Uh,sada sam narucio preko spohos laba...Kazu da ce doci u roku od 5 radnih danaa/nadam se)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uh,sada sam narucio preko spohos laba...Kazu da ce doci u roku od 5 radnih danaa/nadam se)
Jesu li ti rekli hoce li možda biti u ducanu u utorak, jer ja sam isto narucio ali cu ici osobno podignuti?
ljudi samo me zanima oce li u srijedu bit rasprodan black ops u dućanima,do sad nisam kupovao igrice kad su tek izašle pa me zanima
nevjerujem da će bit rasprodan, iz prijašnjih iskustava uvijek ima trgovina gdje će biti par komada, zavisi gdje živiš naravno
najveća gužva je bila za wow naravno, ovo ostalo baš i ne
a za djecu što sprdaju zbog pitanja...pitanje je na mjestu, čovjek nije napravio preorder pa ga zanima dali su dućani za ovakve prigode dobro opskrbljeni
i pita za vaše mišljenje, te ako netko ima iskustva, ali danas očito nemožeš postavit pitanje na forumu da te neki 1337HaX0r idijotski 14-godišnjak ne isprda
Jesu li ti rekli hoce li možda biti u ducanu u utorak, jer ja sam isto narucio ali cu ici osobno podignuti?
Nisu nista rekli za to.Ali zasto ces ici tamo ako ti je dostava besplatna :)
UKUPNO BEZ PDV 289,02 kn PDV 23% 66,48 kn DOSTAVA 0,00 kn IZNOS ZA PLATITI 355,50
UKUPNO BEZ PDV 289,02 kn PDV 23% 66,48 kn DOSTAVA 0,00 kn IZNOS ZA PLATITI 355,50
Zato sto mi do sophoslaba imam 20min voznje autom i kad mi javi da mu je igra u ducanu ja cu igrat u roku od 2 h MAX
Zato sto mi do sophoslaba imam 20min voznje autom i kad mi javi da mu je igra u ducanu ja cu igrat u roku od 2 h MAX
Hehe,predpostavljao sam tako nesto.Vidimo se sa druge strane nisana!!
Žalosno jos samo da naprave aimbot i wallhack pa opet muka sa hakerima na serverima ko rije par mjeseci na mw2 di god uso 2-3 aimbotera sad je nes manje ali i dalje seru !!!
Vec mi na zivce idu !!!!!
Žalosno jos samo da naprave aimbot i wallhack pa opet muka sa hakerima na serverima ko rije par mjeseci na mw2 di god uso 2-3 aimbotera sad je nes manje ali i dalje seru !!!
ak ce bit pravih admina problema sa hakerima nece bit,a meni osobno lvl hakeri ne smetaju..
ma neka dolaze, VAC BAN je spreman svaki put :D
btw. onaj koji je pitao za WaW, ne posta se tu onda pitanje nego ovdje (ova tema je postala ko onaj birc) http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-5-world-at-war/4920.aspx
ma neka dolaze, VAC BAN je spreman svaki put :D
btw. onaj koji je pitao za WaW, ne posta se tu onda pitanje nego ovdje (ova tema je postala ko onaj birc) http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-5-world-at-war/4920.aspx
ma je vraga...taj vac banna sve i svasta,a vidi se po mw2 da bas i ne radi najbolje
vac ban te prati svaku sekundu, te kad kad detekta hack, ti ne dobijes istu sec ban, neko tek za tjedan dana , mjesec. Kako koji put.
vac ban te prati svaku sekundu, te kad kad detekta hack, ti ne dobijes istu sec ban, neko tek za tjedan dana , mjesec. Kako koji put.
VAC chaos and he is no more..
valja li išta moj pc za igrati black ops bar na medium bez trzanja
da trebalo bi barem na medium radit,al za svaki slucaj priupitaj lokalnog proroka
Bolje lvl hackeri nego aimboteri
nemres vjerovati... Here we go again and again and again.....
btw , koliko ce igra kostat nakon izlaska?????????????????????????
399 kn NAJVJEROVATNIJE PO 100 put!
jel WaW ima SP i ako ima koliko traje
...sta ljudi jos nece pitat...hahaha:))))
hahah da XD lolz rofl geek spedak leet 1337 zamisli sta se usudio frajer pitat loz mi smo frajeri da XD lolz kakav njub...vas pola balavca tu sa foruma treba pošamart dobro
nemres vjerovati... Here we go again and again and again.....
btw , koliko ce igra kostat nakon izlaska?????????????????????????
http://www.sophoslab.hr/index.asp?igre-pc/71/pc-igra-call-of-duty-black-ops/8078
350 kuna.
Keyevi od eplati su 100% russian, skinuo je preload i vidio ruske fileove. Kaže da će napravit tutorial u utorak i uploadat fajlove.
Prodavat nešto što ni ne zna kaj je i onda tražit dodatnu lovu za ono što je trebao prodavati na početku. Fino.
e jebiga....fakat mi se neda zajebavat s tim...
Ma briga me uzet ću ruski on će napravit tutorial i to prebacim 10-ak min. posla i udri !
399 kn NAJVJEROVATNIJE PO 100 put!
haha jesam te
Ma briga me uzet ću ruski on će napravit tutorial i to prebacim 10-ak min. posla i udri !
Samo da nam te preinake fajlova ne sje... Steam account!?
Hoće li se saznati šta se dogodilo price i mactavishu i jesu ubili onog lika???
ŠALA
Prodavat nešto što ni ne zna kaj je i onda tražit dodatnu lovu za ono što je trebao prodavati na početku. Fino.
zato sam ja uzeo od base-host, jeftiniji (s kuponom) i normalna verzija(engleska).
Ne kužim što jesam te!