Call of Duty 5: world at war

poruka: 986
|
čitano: 619.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 5: world at war
dovla kaže...

Instalirao sam igru ali nikako da pokrenem taj MP, a instalirao sam taj patch 1.1. U igri mi kaže da moram biti online a veza s netom mi radi i sve je ok.

Molio bi da mi netko napiše cjeli postupak kako se spojiti sa crackiranim serverom. Inače igra mi je čisto o.k. u solo modu ali jedva čekam da zaigram sa ekipom, pa molim vas pomozite.

Unaprjed Hvala!

Dakle, skines crack verzije 1.1, i stavis ga umjesto orginala.
Onda odes na multiplayer, ne kreiras acc ni nista, samo odes na find game. Tamo umjeto internet gore odes na favorites. Onda odes na new favourites i upises adresu servera na koji zelis ic.
Ako imas jos neka pitanja na PP
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ovo mi je najlosiji Call of Duty dosad. Mislim, nije los, ali je najlosiji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Recenzija na linku.

Kako vidim, većina ovdje ipak igra igru, bez obzira na mnoštvo kritika koje ona dobiva...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne izgleda nesto posebno bolji mi je CoD4.

Don't know what to say

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Instalirao ja i igrao novi CoD dotičnog imena World at War. Radnja je kao što već znate smještena u II. svjetski rat. Imate dvije kampanje. Prva je američka i borite se kao američki vojnik Miller na japanskim otocima protiv dosta "pametnih" Japanaca koji se skrivaju po drveću i u visokoj travi te vam spremaju kroz igru mnoge zamke. Druga kampanja je ruska i igrate kao ruski vojnik Dimitri te u početku branite Rusiju, odnosno Moskvu, a kasnije krećete u ofenzivu.
Ima i novih oružja: fllamethrower, molotovljev koktel, neke japanske puške, te imate mogućnost stavljanja noža na pušku... Zvuk oružja je potpuno realan i njihov izgled je mnogo bolji nego na CoD 2.Ostalo saznajte sami.

Igra je veoma zanimljiva i zabavna. Grafika je malo bolja od one na četvorki(valjda je isti ali malo unaprijeđni engine). I svakako vam preporučujem da ju probate.

Par slika:
kretanje kroz japansku prašumu:

http://www.imagesforme.com/show.php/226878_1.JPG

juriš na japansku obalu:

http://www.imagesforme.com/show.php/226879_2.JPG

ljepote prašume:

http://www.imagesforme.com/show.php/226880_3.JPG

izmasakrirani neprijatelj:

[IMG]http://www.imagesforme.com/out.php/i226883_5.JPG[/IMG]

[IMG]http://www.imagesforme.com/out.php/i226882_4.JPG[/IMG]

neprijatelj u drveću:

http://www.imagesforme.com/show.php/226888_6.JPG

a što mu se dogodi?

http://www.imagesforme.com/show.php/226889_7.JPG

flamethrower:

http://www.imagesforme.com/show.php/226890_8.JPG

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.11.2008 21:13 (sauron_15).
17 godina
neaktivan

Evo uspio sam instalirati igru ali ne mogu ju pokrenuti! Prvo sam imao onaj problem sa crnom slikom na pocetku pa sam obrisao onu neku datoteku i sad to radi, ali sad kad odem na singleplayer pa onda me tamo mogu birat izmedju New game ili Mission select i onda kad kliknem na New game mi se pojavi onaj prozor u kojem me pita koju tezinu zelim. Koju god tezinu da ja odaberem, nista se ne dogodi, samo nestane taj prozor s tezinama i ostane ono sa New game i Mission select! Ako odem na Mission s. i odaberem prvu misiju (jedinu koju mogu izabrati) opet mi se pokaze prozor s tezinama i opet sve isto! To mi je bilo i sa 1.0 i sa 1.1 verzijom!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sauron_15 kaže...

Instalirao ja i igrao novi CoD dotičnog imena World at War. Radnja je kao što već znate smještena u II. svjetski rat. Imate dvije kampanje. Prva je američka i borite se kao američki vojnik Miller na japanskim otocima protiv dosta "pametnih" Japanaca koji se skrivaju po drveću i u visokoj travi te vam spremaju kroz igru mnoge zamke. Druga kampanja je ruska i igrate kao ruski vojnik Dimitri te u početku branite Rusiju, odnosno Moskvu, a kasnije krećete u ofenzivu.
Ima i novih oružja: fllamethrower, molotovljev koktel, neke japanske puške, te imate mogućnost stavljanja noža na pušku... Zvuk oružja je potpuno realan i njihov izgled je mnogo bolji nego na CoD 2.Ostalo saznajte sami.

