Za pet eura se može dobit pristojan VPN sa velikom brzinom na mjesec dana, znači sto kuna za igru plus 40 za VPN je po meni bolje nego 400 za eu key.
Jako povoljno,tebe odma treba staviti za ministra finacija
Za pet eura se može dobit pristojan VPN sa velikom brzinom na mjesec dana, znači sto kuna za igru plus 40 za VPN je po meni bolje nego 400 za eu key.
Jako povoljno,tebe odma treba staviti za ministra finacija
Bolje je šparat, kao što ja radim i onda kupiti box. Oko 350 kn je, ušparam si to do kraja mjeseca i eto ga.
Još da mi netko kupi bf3, odma bih isao kupiti BO.
Još 23 sata i 48 minuta do službenog izlaska :D
Još da mi netko kupi bf3, odma bih isao kupiti BO.
Još 23 sata i 48 minuta do službenog izlaska :D
Kad si već kod toga, voljan sam dati svoj account sa Battlefield 3 + B2K i AK, BC2 + Vietnam, Bulletstorm i FIFA 12 za Black Ops 2, Europski key.
Pa kad nitko nece
Ne želim ja ruski, kupit cu original box verziju u SLabu za 350 kn i dobro.
tako sam i ja napravio preorder 349 kn box + 16 kn poštarina
Oh, itekako se isplati. Jedina stvar na koju se vise isplati dat jeste janjetina
Oh, itekako se isplati. Jedina stvar na koju se vise isplati dat jeste janjetina
Not sure if trolling...or just stupid ;)
šta nije poštarina u Slabu 19 kn? dajem ruku u vatru da je 19 kn hahah
ali zašto to tako uzet uopće?
Ukupno dođe 368 kn tamo. A ja sam si za 399 kn (znači 31 kn, ako cemo gledat svaku lipu haha) naručio u infomarku i dobit cu lijepo nuketown mapu i double xp weekend (dobro, nebitno za xp ali mapa je super. za 30 kn više..)
i jos ce njima to stić dan ranije, a meni na vrata 13.11. :) ja presretan.
Not sure if trolling...or just stupid ;)
Po članku nekom zakona nekog u pravilniku foruma zabranjeno je vrijeđanje ostalih forumaša, a i svatko ima svoju viziju i po članku nekom zakona nekog svatka osoba ima pravo na svoje mišljenje!
No odlazimo u daleki offtopic.
Nije on rekao da si glup, samo je naznačio da postoji mogućnost da je to to, sam se deklariraš ovisno o tvojoj tvrdnji.
Ukupno dođe 368 kn tamo. A ja sam si za 399 kn (znači 31 kn, ako cemo gledat svaku lipu haha) naručio u infomarku i dobit cu lijepo nuketown mapu i double xp weekend (dobro, nebitno za xp ali mapa je super. za 30 kn više..)
i mi cemo dobit nuketown 2025...kontaktirao sam sophoslab i kazu da svaki preorder za bo2 sadrzi nuketown i double exp weekend
i mi cemo dobit nuketown 2025...kontaktirao sam sophoslab i kazu da svaki preorder za bo2 sadrzi nuketown i double exp weekend
ma da? -.-
e nisam to znao. a dobro nema veze. ako ništa, za tih 30 kn će mi stić dan ranije nego što bi stiglo iz sophoslaba
449 plus postarina
http://www.sophoslab.hr/igre-za-pc/112/pc-igra-call-of-duty-black-ops-2-nuketown-2025-map/1178.html
sta? moram naknadno kupiti nuketown mapu? u cod bo sam se bas zabavio igrajuci na istoj, a planirao sam uzeti i codbo 2, izgleda da nista od toga
Tko je uzimao samo key sa neta? Ja gledam da uzmem sa G2playa, ali ne znam kada će nam slati keyeve. Tko je uzimao sa nekog sigurnog, a da mi daju još danas key?
A dobro je. Onda sam dobro pogodio sa infonarkom.
poslao mi sophoslab poruku da je igrica poslana na moju adresa i da bi trebala doc 1-2 dana city ex ju dostavlja
Majstor92 - Steam Black Ops 2 PC - Mp - Zm - Ko hoce da se igra add me :D
Tko je uzimao samo key sa neta? Ja gledam da uzmem sa G2playa, ali ne znam kada će nam slati keyeve. Tko je uzimao sa nekog sigurnog, a da mi daju još danas key?
Ja sam za prosli Black ops uzeo kod njih i doso je isti dan jako brzo, sad neznam za ovaj, imas na njihovoj stranici customer support chat pa ih pitaj, inace uvijek odgovore
Ma i ja cu onda kod njih sad uzet, pukla me opet COD groznica :)
evo mijenjam origin account sa igrama (fifa 12 battlefield 1942 gas guzzlers plants vs zombies) za cd key ili igru black ops 2 ako netko zeli te igre koje sam nabrojao ili ako ima viska key