Navodno oko 1 iza ponoci bi trebao biti release ako sve bude ok
U 1! Jesi 100% siguran? Ne da mi se čekat do 1
Ne, u 8 ujutro je release. Sve piše na Steamu...
Da sada pise jos 14 sati, promijenili su - znaci oko 8 release
Navodno oko 1 iza ponoci bi trebao biti release ako sve bude ok
U 1! Jesi 100% siguran? Ne da mi se čekat do 1
Ne, u 8 ujutro je release. Sve piše na Steamu...
Da sada pise jos 14 sati, promijenili su - znaci oko 8 release
Vec se znalo to znaci i ti pratis woodya i ostalu ekipu nice
netreba one zahtjeve uzimat zdravo za gotovo
Ja bio danas u izletu sa razredom u italiji i u tori centru u trstu u Media Marktu imaju sve verzije Black Opsa (PS3,PC,XBOX,hardned,prestige,normal).Normalna kosta 60 eura :(
Ja bio danas u izletu sa razredom u italiji i u tori centru u trstu u Media Marktu imaju sve verzije Black Opsa (PS3,PC,XBOX,hardned,prestige,normal).Normalna kosta 60 eura :(
to znači da pre-order nije ništa jeftiniji od te verzije...bezveze
sto nisi kupio
jedva cekam prve screenshotove
sto nisi kupio
Imo sam 50 eura a i trebalo mi je para za nekakav sugavi science center!Ionako najvjerojatnije kupujem od keys4.me jer tamo kosta 19 eura :)!
mislim da dolazi prije onima koji su narucili digitalnim putem npr .. steam itd pa onda da tek poslije ali isti dan bi trebalo dolazit u ducane bar ja tak mislim mozda nije tocno neka me netko ispravi ako misli da nije tako
mislim da dolazi prije onima koji su narucili digitalnim putem npr .. steam itd pa onda da tek poslije ali isti dan bi trebalo dolazit u ducane bar ja tak mislim mozda nije tocno neka me netko ispravi ako misli da nije tako
ma ja sam zvao algoritam kingcross i neka zena mi je rekla da nezna kad dolazi da je odgođeno -.-
sto nisi kupio
Imo sam 50 eura a i trebalo mi je para za nekakav sugavi science center!Ionako najvjerojatnije kupujem od keys4.me jer tamo kosta 19 eura :)!
Oni pouzdani???
Pitanje, ako je ruska verzija, to znači da se nemože igrati u hrvatskoj, ili je samo JEZIK promijenjen?
ja ak bi mogao pokrenut uzet ću za božić. fino tada padne cijena a moću igrat i zabavit se iako sam nizak level.
mi može ko reć kolko je mw2 koštao za božić(ne treba vam sad kristalna kugla ^^)
prestige ikone su mi dobre 7, 11.
zanimljiv je onaj stream što je nedavno dan. nuketown najjača mapa..
Jel se može kak zajebat vremenska zona...npr skinem Hide IP i nariktam preko proxy-a da mi je IP negdje u NewYorku pa mi steam drugačije očita vremensku zonu?
Pitanje, ako je ruska verzija, to znači da se nemože igrati u hrvatskoj, ili je samo JEZIK promijenjen?
Samo jezik, ali ubacis engleske fajlove i igraj (ne nece te steam banovat zbog toga provjereno sa mw2).
mi može ko reć kolko je mw2 koštao za božić(ne treba vam sad kristalna kugla ^^)
Do u cent isto koliko i danas...
EDIT: Ovo za zafrkavanje Steama preko proxyja... Ne vidim potantu kada svugdje u svijetu release je u isto vrijeme + Amerima 9.11. stiže kasnije nego nama...
kolko znam bila je pala cijena mw2 a ne znam kad je to bilo :/
Pa jbt MW2 jos i danas drzi cijenu!!
HARDLINE PRObla bla
jbg, sve znate lol, još sam dosta pratio temu i nisam vidio da je netko o tome pričao
da, pratim dosta komentatora, jedno vrijeme sam više partija gledao nego igrao lol
Sta mislite sta je bolje black ops ili bad company2 ???
11 | Battlefield Bad Company2 |
---|---|
22 | Call of Duty Black Ops |
HARDLINE PRObla bla
jbg, sve znate lol, još sam dosta pratio temu i nisam vidio da je netko o tome pričao
da, pratim dosta komentatora, jedno vrijeme sam više partija gledao nego igrao lol
I ja također vise pratim nego igram u zadnje vrijeme.Ali sa black opsom ce se promjenit
i tko je sve preordao igru da cujem? :)
od koga ste kupili i koliko ste platili?
i di je opce napovoljnije?
Ja sam u spohos labu,350 kuna,mislim da je jeftino jos ti i besplatno donesu pred kucni prag
Kako cete odredit sta je bolje ako niste jos igrali,sudite prema tudjem gameplayu?
Pa jbt MW2 jos i danas drzi cijenu!!
pala je cijena na 300kn.
odlične si igre našao uspoređivati.
JA sam svoju kopiju preloadao, sad se ceka launch. Baš me zanima kakav je MP.
idete odma na mp ili cete prvo sp odigrat?
najprije cu sp da se malo zagrijem pa mp
NE mogu ja zamisliti CoD bez SP-a
Pa prvo SP naravno