i da prije 10 min je čovjek iz city ex-a otisao...a donio mi je BO2
baš me zanima zbog čega td :)
mislim da te još više zanima tko ti je dao TD.
ali nikad nećeš saznati
nego, dajte malo više dojmova
i da prije 10 min je čovjek iz city ex-a otisao...a donio mi je BO2
baš me zanima zbog čega td :)
mislim da te još više zanima tko ti je dao TD.
ali nikad nećeš saznati
nego, dajte malo više dojmova
Kakva je kampanja?
Kakva je kampanja?
hebo kampanju multi je jedini bitan
Nisam siguran da mogu reći da je MP odličan. Prvo se probudim ujutro odigram jednu, nastavim sa svojim jutrom dalje, vratim se kući kad ono svaki put kad hoću igrati uđem u igru i piše connection interrupted. Onda mi se pojavi nešto što se zove Probation, kao da sam ja kriv zato što sam izašao iz igre, pa moram čekati još 5 minuta da bi tražio lobby. Sve u svemu, resetirao sam kompjuter i radilo je jedan meč, onda opet neće. Sad opet resetiram, jedan meč, neće. Sad ne znam jel ima uopće druge osim reset/play. A vidim i po netu da nisam jedini.
Nisam siguran da mogu reći da je MP odličan. Prvo se probudim ujutro odigram jednu, nastavim sa svojim jutrom dalje, vratim se kući kad ono svaki put kad hoću igrati uđem u igru i piše connection interrupted. Onda mi se pojavi nešto što se zove Probation, kao da sam ja kriv zato što sam izašao iz igre, pa moram čekati još 5 minuta da bi tražio lobby. Sve u svemu, resetirao sam kompjuter i radilo je jedan meč, onda opet neće. Sad opet resetiram, jedan meč, neće. Sad ne znam jel ima uopće druge osim reset/play. A vidim i po netu da nisam jedini.
Rekao si da ces bit najsretniji covjek na svijetu kad ga dobijes.Paaa kakav je? jel se isplati kupovat?
bok svima..zanima me da li bi mogo pokrenuti BO2 s grafickom karticom Nvidia GeForce GT 520?
bok svima..zanima me da li bi mogo pokrenuti BO2 s grafickom karticom Nvidia GeForce GT 520?
Da.
jel kupovao netko sa cdkeyhunt stranice?
Standardan CoD stil kao i proteklih 5-6 godina ako ne I od nastanka. Ali, svejedno kad ga opet kupujem...
IGN review, sad, koliko ćete im vjerovati, na vama je.
Edit, GT review.
Edit, GT review.
Za IGN ocekivano...
Vjerovati njima nakon što su Most Wantedu 2 dali 9.0 uz opasku great handling. Teško
Standardan CoD stil kao i proteklih 5-6 godina ako ne I od nastanka. Ali, svejedno kad ga opet kupujem...
Ja stvarno ne znam sta si ti ocekivao,mozda da ga promjene u super maria?
Ja sam frendu kupovao sve 5 proslo i dobio je key (ali eto samo sto je ruski :) )
BTW ruska verzija i nije bas toliko limitirana.Moze se igrati bez vpn-a i odmah dodje engleski!
ja stvarno neznam o čem ti pričaš...ja još ni buga nisam vidio...a kamoli da neradi...meni sve perfektno radi....
Ja sam frendu kupovao sve 5 proslo i dobio je key (ali eto samo sto je ruski :) )
BTW ruska verzija i nije bas toliko limitirana.Moze se igrati bez vpn-a i odmah dodje engleski!
dali možda znaš jeli limitirana samo ruski keyevi s ruskim
dali možda znaš jeli limitirana samo ruski keyevi s ruskim
Nezz frendu sam kupio s te stranice i dobio key i veli da mu je igra na engleskom jeziku ali po guidu ulazi preko .exe datoteke gdje mu je igra instalirana!
key-evi s cddiski još nisu stigli , SP je odlican (grafika je osjetno bolja ), jedino nemogu igrati onu verziju zombie mod-a , jel ima neko slican problem ?
key-evi s cddiski još nisu stigli , SP je odlican (grafika je osjetno bolja ), jedino nemogu igrati onu verziju zombie mod-a , jel ima neko slican problem ?
To su regular keyevi i mozes ih ocekivati oko 2.12 ;)
kj ti to znaci regular ? , od kud ti to
dali ja mogu igrat cod black ops 2
kj ti to znaci regular ? , od kud ti to
Znam jer kad sam kupovao black ops 2 za frenda sa cdkeyhunt.com su mi ponudili zamjenu za deluxe edition koji sam dobio odmah
Probao sam sve živo što se dalo probati, isključio antivirus, firewall, na ruteru uključio UPnP, isključio UPnP, forwardao portove, napravio Verify integrity of game cache ma sve sve osim reinstalla još, to ću noćas napraviti jer mi vjerovatno nema druge. Ne kontam ovo, jednu radi pa 2000 puta ne radi, baci me u onaj Pronešto da moram čekati pet minuta i onda tek mogu igrati. Sve u svemu, smijeh.
Ne izgleda ništa bolje od MW3, koji je bio užas.
Imam jedno pitanjce se moze uzet ruski pa ko na mw3 samo jezik promjenit?
i kakav vam je bo2 se isplati uzet ili je npr bolji bf3 CQ mape?
Ne izgleda ništa bolje od MW3, koji je bio užas.
Haters gonna hate
Imam jedno pitanjce se moze uzet ruski pa ko na mw3 samo jezik promjenit?
i kakav vam je bo2 se isplati uzet ili je npr bolji bf3 CQ mape?
Jezik se ni ne mora mjenjat jer imas engleski
Po meni je bo2 jedno 100x bolji (Igrao sam CQ tek tolko da se zna)