- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eplati 8.11 šalje keyeve.
@shex: Krivo si čuo.
BLACK OPS 19 EURA!!!!(ruska verzija)
ti mora da su pravi vidim po stranici da su neki lopovi
Nisu, lik je maksimalno korektan*, ima konkurentne cijene a za većinu artikala daje i scanove kutija.
Kad sam kupio key kod njih dobio sam ga unutar sat vremena, a osim mene imaš i dosta pozitivnih komentara na steamunpowered.eu, tako da definitivno nije neki muljator.
*čisto da napomenem da je ovo valjda jedini keystore koji otvoreno kaže sljedeće na svojim stranicama:
Please NOTE that at this stage it is still unknown if the game can be converted into English (as MW2 was) - It is possible but do not believe any source that tells you it is possible yet, we have no way of confirming this fact until the release date. Steam will only release the .exe (main executable file) for the game on the 9th November and until then no one can run Black Ops to determine if it can be converted to English.
ja ču probat instalirat s cd-key koji sam vidio u weky-evom videu
Izbacit ce ti "CD key is already activated through Steam on another accoutn"
:)
Znao sam da cete biti ipak toliko naivni da probate =)
Sorry guys,finders keepers
Nakon 3 mučne noći, napokon sam ga pre-loadao.
Zato ja nosim laptop na fax.
Zato ti vjerojatno imas FLAT
Morao sam skidati od 00:00-07:00, jer samo tada imam flat tarifu, a tada su brzine blago receno - uzasne.
Ali sto je tu je, uspjesno skinuto
Znao sam da cete biti ipak toliko naivni da probate =)
Vidim da i Weky nije mogao odoljeti,sorry guys,finders keepers
LOL nisam ja uopce pokušavao.
Znam ja to odavno, pa nekoristim Steam od jučer.
Ali isto tako sam imao predosjecaj da ce netko naprezati oči ko budala i buljiti u monitor.
Nego da vas pitam koliko ce igra kostati kad izade? isto kao preorder ili?
Tko je na kraju uzeo server za igru!?
Nego da vas pitam koliko ce igra kostati kad izade? isto kao preorder ili?
Tko je na kraju uzeo server za igru!?
FP
Jel igra ko na pc-u sp, ja igram na xboxu360 vec par sati
Red bull je uzeo i zvat ce se bug cini mi se
Ne jel jos nema Ck
na base-hostu, kad se upisuje onaj kod bug dobije se 15% popusta. da li će to vrijediti i nakon izlaska?
Ne jel jos nema Ck
Jos malo !!!!!!!!
svi se boje oce moc igrat ,ja mislim da je bfbc2 zahtijevniji od buduceg black opsa!!!
a hebo vas te groznice prije izlaska igre, pa igrate cete ju kad tad, nikam nece pobjeci
Pretjeruješ.
Pretjeruješ.
istina..2 key,i trazi za uzvrat org key-a zza cod BO..
hahahah....
Pretjeruješ.
istina..2 key,i trazi za uzvrat 5 org key-a zza cod BO..
a ffail dajem 5 keyeva za 1 org key za black ops!
Pretjeruješ.
istina..2 key,i trazi za uzvrat 5 org key-a zza cod BO..
a ffail dajem 5 keyeva za 1 org key za black ops!
pa kupi si igru..rađe,a ne prosit kao da si na prosjackom stapicu i traziti duge..!!!
Ovako imam pitanje vezano za steam i originalnu igru.
Zanima me dali je moguće igrat na 2 različita kompa sa jednakim steam accountom u različito vrijeme, u mom slučaju ja bi igrao preko tjedna u Zg na jednom kompu, a preko vikenda doma na drugom kompu?
I još jedno pitanje, dali je rank na codu vezan za steam?
Ti keyevi za Kaspersky su se djelili besplatno jedan dan, samo je trebalo mail ukucat i mogao si imati 500 keyeva, e sad ti za nešto što si besplatno trazis novu igru, neznam ja to nebih od srama.
Radije baci u oglasnik da poklanjaš kao što sam i ja jedan steam account (Portal, HL2DM, HL2LC) neki dan poklonio.
Ovako imam pitanje vezano za steam i originalnu igru.
Zanima me dali je moguće igrat na 2 različita kompa sa jednakim steam accountom u različito vrijeme, u mom slučaju ja bi igrao preko tjedna u Zg na jednom kompu, a preko vikenda doma na drugom kompu?
I još jedno pitanje, dali je rank na codu vezan za steam?
možeš, ali nemozes u ISTO vrijeme imati ukljucen taj acc na jednom i drugom kompu.
Lux luxy, kak vec, Daj se smiri, pretjerujes previse, odi radje pomogni susjedu nesto ili na benzu prat prozore ljudima pa zaradi tih 200-300 kn, i kupi igru.
Izbacit ce ti "CD key is already activated through Steam on another accoutn"
:)
kako si pogodio ?
Zato jer sam valjda to probao jedno 4-5 godina prije nego što si ti sada.
što su to prestige leveli
što su to prestige leveli
pocni koristiti GOOGLE ( to ti je trazilica ako nisi znao)
pa upises prestige level i izbaciti ti rezultate poput ovog:
Prestige Mode is an option available to players after reaching the highest rank in multiplayer. Entering Prestige Mode, players can trade in their rank, unlocks and challenges for a new rank logo and possibly an additional Create-A-Class slot. After doing this, players are set back to rank one, and can progress through multiplayer again.