Igra je veoma zanimljiva i zabavna. Grafika je malo bolja od one na četvorki(valjda je isti ali malo unaprijeđni engine). I svakako vam preporučujem da ju probate.

Par slika:
kretanje kroz japansku prašumu:

http://www.imagesforme.com/show.php/226878_1.JPG

juriš na japansku obalu:

http://www.imagesforme.com/show.php/226879_2.JPG

ljepote prašume:

http://www.imagesforme.com/show.php/226880_3.JPG

izmasakrirani neprijatelj:

[IMG]http://www.imagesforme.com/out.php/i226883_5.JPG[/IMG]

[IMG]http://www.imagesforme.com/out.php/i226882_4.JPG[/IMG]

neprijatelj u drveću:

http://www.imagesforme.com/show.php/226888_6.JPG

a što mu se dogodi?

http://www.imagesforme.com/show.php/226889_7.JPG

flamethrower:

http://www.imagesforme.com/show.php/226890_8.JPG

Ovo je bilo copy/paste ovo sam negdje jos procitao...
Nitko nikada nije postigao nešto zaista veliko, a da se nije izložio riziku. Denis Waltley
17 godina
neaktivan

Evo uspio sam ispraviti onaj prosli problem (zahvaljujuci Razer_Copperhead-u), ali nisam daleko dogurao! Na onom mjestu na kojem se prije ne bi dogodilo nista (kad izaberem tezinu) sada se igra zamrzne!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Ovo mi je najlosiji Call of Duty dosad. Mislim, nije los, ali je najlosiji

Slazem se s tobom.Taj njihov drugi tim je shebo totalno...
Live to WIN!!!!!
17 godina
Ne bih se baš složio s vama!
Nije najbolji ali je srednji naslov. ( I dalje najbolji FPS u svom žanru ali nije dobar u svojim nastavcima!)
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
17 godina
neaktivan

Prosao sam igru i pustio credite na kraju i vidim nakon toga jos jedan kratak nivo, i mislim si super, nesto ko ono u avionu u cetvorki, kad ono zombiji... wtf? Ajd dobro, malo za promjenu

Uglavnom, jel se moze i taj nivo proci, ili je bit samo da skupis sto vise love i sto vise ih poubijas?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

gamefonts_pc.iwi          traži me taj file....pa ako bi netko mogao poslati i reći gdje mu se nalazi jer ja ga uopće nemam...Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marin2201 kaže...

gamefonts_pc.iwi          traži me taj file....pa ako bi netko mogao poslati i reći gdje mu se nalazi jer ja ga uopće nemam...Mršti se

Ja sam ga sad potrazio i nema ga nigdje.Btw igra mi urednoradi.
Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire Radeon HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Seagate 320+500gb,Corsair TX650W,Thermaltake Soprano http://www.velika-nagrada.hr
17 godina
neaktivan
marin2201 kaže...

gamefonts_pc.iwi                  traži me taj file....pa ako bi netko mogao poslati i reći gdje mu se nalazi jer ja ga uopće nemam...Mršti se

Mozes probat instalirat patch, mozda pomogne. Imas i taj file skinut na FileFront-u, mada meni trenutno nece skinut :(

BTW

Za online gamere evo jedna stranica sa CoD:WAW serverima. LINK

"Go and kill some n00bs"  Namigiva
Intel Core2Duo E8600 @ 4200MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1120MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
16 godina
neaktivan

Evo rjesenja (koje sam ja licno otkrio) za ovaj problem:

Error: Could not load material "water_droplet".
Error: Could not load material "water_dynamic_spray".
Loading fastfile 'ui'
used 39.48 MB memory in DB alloc

------- sound system initialization -------
Waiting for $init to finish.  There may be assets missing from code_post_gfx.

Error during initialization:
Unhandled exception caught

Dakle morate izbrisati driver za modem.To uradite ovako :

1. downloaduj program my drivers, evo linka:   http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/My-Drivers.shtml

2. startuj program, preskoci registraciju (register later), klikni na manage system device drivers, onda file>collect all i prikazace ti se svi driveri koje imas na kompu.

3. a sad najvaznije: pronadji driver modema (ja sam ga pronasao tako sto sam trzio modem u nazivu drivera) , kad ga nadjes desni lkik i remove i to je to.

4. startuj igru i uzivaj !!

Ovo mora raditi samo pratite uputstva, i javite da li ste uspjeli !!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 10:39 (GrobarRS).
16 godina
neaktivan

Evo kupih original i neće.Mislim, oćwe došao sam do misije s tenkom i dalje neće.Evo slika ispod.Instalirani su najnovij driveri.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nedo kaže...

Evo kupih original i neće.Mislim, oćwe došao sam do misije s tenkom i dalje neće.Evo slika ispod.Instalirani su najnovij driveri.

Probaj instalirat 1.1 patch.
16 godina
neaktivan

Call of Duty: World at War je bez problema zauzeo vodeću poziciju u listi najprodavanijih naslova u Velikoj Britaniji, te time postao treći najbrže-prodavaniji naslov ikada u ovoj regiji. No još nije gotovo s pohvalama jer je novi CoD uspio zgurati ultra-popularni World of Warcraft: Wrath of the Lich King na drugo mjesto, što nije mala stvar.

Ostatak od Top 10: Football Manager 2009 na trećem, Gears of War 2 na četvrtom, FIFA 09 na petom, Guitar Hero: World Tour na šestom, Professor Layton and the Curious Village na sedmom, Mario Kart Wii na osmom, Pro Evolution Soccer 2009 na devetom i WWE SmackDown vs. Raw 2009 na desetom.

Najveća razočaranja ovoga tjedna su definitivno Mirror's Edge koji se u prvome tjednu prodaje smjestio na 20. mjesto, te Saints Row 2, Star Wars: The Force Unleashed i Dead Space koji su ispali iz liste tj. Top 40.

Na kraju još valja spomenuti da je World at War nadmašio prodaju prošlog naslova Modern Warfare za više od 2:1 i da je nova ekspanzija WoW-a postala najbrže-prodavaniji PC naslov u Velikoj Britaniji svih vremena - prijašnji rekord je držao Championship Manager 4.

Lista Top 40 najprodavanijih naslova u Velikoj Britaniji:

1. Call of Duty: World at War (PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, DS)
2. World of Warcraft: Wrath of the Lich King (PC)
3. Football Manager 2009 (PC, PSP)
4. Gears of War 2 (Xbox 360)
5. FIFA 09 (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
6. Guitar Hero: World Tour (Xbox 360, PS3, PS2, Wii)
7. Professor Layton and the Curious Village (DS)
8. Mario Kart Wii (Wii)
9. Pro Evolution Soccer 2009 (PC, Xbox 360, PS3)
10. WWE SmackDown vs. Raw 2009 (Xbox 360, PS3, Wii, PSP, DS, PS2)
11. Wii Play (Wii)
12. Wii Fit (Wii)
13. Dr Kawashima's Brain Training (DS)
14. Fallout 3 (PC, Xbox 360, PS3)
15. Mario & Sonic at the Olympic Games (Wii, DS)
16. Wii Music (Wii)
17. LEGO Batman (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
18. Quantum of Solace (PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, DS)
19. LittleBigPlanet (PS3)
20. Mirror's Edge (PC, Xbox 360, PS3)
21. LEGO Indiana Jones (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
22. Carnival: Funfair Games (Wii)
23. Big Brain Academy: Wii Degree (Wii)
24. Kung Fu Panda (PC, Xbox 360, PS3, PS2, Wii, DS)
25. Midnight Club: Los Angeles (Xbox 360, PS3)
26. Far Cry 2 (PC, Xbox 360, PS3)
27. Fable II (Xbox 360)
28. More Brain Training from Dr Kawashima (DS)
29. Ben 10: Protector of Earth (Wii, DS, PS2, PSP)
30. MySims Kingdom (Wii, DS)
31. Disney's High School Musical 3: Senior Year DANCE! (Wii, PS2)
32. Command & Conquer: Red Alert 3 (PC)
33. More Touchmaster (DS)
34. More Game Party (Wii)
35. MotorStorm: Pacific Rift (PS3)
36. WALL-E (PC, Xbox 360, PS3, PS2, PSP, Wii, DS)
37. Viva Piñata (Xbox 360)
38. High School Musical 3: Senior Year (DS)
39. Tom Clancy's EndWar (PS3, Xbox 360)
40. Mario Kart DS (DS)

17 godina
neaktivan

Za sve one kojima ne radi igra, najvjerojatnije su skinuli torrent s nevaljanom igrom.

Ja sam skinuo ovaj:

hxxp://TPB.org/torrent/4494192/Call.Of.Duty.World.At.War-RELOADED

Link nije direktan, nadam se da ćete shvatiti gdje je greška i da ja neću dobit žuti (nije valjani link). Meni radi...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Evo uspio sam instalirati igru ali ne mogu ju pokrenuti! Prvo sam imao onaj problem sa crnom slikom na pocetku pa sam obrisao onu neku datoteku i sad to radi, ali sad kad odem na singleplayer pa onda me tamo mogu birat izmedju New game ili Mission select i onda kad kliknem na New game mi se pojavi onaj prozor u kojem me pita koju tezinu zelim. Koju god tezinu da ja odaberem, nista se ne dogodi, samo nestane taj prozor s tezinama i ostane ono sa New game i Mission select! Ako odem na Mission s. i odaberem prvu misiju (jedinu koju mogu izabrati) opet mi se pokaze prozor s tezinama i opet sve isto! To mi je bilo i sa 1.0 i sa 1.1 verzijom!

Imam isti problem. Jel ima netko rjesenje za ovo??
16 godina
neaktivan

pitanje za ekipu koju zeza pokretanje igrice - kakav hardware imate?

meni se čini da mene zeza proc...athlon 3000 na soc.754

inače neki dan dobio instalacijski dvd kod frenda radi, kod mene pun kufer problema

ono sa zacrnjenjem ekrana i kad neće pokrenuti igru mislim d ahoće samo ga treba duže ostaviti d aovrti, uglavnom meni se to čini kao štekanje

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 18:46 (bana002).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo sam imao onaj problem sa crnom slikom na pocetku pa sam obrisao onu neku datoteku i sad to radi, ali sad kad odem na singleplayer pa onda me tamo mogu birat izmedju New game ili Mission select i onda kad kliknem na New game mi se pojavi onaj prozor u kojem me pita koju tezinu zelim. Koju god tezinu da ja odaberem, nista se ne dogodi, samo nestane taj prozor s tezinama i ostane ono sa New game i Mission select! Ako odem na Mission s. i odaberem prvu misiju (jedinu koju mogu izabrati) opet mi se pokaze prozor s tezinama i opet sve isto! To mi je bilo i sa 1.0 i sa 1.1 verzijom!

Rjesenje za ovaj problem je da pri prvom pokretanju igre, prije ucitavanja same igre ne budete online, dakle kabl van iz kompa, ucitate igru, krenete new game i radi...

kasnije ne morate svaki put istekavati kabl.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nedo kaže...

Ajte ljudi molim vas imali ko rješenja.....
17 godina
nedo kaže...
nedo kaže...

Ajte ljudi molim vas imali ko rješenja.....
 Probaj ponovno instalirat DX drivere.
Ako i onda neide odi reklamirat, jer oćigledno su nešto krivo presnimili.
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
17 godina
neaktivan

Idem ja danas u Algoritam i reko idem si uzet CoD 4, reko izasao je CoD 5, pa su ovom spustili cijenu, i idem ja i dođem vidim CoD 5 375 kn, a CoD 4 isto 375 kn, gledam i ne vjerujem.

Samo sam se pokupio iz algoritma, strašno, inace uvijek smanje cijenu na 119 kn kada izađe novi naslov.

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovako....Mislim da svi imate isti problem kao ja....-nemoze uci u igru ili nemoze uci u misiju.....Stvar je u tome(barem u mene) da trebate cekati 5-10 min da prvo udje u igru pa da idete u misiju....kada idete u igrati misiju...onda se kao zamrzne ekran....meni se odmrzne nakon nekoliko min. i opet trebamcekati kojih 10 min da udje u igru...malo je u ku... ali eto...

3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
16 godina
neaktivan

ja riješio kod sebe prob

ako hoću na multiplayer (da vidim kakve su mape za lan) moram čupat kabal od interneta

singleplayer moram jednostavno čekati 5 min da se pokrene

hvala svima zapomoć

pozz!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bana002 kaže...

singleplayer moram jednostavno čekati 5 min da se pokrene

Mislim da je to kod svih vas problem
3200+2.01 1024 DDR1 ATI Radeon x1950GT
16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Napravio sam dvije stvari:

Otišao u:

Program files > Activision > Call of Duty - World at War > main > video

I izbrisao datoteku pod imenom treyarch.bik

I skinio sam jedan crack i zamijenio ga s ovim crackom što sam dobio sa igrom.

gdje si našo taj crack???
17 godina
neaktivan
miky moj kaže...

Call of Duty: World at War je bez problema zauzeo vodeću poziciju u listi najprodavanijih naslova

u Velikoj Britaniji

Pa,da... Zbog toga što grača populacija koja vjeruje kojekakvim recenzijama ili se nedovoljno informira pohrli kupiti igru.Nakon instalacije slijedi razočarenje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice