruces kaže...

Ja sam čitao da če njemci imati nekakvo posebno izdanje ovog dijela call of dutya,jeli to istina,ako je zašto ne mogu imati kao i svi ostali normalni ljudi u europi?

KLIK

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
Eplati Filip igra upravo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice