Call of Duty: Black Ops 2

poruka: 2.290
|
čitano: 410.895
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
15 godina
Re: Call of Duty: Black Ops 2
dishonored10 kaže...

A skidal sam 10 crackova i nijedan nedela

Instaliraj steam.

15 godina
neaktivan
dishonored10 kaže...

Šitrov je u težem kjurcu ima već duže vrijeme. Nemoj se pouzdat u njih jer se teže i teže rade ono što rade.

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
neaktivan

imam već steam

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
dishonored10 kaže...

Šitrov je u težem kjurcu ima već duže vrijeme. Nemoj se pouzdat u njih jer se teže i teže rade ono što rade.

Meni radi sve normalno,samo sam skinuo v2 crack i promijenio timezone i datum

14 godina
neaktivan

a ja skino 40 x crackova i nijedan ne radi........u cemu je problem...primijenim zonu i sve i nista

16 godina
neaktivan
Ambush kaže...

a ja skino 40 x crackova i nijedan ne radi........u cemu je problem...primijenim zonu i sve i nista

al nemoj zaboravit promijenit datum na 13.11 i naravno beijing time zone,ako to ne radi onda stvarno ne znam sta napravit

16 godina
neaktivan

Gdje mogu kupit Engleski key sa Paypalom da nije out of stock?

SpyGi je mato.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
d4rkd3atH kaže...
nul-3 kaže...
BloOm3R! kaže...

Dali igra valja i dal bi radila na mom pc-u ?

Anedali.

Ona khm iz cdkeyhunta niti javljaju sta niti odgovaraju na moje mailove. Stvarno sam razočaran.

sad sam reko tardu iz cd key hunta da vam odgovori na emailove :D a šta da ti kažem konjina :D

Šta vrijedi kad opet nije odgovorio, a ja ovaj tjedan idem u osijek

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
14 godina

mjenjanje zone i vrijeme vam više nije potrebno.

3 dana vam vec stoji rjesenje na internetu kako igrati igru bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 19:23 (Tomy Lee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A boga  mi je se time bavim 3 dana, i po netu istrazujem, pormijenio zonu, vrijeme, turn of fireval iskucio..sve zivo i40 crackova skino pa p2 x instalirao, i dalje nece...onda mi ti reci kako ima rjesenje prkeo interenta a nekim ljudima ne radi....kao meni i ostalima

15 godina

Negdje sam pročitao da piratska verzija ne radi na 64 bitnim windowsima... a za 32 bitne treba samo namjestiti datum i logirat se u steam...

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Negdje sam pročitao da piratska verzija ne radi na 64 bitnim windowsima... a za 32 bitne treba samo namjestiti datum i logirat se u steam...

gluposti..

16 godina

Jesu maknuli Ruse na vlastite servere ili se još uvijek krpaju na ostalima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nekima se rusi igra u SP uvijek na istom mjestu.

Trebali bi probati ici u steam-library-desni klik na igru(3 dijela SP,MP i ZM), properties-local files-verify integrity of the game cache.

Nekima je to pomoglo, a ako ne pomogne rade na patchu za to, a uz to su najavili i FOV 90 u iducem patchu.

https://twitter.com/pcdev/status/269812404056117249

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zasto mi se zvuk cuje slabo u igri? Sve je na 100%, u drugim igrama normalno i puno se ljudi žali na taj problem

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni blops 2(sto se tice SP) uzasno trza

lag/stutter konstantno

igrao sam se sa settingsima u igri ali bezuspješno

nakon toga sam skinuo najnovije nvidia beta drivere (310.54) ali opet i dalje trza

ima ko kakvu ideju?Inace dosad nisam nikad imao probleme sa bilo kojim codom a to vrijedi i za novije igre

moja konfiguracija:Intel quad core 2.4Ghz

Nvidia GTX 460 1GB

4GB Ram

PSU Corsair 400W

OS win7 x64

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Stigao mi je mail da sutra dolaze kljucevi u CDkey, tako da mozete uzeti. Tek za vikend cu vam moci rec d radi li ruska verzija

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa posvuda su sada neke poljske verzije, i cijene su svuda drukčije neam blage što uzet.

Sutra kupujem ali ni sam ne znam di da uzmem.

http://www.buygamecdkeys.com/callofdutyblackops2

mislim da ću ovdje...jel ovo poljska?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Uzasno me zivcira kad si u lobbyu i cekas da krene loadat mapu i ako vas je npr 11 dode 12i,onda ispocetka ... Kako mi to tlak digne.. Jos nek neko izade,opet se ceka 10-15sek,pa onda opet ude,pa opet..

Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
fila2208 kaže...

Pa posvuda su sada neke poljske verzije, i cijene su svuda drukčije neam blage što uzet.

Sutra kupujem ali ni sam ne znam di da uzmem.

http://www.buygamecdkeys.com/callofdutyblackops2

mislim da ću ovdje...jel ovo poljska?

trebaš instrukcije iz čitanja!?

Languages include: English, French, German, Italian, Spanish

These keys are region free and multi-language.

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Alo el bahatte, čemu puhanje? frend uzimao mislim sa ove ili jedne slične stranice i ima poljsku verziju..NIGDJE NIJE PISALO DA JE POLJSKA VEĆ KAO I OVDJE, DA JE FREE BLA BLA.

Ne trebaš bit bahat, već možda upoznat sa situacijom poljska-ruska-eu ključevi i ljude koji su kupili poljhsku a htjeli su eu verziju.

Možda ti trebaš lekcije iz surfanja netom i nalaženja informacija, ili čak pretraživanje ove teme. Hvala.

odavde je frend uzeo i pobrao poljaka sad mora skidat neke fajlove da bi igrao

http://www.direct2play.com/216-call-of-duty-black-ops-2-steam-pc-game-digital-download-region-free.html

tako da klinjo gtfo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 1:52 (fila2208).
16 godina

ja trebam instrukcije iz nalaženja informacija ili ti!? lijepo ti piše koji su jezici uključeni i nigdje se ne spominje poljski niti ruski.da si čitao,obraćao pažnju nebi ovdje pitao.

i da čitao sam temu i kad sam ja kupovao igru(i jako sam dobro upoznat s eu ru verzijama(da si čitao temu vidio bi)) i kupio sa  linka jednog forumaša ali sam ga prije pročitao da ne postavljam nepotrebna pitanja

ili....si ti vidio šta piše ali nisi skužio da ipak nije ruska verzija? mislim da je ipak ovo

klinjo? kako znaš koliko godina imam?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 2:11 (Kill Frenzy).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
fila2208 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Alo el bahatte, čemu puhanje? frend uzimao mislim sa ove ili jedne slične stranice i ima poljsku verziju..NIGDJE NIJE PISALO DA JE POLJSKA VEĆ KAO I OVDJE, DA JE FREE BLA BLA.

Ne trebaš bit bahat, već možda upoznat sa situacijom poljska-ruska-eu ključevi i ljude koji su kupili poljhsku a htjeli su eu verziju.

Možda ti trebaš lekcije iz surfanja netom i nalaženja informacija, ili čak pretraživanje ove teme. Hvala.

odavde je frend uzeo i pobrao poljaka sad mora skidat neke fajlove da bi igrao

http://www.direct2play.com/216-call-of-duty-black-ops-2-steam-pc-game-digital-download-region-free.html

tako da klinjo gtfo.

Meni je frend prosli CoD narucio preko neke nase stranice i dobio Poljsku verziju, pa morao skidati language fajlove.

I pcdev kaze da je poljska verzija samo na poljskom btw

https://twitter.com/pcdev/status/270100894064988161

BE HAPPY xD : )
13 godina
neaktivan
$inke kaže...
Masterpiece kaže...
Kill Frenzy kaže...
fila2208 kaže...
$inke kaže...

koliko je ovo sigurno....čini se prejeftino :)

ja sam svoj engleski ključ plus taj nuketown platio 300 kn  tako da ovo nije nešto posebno jeftino niti sumljivo

Neznam koga oni zahebavaju jer sastrane pise 59$ :)

Neznam ali mene je koštalo 43 dolara jer je 3 dolara još popust bio sa nekim kodom koji je na samoj stranici i igra se uredno skida.

Ja sve cekam da javis nesta, jel ti sve ok sa igrom? Jel na engleskom, jel ima nuketown? 

15 godina
neaktivan

Keyeve narucujte sa buygamecdkeys.com jer su najjeftiniji i provjereni, meni uvijek key dode u roku od 10-15min i nema nikakvih poljskih i ruskih keyeva te ostalih s*anja.. ako ima jos negdje za slicnu ili nizu cijenu tipa g2play mozete i od tu.

Sto se tice zvuka u igri, imas pod audio postavkama one presete dolje (headphones, bass boost itd.) i odaberi supercrunch i bit ce ti dovoljno glasan zvuk.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.11.2012 2:57 (puls4R).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni dns treba doci ovaj key koji sam narucio http://cdkeyhunt.com/black-opsII ali sam u medjuvremenu dobio vec drugi key na poklon. tako da prodajem ovaj za 180kn... pa ako je neko zainteresiran PM me...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

ja trebam instrukcije iz nalaženja informacija ili ti!? lijepo ti piše koji su jezici uključeni i nigdje se ne spominje poljski niti ruski.da si čitao,obraćao pažnju nebi ovdje pitao.

i da čitao sam temu i kad sam ja kupovao igru(i jako sam dobro upoznat s eu ru verzijama(da si čitao temu vidio bi)) i kupio sa  linka jednog forumaša ali sam ga prije pročitao da ne postavljam nepotrebna pitanja

ili....si ti vidio šta piše ali nisi skužio da ipak nije ruska verzija? mislim da je ipak ovo

klinjo? kako znaš koliko godina imam?

Znam, jer sam klinjo može bit toliko bahat i prepotentan da se skriva iz nekog nicka na forumu.

Gle sad: vidiš da je čovjek kupio preko naše stranice pa dobio poljsku. NIGDJE NE PIŠE DA JE POLISH ali je uvale, uvale ti poljsku i onda skidaš fajlove da bi igrao. Ako to ne želim želim se osigurati da kupim normalnu verziju vrijednu novca, a ne neku lijevu pa skidat fajlove kao da krekiram igru lol a ne kupujemm original ključ.

Joe Cooker kaže...

Meni je frend prosli CoD narucio preko neke nase stranice i dobio Poljsku verziju, pa morao skidati language fajlove.

I pcdev kaze da je poljska verzija samo na poljskom btw

https://twitter.com/pcdev/status/270100894064988161

15 godina
ReaperCRO711 kaže...

Ja sve cekam da javis nesta, jel ti sve ok sa igrom? Jel na engleskom, jel ima nuketown? 

Mislim da sam se čuo sa tim likom na pm i rekao je da mu baca mi 'fonts/720/consolefont' for asset type 'font' eror jer je igra poljska verzija. Iako nigdje ne piše, dobio je poljsku verziju. Bitno da će bahati klinac meni srat kako ne znam čitat, da ne znam čitat, jer nigdje ne piše da ti uvale yebenu poljsku verziju.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
ReaperCRO711 kaže...

Mislim da sam se čuo sa tim likom na pm i rekao je da mu baca mi 'fonts/720/consolefont' for asset type 'font' eror jer je igra poljska verzija. Iako nigdje ne piše, dobio je poljsku verziju. Bitno da će bahati klinac meni srat kako ne znam čitat, da ne znam čitat, jer nigdje ne piše da ti uvale yebenu poljsku verziju.

baš ti malo sad gledam te verzije i to sve,sve je preko 300 kn.

točno to,pazi da ti ne uvaljaju poljsku verziju ili takvu šprehu,

valjda ću nul kad dobije igru javit jel prošlo ok ili su i njemu uvaljotku uvaljali.

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina

Kako povecati zvuk u igri iako je na max sve, vidim da puno ljudi ima taj problem. Jel ima vec neki cfg-ovi ili cake da se poveca FPS u igri? Imam problem da se dosta puta igra smrzne dok dolazi onaj text koja mapa ide i crna pozadina i onda dođe da sam disconnected sa BO II servera?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Black Ops 2 nickovi: da se ekipa skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice