Call of Duty 6

poruka: 40
|
čitano: 6.617
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Nismo morali dugo čekati službenu potvrdu da se već radi na Call of Duty 6 igri. Iako nismo dočekali ni Call of Duty: World at War Activision Publishing CEO Mike Griffith potvrdio je kako Infinity Ward (ekipa koja je pravila Call of Duty: Modern Warfare) radi na 6. nastavku serijala.

Nažalost, ovakve vijesti su itekako "šugave" jer ništa drugo nismo saznali osim da bi igra svijetlo dana trebala ugledati negdje krajem 2009. godine i da Wardovci žele ponovno stvoriti i postaviti neke standarde u serijalu. U kojem vremenu će igra biti smiještena nije poznato. Svi očekuju da će novi CoD 6 biti svojevrsni nastavak Modern Warfarea.

Ovo su novosti iz našeg časopisa Game Play-a.Ljudi šta se danas štancaju igre.

Samo za sve ljubitelje dobrih FPS.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 6

Ili kao ovo:

Pripovjedač, Patrick Redding, izjavio je da Ubisoft Montreal već radi na nastavku, točnije na Far Cry 3. Riječ je o popularnom serijalu kojeg je prvi puta započeo Crytek, no ugovorom su sva prava ostala u rukama Ubisoft Montreala.

Redding je dodao kako će Afrički kontinent definitivno i u novom nastavku biti mjesto radnje. "Postoje još mnogo stvari koje želimo učiniti sa Afričkim kontinentom, i mislim da je sigurnije da nastavimo dalje sa istraživanjem", rekao je pripovjedač Far Crya 2, Patrick Redding".

Jel se meni čini ili se tako lako rade FPS-i. ;)

17 godina
neaktivan
pa nije jos ni 5 izasao :)
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Trenutačno na Call of Duty-u rade dva programerska studija. Treyarch radi nastavke Call of duty-a koji se odvijaju u 2. svj. ratu, a Infinity... radi nastavke kojise odvijaju u alternativnoj bliskoj budućnosti ili alternativnoj sadašnjosti. Tako da će se nastavci odvijati jedan nakon drugog u malenoj vremenskoj razlici (od 6 mj., a i duže.)

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

E ovo mi vec ide na zivce... sjecam se kad je izasao COD1, pa onda jedva COD2... a sad ce ih izbacit 20 u 4 godine... bezveze.

Znam da zarađuju na toj igri jer je meni osobno COD4 fenomenalan, ali ovo je malo pretjerano. Ako tako nastave postat ce kao EA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Niš novo, poznato je da je Ubisoft angažirao dva svoja studija da rade Splinter Cell naslove. Montreal je radio Splinter Cell i Chaos Theory a Shangai je radio Pandora Tomorrow i Double Agent. I svi su oni počeli na radu novog naslova dok još ovaj prvi nije izašao, samo što to oni nisu odmah razglasili.

Što se tiče CoD-a, ja na trojku i peticu i ne gledam kao pravi CoD, ali se slažem da bi Infinity Ward trebao početi raditi na nekoj novoj franšizi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jastreb kaže...

Što se tiče CoD-a, ja na trojku i peticu i ne gledam kao pravi CoD, ali se slažem da bi Infinity Ward trebao početi raditi na nekoj novoj franšizi.

Zasto peticu, nece valjda i ona biti samo za konzole, kao trojka?

Inace slazem se da je to previse... tako su unistili i Splinter Cell, prva tri djela su bila odlicna, a cetvrti sranje... a mislim da ce i peti biti los
17 godina
neće petica će čak biti i za dvojku.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
Call of Duty 6

Jako je glupo zaliti se bez razloga, kao smeta nekima sto ce CoD izlaziti svake godine, pa razumite da su se na neki nacin ocjepili te da CoD4 i CoD5 i nemaju nekih dodirnih tocki sto se tematike tice, te da ce svi ljubitelji WW2 jedva docekati taj nastavak jer su bili razocarani sa CoD4 MW, isto tako svi ljubitelji MW-a nisu odvise odusevljeni sto se 5-tka odvija za vrjeme 2. svjetskog pa ce oni opet na godinu biti sretni sa svojim nastavkom... Ako cemo tako gledati proci ce dvije godine dok CoD 4 dobije dostojnog nasljednika jer peticu pravi drugi studio i igra se odvija u drugom vremenu, a to usporedjivati CoD franšizu sa EA bljuvotinama je MEGA glupo jer CoD svoje izlazenje opravdava vrhunskom kvalitetom!!!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Istina je što govoriš ali potrošaći će se zasititi.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan

hoće li petica biti za komp? negdje sam pročitao da neće.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan
Hoće.
You only got one finger left And its pointing at the door
17 godina
Call of Duty 6

Ovo je moje osobno misljenje gdje smatram da se tesko mozes zasititi jer ako si ljubitelj Single Playera, znas da je kampanja od CoD-a bila strasno dobro skirptirana predivna ali kratka... Znaci uzmes odigras i imas predivno sikustvo gdje uvjek zelis jos! A Multy se nemora ni komentirati jer novih mapa oruzja i perkova nikad dosta.... Samo da izdaju map pack za cod 4 i prodaju ga ko normalnu igru ljudi bi se slomili da ga kupe.., pukao bi dok kazes keks!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
D3ViL kaže...

Jako je glupo zaliti se bez razloga, kao smeta nekima sto ce CoD izlaziti svake godine, pa razumite da su se na neki nacin ocjepili te da CoD4 i CoD5 i nemaju nekih dodirnih tocki sto se tematike tice, te da ce svi ljubitelji WW2 jedva docekati taj nastavak jer su bili razocarani sa CoD4 MW, isto tako svi ljubitelji MW-a nisu odvise odusevljeni sto se 5-tka odvija za vrjeme 2. svjetskog pa ce oni opet na godinu biti sretni sa svojim nastavkom... Ako cemo tako gledati proci ce dvije godine dok CoD 4 dobije dostojnog nasljednika jer peticu pravi drugi studio i igra se odvija u drugom vremenu, a to usporedjivati CoD franšizu sa EA bljuvotinama je MEGA glupo jer CoD svoje izlazenje opravdava vrhunskom kvalitetom!!!

Ja jos nisam igrao Cod4, pa neznan sve najbolje, ali san ga kod rođaka igrao, ja zasad sve volim serijale, ali nekako mi je draže WW2, svijetlija slika(atmosfera) i to, ali ipak nisam igrao na svom komp. Cod 4, Cod 2 mi stopa, ali CoD serijal je poceo na Drugom sv. ratu, radi toga je i postigao uspjeh, Cod 2 i dan danas je u top igrama (mislim na multiplayer) na xfireu uvik 3..
Ja mislim da je glupo da svake godine izlazi, jer npr. ja igram Cod 2 3 god. i nije mi dosadio, a ako svake godine izađe novi nemaš ni pola godine da igraš neznaš koji ces serijal stalno igrat, to je malo glupo.
Ja mislin da se Activision dogovorio da oni naprave 5-icu, a da IW- dotada polako pravi 6-icu, ili nešto tako, jer IW treba vise veremena, ali zato naprave 3x bolju igru!
17 godina
Call of Duty 6

Pazi ja imam nekoliko prijatelja koji jos uvjek igraju CoD Uo!!! Ako ti se svidja mehanika CoD2 koja se dosta razlikuje od one iz 4-ke ti ces nastaviti igrati ga i nikome nista... Ali svatko ko voli multy zeli novi sadrzaj, kada bi multy od CoD-a funkcionirao po principu nekog MMO-a gdje bi se stalno nadopunjavao sadrzajem ja se nebih zalio sljedecih 5 hodina, ali ovako jedva cekam da zaigram nove mape, i nabacim nove perkove na pusku.. Sto se tice Treyarch ja ih nevolim  cisto zato sto su sa CoD 3 zaobisli PC trziste, i to je bio glup potez ali njihov problem, WW2 setting mi je dosadio i iskreno vise cekam CoD6 a za to ce mi trebat jos godinu dana tako da i nije to da igra izlazi svake godine... Obje igre veze isti naslov ali drugacija tematika tako da...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Ide mi na zivce to sto CoD jednom pravi Infinity, a onda njih otkantaju zato sto decki nece da za manje od god dana nakon CoDMW naprave novi CoD. Pa onda daju igru ovim sroljama koji su usrali CoD3 da useru i CoD 5, bas lijepo. Viče

Da bi nakon toga svega opet Infinity pravio CoD 6, pa to nije normalno. Znaci jednom cemo igrati dobar CoD, a nakon dobrog neku pusionu i tako stalno. Sprdaju se s tim serijalom. Viče

0 0 hvala 0
17 godina
Call of Duty 6

A tko kaze da ce CoD5 bit los?!? Jesi ga mozda igrao?!? Ni CoD 3 nije bio LOS samo ga nije bilo na PC-u!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

A tko kaze da ce CoD5 bit los?!? Jesi ga mozda igrao?!? Ni CoD 3 nije bio LOS samo ga nije bilo na PC-u!!

CoD 3 nije bio nista posebno i jos ga nije bilo na PC-u. A ja se iskreno nadam da ce CoD 5 biti dobar i nadam se da ce biti bolji od trice i u rangu sa 4.
16 godina
protjeran
Call of Duty 6

Na forumu se prica da ce izici i call of duty 5 i 6.sad po ovoj zbrci nevjerujem da mogu oba raditiu isto vrijeme pa sad neznam

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hackboy kaže...

Na forumu se prica da ce izici i call of duty 5 i 6.sad po ovoj zbrci nevjerujem da mogu oba raditiu isto vrijeme pa sad neznam

Call of Duty 5 radi Treyarch
Call of Duty 6 radi dobri stari Infinity Ward
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
hackboy kaže...

Samo šteta što COD6 se nece biti staro doba nego moderni rat...
Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan
ProG kaže...
Prison Breaker kaže...
hackboy kaže...

Samo šteta što COD6 se nece biti staro doba nego moderni rat...
  Nekome šteta, a nekome kao meni - odgovara. Drugi svjetski rat mi je dosadio nenormalno.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Trebali bi napokon napraviti neku poštenu igru o ratu u Vijetnamu. Do sada su samo Vietcong original i Shellshock bili donekle dobri iako to nisu bili pravi hitovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 6

Ma svejedno je sta naprave, samo da je dobro, nadam se da ce 6-ica biti vele bolja jer igru prave duplo vise nego obicno, (ukupno ce bit oko 2 godine)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 0:08 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Trebali bi je staviti u Vijetnam (ili eventualno Koreju), a ako je u sadasnjosti, onda bi trebala biti u Iraku

Ali cuo sam da ce CoD6 biti SF tematike, ako je to istina, to mi se uopce ne svidja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Trebali bi je staviti u Vijetnam (ili eventualno Koreju), a ako je u sadasnjosti, onda bi trebala biti u Iraku

Ali cuo sam da ce CoD6 biti SF tematike, ako je to istina, to mi se uopce ne svidja

Uh SF tematika bi bila fantastična, al nekako sumnjam da će se to dogoditi.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Call of Duty 6

Samo nek ostanu realni, jer meni je gušt igrati sa stvarnim oružjima. Samo da igru naprave malo brutalniju. Vidio sam u WaW-u sad da se mogu otkidati udovi, ali svejedno nije dovljno krvava igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
macgyver kaže...

Uh SF tematika bi bila fantastična, al nekako sumnjam da će se to dogoditi.
 E, a ja se baš radujem tome.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
17 godina
hellraiser1110 kaže...

Trebali bi napokon napraviti neku poštenu igru o ratu u Vijetnamu. Do sada su samo Vietcong original i Shellshock bili donekle dobri iako to nisu bili pravi hitovi.

Neće nikad napraviti toliko igara o Vijetnamu kao o 2 svj. ratu jer se Amerikanci srame Vijetnama... Također teško je raditi igru o ratu u kojem si izgubia...Smijeh
Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing
17 godina
Call of Duty 6

Opet meni je teško povjerovati da ce radnju slati u budućnost, nekako nevidim CoD serijal s laserskim oružjima?!? Ma moderni konflikt bi opet dobro  dođao bar se u ovo vrijeme može smiliti neka luda situacija, recimo lov na Huga Chaveza. . . Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice