Call Of Duty Black Ops problem zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 31.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Call of duty Black Ops

Dobar dan,Instaliro sam kako naslov kaze CALL OF DUTY BLACK OPS novi.. i kada pokrenem igru odma napocetku dode crno i pješčani sat,i tako stoji,2,3,4sata :O dali mi mozete reči dali je to do kompa ili je mozda crack problem tj:igrica :/

AMD ATHLON LE-1640

GEFORCE 9500 GT -graficka

2.70Ghz

2GB RAM

Hvala!

0 3 hvala 0
16 godina
RE: Call of duty Black Ops

moguce da je crk, ali sudeci po procesoru, nije ti ni on bas bajan.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
14 godina
neaktivan
Call Of Duty Black Ops

pozdrav ekipa ja sam novi

mene zanima sljedece dali cu ja moci igrati call of duty black ops sa

AMD Athlon 64x2dualcore proccesor 4000+

2,11 ghz 2,00 gb of rama

i grafickom ati radeonhd 4650 od 1 gigabajta

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call Of Duty Black Ops
roby82 kaže...

pozdrav ekipa ja sam novi

mene zanima sljedece dali cu ja moci igrati call of duty black ops sa

AMD Athlon 64x2dualcore proccesor 4000+

2,11 ghz 2,00 gb of rama

i grafickom ati radeonhd 4650 od 1 gigabajta

hvala

na low/možda medium

14 godina
neaktivan
Call Of Duty Black Ops problem

Pozzz, instaliro sam igricu sve super dok ne poćnem igrat, igrica dok ju igram nema zvuka??? Pomozite mi :((((((((((

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ako si igricu skino s interneta.. možda si skino samo igricu bez zvuka... tak sam ja imo sa san andreas.... ili sa gta 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call Of Duty Black Ops problem
evo mene isto zanima dal će meni radit..
Amd athlon 64 x2 6000+ 3.01 ghz
4gb ram
nvidia geforce 9800gt 1gb
14 godina
neaktivan

trebala bi radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i zanima me ono s onim patchom..ako bi igra zamrzavala onda skidam patch i to popravlja problem?
14 godina
neaktivan

ma tri puta sam skinuo i niš, aj ak mi netko može poslat link da je igra ok, a ne da skidam sa greškom, a komentari su ok kaže da igrica radi 100% itd...

14 godina
neaktivan

mozel mi neko dat link za patch i meni je isti problemmm a stvarno mi se igraa

14 godina
neaktivan

najvjerovatnije da vam je do compa mislim koji vam je comp dual cor ili meni je dual core i nemoe mi bez patcha skinite patch koji popravlja sve

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Steam automatski skida patch{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

aaa znam ja da steam skida ali kad ocu preko steama downloadowat nece miii nema  nista zato mozel mi neko dat link od tog patcha ali koji se moze skinutii

14 godina
neaktivan

i kad ocuu da download na steamu za patch nema mi nista nide pritiscem resume all i nista opet

14 godina
neaktivan

ljudi da vas pitam cod skinut sa pirat bay-a radi nak sve ok do 6-7 misije poslije mi se zacrni ali vidim onaj ptokaz, ono žuto što odbrojava metre do cilja i vidim oružje prikazano u donjem lijevom kutu do čega je to???

matija orešković

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Do tvog kompjutera. Kupi novu matičnu, procesor, grafičku, RAMe i usput i original igru i radit će ti k'o sat :)
15 godina
protjeran

Ja igram piratsku verziju i prisao sam je i radi savrseno a sta se tice originala to je bacanje para jer ce za koji mjesec stici i mp besplatni kao i za cod6.

Ivan
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Varaš se. Ne želim se uopće raspravljati o piratskim stvarima, to je zabranjeno na forumu, ne? Izgleda kao da su uklonili to pravilo.
14 godina
neaktivan
ista stvar, neznam u ćem je kvaka
14 godina

Pozdrav. ovako imam problema sa black ops... imam ati hd 4670 1gb ddr3 dual core 3,2 ghz 4 gb rama... i igrica mi steka (laga ) sp ...igrica je cr**ack...dali netko zna rjesenje za to?!!? molim vas pomozite...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Igra je problem sama po sebi...

Kod štekanja nema pravila...jak/slab komp, piratska/original igra...uopće nije bitno...

Ako ulaziš u onih 95% nesretnih ljudi kojima je BO totalno neigriv, ČEKAJ PATCH!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...Ili kupi orginal!...{#}xD

harry
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 1:07 (Captain.Price).
Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina

....

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 2:53 (BlackMoon).
16 godina
oreska69 kaže...

ljudi da vas pitam cod skinut sa pirat bay-a radi nak sve ok do 6-7 misije poslije mi se zacrni ali vidim onaj ptokaz, ono žuto što odbrojava metre do cilja i vidim oružje prikazano u donjem lijevom kutu do čega je to???

Na zadnjem check pointu,dakle,prije nego ćeš proći kroz onu drvenu ogradu,iziđi iz igre i spremi poziciju. Zatim ponovno učitaj i nastavi od te točke. Kad dođeš do situacije kad moraš gurati vrata,trebao bi vidjeti normalnu prostoriju a ne crni ekran. Zanimljivo je da ovog problema ima po Internetu a imaju ga i korisnici Play stationa i xbox-a i nije bitno kakva je verzija,piratskam ili oriđiđi. Ne mogu vjerovati da na ovdje na Forumu nema ništa o tome...

www.hrphotocontest.com
14 godina
neaktivan

Imam pitanje, singleplayer sam prešao i igra zna zaštekati u nekim točno određenim dijelovima ali RADI inače kompjuter mi nema baš neke preformanse ali dosad svaka novija igra radila je besprijekorno pa me zanima da li mi se isplati kupiti Black Ops najviše me zanima mulitplayer da li će mi u multiplayeru štekati,pa ako bi mi neko odgovorio bio bi mu

zahvalan,hvala u naprijed

Windows XP Professional Service Pack 3
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz (4 CPUs)
3328MB RAM
NVIDIA GeForce 8600 GTS 512.0 MB

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 18:35 (FLASTER).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Problem ti moze biti u tome sto imas premalo slobodnoga prostora na hdd to se i meni desavalo oslobodi hdd neki 20 gb da ima slobodnog i provaj onda.

Ivan
17 godina
neaktivan

Buy the MF game!

Nije se teško zaljubiti, nego je to teško reći. Nitko nije obavezan da drugog voli više nego sebe sama.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...
oreska69 kaže...

Na zadnjem check pointu,dakle,prije nego ćeš proći kroz onu drvenu ogradu,iziđi iz igre i spremi poziciju. Zatim ponovno učitaj i nastavi od te točke. Kad dođeš do situacije kad moraš gurati vrata,trebao bi vidjeti normalnu prostoriju a ne crni ekran. Zanimljivo je da ovog problema ima po Internetu a imaju ga i korisnici Play stationa i xbox-a i nije bitno kakva je verzija,piratskam ili oriđiđi. Ne mogu vjerovati da na ovdje na Forumu nema ništa o tome...

dobro ti je objasnio black moon i meni je tu zacrnio ekran snimis pozicuju ponovo pokrenes igru i radit ce

elvirb
14 godina
neaktivan

Iman Intel T4400 2.2 ghz,radeon 4570hd  i 3 gb ram.isao sam na Can you run it I pisalo mi je samo crveno procesor.Instalirao igru i iman samo 9 do 13 slika u sekundi sve na low.jeli do mog kompa , do cracka ili igre zato sto sam vidio da neki igraju sa slabijim racunalima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice