aha onda ok
cuo sam da je i do toga jer se im malo nisan pomakne automatski pa da mogu pogoditi onda al dobro
ne...quick scope ti niti ne radi na konzolama odma trebas stavit malo drugacije postavke na controller
aha onda ok
cuo sam da je i do toga jer se im malo nisan pomakne automatski pa da mogu pogoditi onda al dobro
ne...quick scope ti niti ne radi na konzolama odma trebas stavit malo drugacije postavke na controller
Nekuzim sta zelis pokazat ovim videom.To je staro jos sa onog eventa u 9. mjesecu.
Ionako ne pokazuje quickscopanje ali nerfano je skroz ima par klipova po youtubeu.Objasnio sam kako ce se stvari sada događat u ovom postu.
jbte nisam uopce skuzio.. sorry!!! imas pravo! inace malo sam surfao u vezi tog pa sam mislio da sam otkrio toplu vodu no ti si je otkrio prije!!
nikad nisam radio quickscopanje, a kad su me tako ubijali nisam se naživcirao kao kad me ubiju tuberi.
meni quickscopanje nikad nije smetalo. čak mi je bilo zanimljivo kad me ubiju i to dobro.
jučer sam igrao mw2 s&d i neki lik quickscopom zdrma meni hedaru i odma pola sekunde nakon mog teammatea. bio je wow efekt jer lik stvarno zna dobro.
Joj jedva cekam da zaigram
moze li mi netko preporuciti ducane gdje mogu kupit dvd izdanje igre kad izadje igra? ( u zg) ne znam te ducane di se moze prvi put cu kupit originalnu igru :D
Sophoslab i algoritam.
Sophoslab i algoritam.
I protis
igra je puno teza,balansiranija i puske imaju recoil
svida mi se
i lik je valjda izgovorio rijec fuck 100puta u ovom videu
i od tih 2000 ima dosta MLG igraca poput "Wings of Redemption" itd.
Oce bit na kraju cra*kanih dedi servera da i mi koji nemamo love mozemo igrati u multyu?
Ja sam tuzan zbog quickscopanja no nema veze.
Nego,
Jel se vama cini isto da grafika uopce nije nesto posebno?
meni uopce ne izgleda dobro
Oce bit na kraju cra*kanih dedi servera da i mi koji nemamo love mozemo igrati u multyu?
Vecina se nada da nece i dao bog da tako bude.
danas dobivam black ops za pc
Realno gledajuci grafika je ispod prosjeka, zatim mape uopce nisu zanimljive, tj. ova nuketown je takva glupost, neke lutke tu, ko djecja igraonica izgleda, trava je ultra cisto zelena, uopce nije nekaj.
danas dobivam black ops za pc
Super.
Stavi skrinšotove.
Realno gledajuci grafika je ispod prosjeka, zatim mape uopce nisu zanimljive, tj. ova nuketown je takva glupost, neke lutke tu, ko djecja igraonica izgleda, trava je ultra cisto zelena, uopce nije nekaj.
taj nuketown izgleda kak treba izgledat
lutke i sve ostalo pripada tamo
al izgleda djecje ko neki cirkus, bezvzna mapa
al izgleda djecje ko neki cirkus, bezvzna mapa
izgleda ko americka idila
znaci savrseno susjedstvo i onda bace nuke na to i onda gledaju posljedice
to je svrha toga,a sad to koristit za mapu hmm valjda ima neke veze sa sp pa su odma od toga napravili mapu
kuzim kuzim, al ipak za mapu nekak odskace.
vidim da forsiraju neke no quickscope, zatim veci recoil, neku realnost i onda stave ovu glupavu mapu, ne pase se bas, a i mape sve su neke cudne.
a i detaljnost mapa bas nije nesto, na tom nuketown dok gledas dalje vidim samo neke smede planine, znam da je to negdje nasred pustinje taj nuketown i da tak treba biti, al nije nesto moras priznati.
valjda ima neke veze sa sp pa su odma od toga napravili mapu
U SP se na tom levelu moraš sakriti u frižider da bi preživio nuklearku.
nuketownovi su inace postojali i mozda postoje dan danas
na njima su ameri testirali nukice kao i rusi
napravili su umjetni grad s lutkama i onda bacili nuklearku te uzivali u pogledu
U SP se na tom levelu moraš sakriti u frižider da bi preživio nuklearku.
stvarno? hehehehhe
ofc,al nije sigurno da cu je dns dobit,ja doso na pazar bilo 10 komada sve se prodalo onda reko da ce mi presnimit i donijet danas
lik iz zagreba mu nabavio
ofc,al nije sigurno da cu je dns dobit,ja doso na pazar bilo 10 komada sve se prodalo onda reko da ce mi presnimit i donijet danas
lik iz zagreba mu nabavio
sta ce ti presnimiti?pa nemoze ti sprziti cd, trebas org key
samo neznam ocu moc igrat na
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb rama
i kaze da igra nije puno zahtjevna kao i mw2 al da je grafika duplo bolja toliko od mene bice ss-ova kad je dobijem
samo neznam ocu moc igrat na
pentium 4 3.0
ati radeon hd3650
1.25 gb rama
i kaze da igra nije puno zahtjevna kao i mw2 al da je grafika duplo bolja toliko od mene bice ss-ova kad je dobijem
ja sam p4 i 2600xt nisam mogao igrati cod5 pa niti mw2(zbog slabog proca)
meni grafika bas i neizgleda dva puta bolje od mw2.
e ova mapa mi se svidala sad sto je bila na live gdje su neka rizina polja.
igra je ck...
ahahaha ja mogu i mw2 i cod5 kolka ti je jacina procesora meni mw2 ide na 70 fpsa na 1280x1024
a na cod 5 iman 30 ihd 2600 xt je jaca od moje grafa zasto sto je moja agp a tvoj pci ex tj ima jace performanse meni susjed ioma tu grafu i odlicna je