brzi su :P
Pa to se odavno zna, black ops ima sličan sustav rada kao mw2, samo par razlika, tako da to već usavršavaju.
Btw. Mogu se kladiti da će se Ghost ovdje pojaviti, na 3. sam misiji i dosad ga nema, ali smrdi tu nešta.
Pa to se odavno zna, black ops ima sličan sustav rada kao mw2, samo par razlika, tako da to već usavršavaju.
Btw. Mogu se kladiti da će se Ghost ovdje pojaviti, na 3. sam misiji i dosad ga nema, ali smrdi tu nešta.
znam, ali nisam znao da već počeli lol, možda si prdnuo?
emm oni nisu nista sluzbeno objavili i nemogu bit sigurni da ce nest napravit kad jos nitko nije igrao pc verziju ove igre
oče li black ops imat neku povezanu temu ili će se mijenjat..
Kupio od ePlati. JEDVA CEKAM
oče li black ops imat neku povezanu temu ili će se mijenjat..
nezz, mislim da se radi o nekom vojniku Masonu kojeg muče na električnoj stolici i daju mu drogu da se sjeti neke tajne podatke i misije na nekim mjestima pa tako te igra vodi na ta mjesta...
jedva cekaam,sutra poslje skole odma u king cross u algoritam po igricu!!
pi*da
gle mu facu
e a jel postoji ovako neki pirat ne orginal
postojat ce kad razor1911/reloaded... naprave crack. A multiplayer ces moc igrat ako kupis original ili ako alteriwnet napravi neki multipalyer patch kao sa mw2
Već ga pravi.
vec..sta nije bilo da ce biti dedicate serveri i da ce biti nekakvi fajlovi..nsam sve pohvatao?
Dedicated serveri su vec vani za MW2.Odlcno je.Bas sam igrao maloprije.Lockerz jos nije poslao pare pa zicam starce da mi kupe a ja cu njima nesto sa e-baya ili ako ih uspijem isplatiti hehe!
BTW kupujem rusku verziju.Sad neznam da li da skidam ovu piratsku pa da kopiram eng fajlove ili?!
BTW2 kad ce se moci igrati?U svim drzavama u isto vrijeme ili?
jel ovo dobro ili nije ???
nije, trzat ce ti na low
pi*da
To je za prepaid xbox360 verzija igre I ja imam, ali ne Prestige
pao sam na processoru evo ti moja konfa
Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
ATI Radeon HD 5670 512mb DDR5
DDR2 4GB of RAM
ili da klokam procesor
nije, trzat ce ti na low
tak ste naSPRM-ali ovu temu da mi je trebalo 15 minuta da prolistam na BRZINU, jer me nije bilo cijeli dan kod kuće, juses koji spameri :). Duboko dišite da nebudete jos zavrsili u bolnici.
DDR2 4GB of RAM
ili da klokam procesor
DDR2 4GB of RAM
ili da klokam procesor
klokaj ga dok ne crkne
nije, trzat ce ti na low
ti se salis jer ovde pise cpu 92% a na yougamers pise your cfg pass the test???
ja već unaprijed znan da ću igrat igru na 1920*1080, sve very high..
nije, trzat ce ti na low
mislim da te zeza
Sto vi svi kupujete preko interneta?? jel kupuje neko u ducanima i jel zna oce doc sutra??
nije, trzat ce ti na low
mislim da te zeza
ovaj je povjerovao?
Sto vi svi kupujete preko interneta?? jel kupuje neko u ducanima i jel zna oce doc sutra??
jel ti imas pamćenje zlatne ribice ili sto? sto puta si pitao i sto puta ti je odgovoreno.
taman da odigram black ops i onda kupim jaci
hehe ;)
jel ti imas pamćenje zlatne ribice ili sto? sto puta si pitao i sto puta ti je odgovoreno.
hahah sorry ali nemogu izdrzat ovisan sam xD zelim bit siguran da cu sutra u ovo vrijeme igrat
nije, trzat ce ti na low
mislim da te zeza
ovaj je povjerovao?
sram te bilo.. zezaš ljude
Svi koji misle da će u hrvatskoj točno u ponoć moć igrat novi CallOfDuty...NEĆE. Igra se kod nas aktivira za od prilike 12h znači ujutro oko 8
Svi koji misle da će u hrvatskoj točno u ponoć moć igrat novi CallOfDuty...NEĆE. Igra se kod nas aktivira za od prilike 12h znači ujutro oko 8
a ako je riječ o torrentima??