Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Evo kupljen Call of Duty WaW orginal, kad sam kliknuo refresh a izaslo je lagano par tisuca servera samo sam se slatko nasmijao Smijeh

Jedino sto mi smeta je sto nemogu da promjenim ime u multy options, nego mi stalno visi ime iz profila koje sam napravio. . .

Call of Duty 4 RULEZ :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dal se moze u cod5 raditi calssove kao i u cod4 ili je to napravljeno kao i u cod2????? Moze slika ako nije problem....

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zasto ja sad kada imam spojen internet nemogu da igram codwaw a kada ga iskljucim ide normalno kako da to rijesim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
Devi7 kaže...

zasto ja sad kada imam spojen internet nemogu da igram codwaw a kada ga iskljucim ide normalno kako da to rijesim

Pa igraj s iskljucenim internetom! lol

p.s. jednostavno se nisam mogao suzdrzat da ovo napisem :D 
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Devi7 kaže...

kak nemozes igrat kad si na internetu??jel te izbaci iz igre,koji error dobijes?daj malo 
vise informacija o svom problemu.kak ce ti ljudi pomoc ak samo kazes:"ne radi mi cod waw kad sam na internetu"
Osmijeh
AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
16 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...
Devi7 kaže...

kak nemozes igrat kad si na internetu??jel te izbaci iz igre,koji error dobijes?daj malo 
vise informacija o svom problemu.kak ce ti ljudi pomoc ak samo kazes:"ne radi mi cod waw kad sam na internetu"
Osmijeh
 kad udem u cod waw pise ono da trazi profil i onda se pokaze Don't send, Send error, i Debug ja idem na Don't send i pokaze mi se Unhandled Exepction caught 
16 godina
neaktivan
Devi7 kaže...
Devi7 kaže...

Osmijeh
 kad udem u cod waw pise ono da trazi profil i onda se pokaze Don't send, Send error, i Debug ja idem na Don't send i pokaze mi se Unhandled Exepction caught 
 Isti takav i ja imam problem...... Ja sam bas sada mislio otvorit novu temu ali sam vidio ovo...... hehe
Dal zna itko kako ovo rijesiti???????????
Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
16 godina
neaktivan

jesi glup kako cu multiplayer igrat na netu ako je iskljucen net

17 godina
neaktivan
Devi7 kaže...

jesi glup kako cu multiplayer igrat na netu ako je iskljucen net

Pa kupi igru onda! I nisam ja glup, nego ti neznas postavit pitanje. Kakvo pitanje takav odgovor! 
17 godina

ne postoji glupo pitanje, već samo glupi odgovor

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 X2 6000+ (3.1gHz),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

ne postoji glupo pitanje, već samo glupi odgovor

Nisam ja rekao da je pitanje glupo (iako postoje i glupa pitanja: "Kako OC-ati kalkulator" na primjer), samo sam rekao da je nepotpuno (nisam rekao, ali sam mislio). 
16 godina
neaktivan

zna li neko neki server na kojem po killu dobivaš 100 score-a? na običnim ti ide 10 bodova po killu, ali ja sam prije igrao na serveru di dobivaš 100 po killu ali sam zaboravio kako se zove. Zna li neko ime servera ili IP?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oceli moci drugu COD5 na njegov komp

1GB RAMA

DUALL CORE 2ghz

ATI 3450

bitno je da li ce moci bez steke,nema veze kakve postavke

17 godina
neaktivan
Devi7 kaže...
Devi7 kaže...

Osmijeh
 moras promjenit cd key u regeditu
AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3 *** don't mess with the best - or die like the rest ***
16 godina
neaktivan
dogman kaže...

oceli moci drugu COD5 na njegov komp

1GB RAMA

DUALL CORE 2ghz

ATI 3450

bitno je da li ce moci bez steke,nema veze kakve postavke

zna li itko,mislim da bi moglo sa ovim.....hocu da se uvjerim
16 godina
neaktivan

zna li itko u cemu ...instalirao sam cod5 i kada izaberem  razinu igre stalno mi ponavlja da ponovo izaberem ,nece da mi udje koju god razinu odabrao....nisam instalirao pukbaster ali on je za multtiplayer ali mene zanima solo game......kod druga radi isti cd pa sumnjam da je do cracka

16 godina
neaktivan
dogman kaže...

zna li itko u cemu ...instalirao sam cod5 i kada izaberem  razinu igre stalno mi ponavlja da ponovo izaberem ,nece da mi udje koju god razinu odabrao....nisam instalirao pukbaster ali on je za multtiplayer ali mene zanima solo game......kod druga radi isti cd pa sumnjam da je do cracka

Isti taj porobelm imam i ja..... Ne znam sto ga to muci....
16 godina
neaktivan

da ne treba patch najnoviiji instalirat

17 godina

Da ste malo citali temu pronasli bi ste rjesenje koje je vise puta napisano.

Ako hoces igrati singleplayer a to vam se desava, jednostavno ugasite modem..

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da znam to,ali meni udje u igru (njen meni) ali kad izaberem razinu ne reagira 

16 godina
neaktivan

Ja san to riješija nekako u runu

n više se ne sićan uglavnon triba upist drugi cd-kod i onda šljaka normalno

E8500 3,16 GHz, Asus Hd 4870 512 gddr 5, 4 GB Ram HDD 600GB
16 godina
neaktivan

problem rijesen ovako:

start-run-regedit-hkey local mashine-software-activision-cod5-cd key          i      unesete key sa crticama i radi

16 godina
neaktivan

Downloadiraj COD WAW MP v.1.3 Favorite crack, za  ulazak u servere koji su ubačeni u favorite,..čini mi se na bagdadcafe.se daju skinit

16 godina
neaktivan

Zna li neko kako mogu sačuvait Save game kaf formatiram windows? Ovo mi je treći put da gubim levele i chalenge nakon formatiranja windowsa. u kojem folderu se nalazi save game?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

my documents-tu bi trebali biti SAVE

16 godina
neaktivan

Upute za cod waw mp postavki i ranka: c/documents and setings/local setings/activision/codwaw...e ovu mapu sačuvajte i samo je kopirate kad instalirate ponovo igru u Activision mapu (zamjenite novonastalu) i otvoriće vam sve što ste postigli ranije...pod uvjetom da je korišten isti cd-ključ....

17 godina
neaktivan

Za korisnike sa XP OS save folder se nalazi u C:\Documents and Settings\(korisničko ime)\Local Settings\Application Data\Activision

Za korisnike sa Vista OS save folder se nalazi u C:\Users\(korisiničko ime\AppData\Local\Activision

Kopiraj taj cijeli CoDWaW folder i to su save-ovi! Nadam se da sam pomogao!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hvala na pomoći

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema na čemu i drugi put!

Moj PC