Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.296
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

moram tte demantirat, mislim da su jedan od boljih domaćih servera (ako ne i najbolji) ;) admini su čist ok, posebno Kim, Nibiru, Spaljo i još neki od starije ekipe te! a ovo da prelazi na org. si me iznenadio! to znači da više nemog igrat na serveru ako nemam original?

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
leotom kaže...

moram tte demantirat, mislim da su jedan od boljih domaćih servera (ako ne i najbolji) ;) admini su čist ok, posebno Kim, Nibiru, Spaljo i još neki od starije ekipe te! a ovo da prelazi na org. si me iznenadio! to znači da više nemog igrat na serveru ako nemam original?

Da znaci da vise nemozes a inace taj server(HC TDM) je uvjek bio pun do kraja i bilo je  neigrivo.

Dečo mešalica je v morju.
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Joj momci kolko se PBCT promijenio od kad sam ja bio admin. Ja nekako imam osjećaj da je puno lošiji jer nas je puno otišlo od ekipe iz mog vremena, al ostavit ću vama koji ste igrali i u moje vrijeme i sad da prosudite.

One, two! One, two! And through and through The vorpal blade went snicker-snack! He left it dead, and with its head He went galumphing back.

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Slažem se da je prije bilo neigrivo (20v20 FTW?!?) ali sada će ih valjda biti manje kad su na org. I da nemožeš igrat bez org. key-a sada. PBCT server i nije tolko loš, ali mi nekada idu tako na k{#}. Al onda pređem na CEB (Croatian Extreme Boys) jer neznam više neki dobar TDM HC ranked server...

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4
Pozz Halao sam davno cod, ispustio pola života na njemu :D, uglavom bio je high fps na high settingsima, nikad nije trzalo ni nis. Jucer se joinao na server, 40 fps -_- na medium settingsima dafuq, imam istu konfu, jedino sad imam win7, zadnji driveri. Nedavno sam nes prckao po nvidia controll panel, citam da se treba isključiti ambient occolusion.???
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...
Pozz Halao sam davno cod, ispustio pola života na njemu :D, uglavom bio je high fps na high settingsima, nikad nije trzalo ni nis. Jucer se joinao na server, 40 fps -_- na medium settingsima dafuq, imam istu konfu, jedino sad imam win7, zadnji driveri. Nedavno sam nes prckao po nvidia controll panel, citam da se treba isključiti ambient occolusion.???

Imam WIN7, nVidia i zadnje drivere i ostavio ambient, i vrti 125 bez problema...

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4
U cemu je onda prob?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...
U cemu je onda prob?

Što si točno prčkao?

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4
Ma nes za mw3 ne sjećam se, no cudno mi je da mi cod 4 lagga, mozda je bilo do servera, ambient ti je on u postavkama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ExStazy kaže...

Slažem se da je prije bilo neigrivo (20v20 FTW?!?) ali sada će ih valjda biti manje kad su na org. I da nemožeš igrat bez org. key-a sada. PBCT server i nije tolko loš, ali mi nekada idu tako na k{#}. Al onda pređem na CEB (Croatian Extreme Boys) jer neznam više neki dobar TDM HC ranked server...

možeš na SOT server al pazi da ne budeš prvi jer će reć da imaš wh i banat te

13 godina
neaktivan
novak92 kaže...
ExStazy kaže...

možeš na SOT server al pazi da ne budeš prvi jer će reć da imaš wh i banat te

BIo par puta, al sumnjam da ću opet...

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Nekako slutim da CEB hoće postati novi PBCT. CEB je sada na 50 slotova. Do kraja ovog mjeseca PBCT (100%) i BSF prelaze na org. a najvjerovatnije ovi igrači sa PBCT koji nemaju org. će priječ na CEB. Jesam li u pravu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 11:10 (ExStazy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ExStazy kaže...

Nekako slutim da CEB hoće postati novi PBCT. CEB je sada na 50 slotova. Do kraja ovog mjeseca PBCT (100%) i BSF prelaze na org. a najvjerovatnije ovi igrači sa PBCT koji nemaju org. će priječ na CEB. Jesam li u pravu?

da i oni na to računaju.. odnosno vesele se tim potezima.. al meni nije jasno kaj deki i dado planiraju dobit prelaskom na org

12 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Spaljo je sinoć počeo sređivat server i podijelit će admine pouzdanima osobama.

lijepo ste rijesili problem haxora na esportu, uletim u server oni su se raspodjelili lijepo, jedan ima roccat, a jedan wh :/ 

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
14 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...
Vapor kaže...

lijepo ste rijesili problem haxora na esportu, uletim u server oni su se raspodjelili lijepo, jedan ima roccat, a jedan wh :/ 

mašta radi svašta...nece nikad rijesit problem s haxorima

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

mašta radi svašta...nece nikad rijesit problem s haxorima

Hoce, samo ne dokle god ne pocnu dijeliti adminska prava koje cuva par glavnih admina i ne da nikome, a nikad nisu online..

clock2much
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

zna neko admina esport tdma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Baš danas gledam tako po netu fragmovie stare i prisjećam se koliko sam sati ostavio na cod4 .. Ima li još kvalitetnih servera kod nas za poigrati nekad nekad ?

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
CM weitE! kaže...

zna neko admina esport tdma?

www.e-sport.hr

spalju traži, iako mu je krepala grafička, čeka novu sa garancije.

Pingu ;)
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Pozz,

Trebam malu pomoc u vezi igrice.

Dakle imam graficku Ati Radeon x300 128mb i P4 3,0 ghz.U mp imam oko 25 fps-a i totalno je neigrivo,pa me zanima jel ima kakve pomoci sa nekakvim cfg-om ili necim slicnim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gamer 2138 kaže...

Pozz,

Dakle imam graficku Ati Radeon x300 128mb i P4 3,0 ghz.U mp imam oko 25 fps-a i totalno je neigrivo,pa me zanima jel ima kakve pomoci sa nekakvim cfg-om ili necim slicnim?

Ne, novi komp.
Ili se zadovolji cod-om 2 ako i to budes mogao igrati.

13 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...

Pozz,

Ja imam shitni komp, al tvoj je stvarno za niš!! S tim kompom nick ti nemre bit gamer :P (samo sam se malio šalio) {#}

17 godina
gamer 2138 kaže...

Pozz,

Probaj skinuti yitch3 pa vidi s njime http://bashandslash.com/index.php?Itemid=74&id=320&option=com_content&task=view

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Evo ljudi moj novi klip :)) nakon onog od proslog tjedna (#Codebreaker) ostalo mi nešto fragova pa se opet bio bacio na editanje :D

EDIT: Gledajte u 720p :)

I have known a true freedom. I have known a world of peace and remarkable spirit. A world, which was taken from me. ―Ratonhnhake:ton
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 18:48 (Ratohnhake:ton).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kad se samo sjetim w.aces-a ahh <33  Inače, nice frag.

Pozz @feilika

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.12.2012 21:56 (ExStazy).
13 godina
protjeran
AmD kaže...

Baš danas gledam tako po netu fragmovie stare i prisjećam se koliko sam sati ostavio na cod4 .. Ima li još kvalitetnih servera kod nas za poigrati nekad nekad ?

teško ćeš nać kvalitetnih hrvatskih, ionako ovisi o tom kaj tražiš.. jel tdm hc il promod il s&d?

One, two! One, two! And through and through The vorpal blade went snicker-snack! He left it dead, and with its head He went galumphing back.
16 godina
Call of Duty 4

Nisam igrao COD 4 jako jako dugo (točnije nekoliko godina) pa me zanima kakvo je stanje sad na balkanu? Se i dalje igra promod il je neš novog došlo?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Teško se nalazi ProMod server a da ima nekog admina, tj. server bez čitera. A TDM HC su za sada ok, samo opet je problem u adminima. Juče igram na PBCT (u nadi da se situacija popravila) i admin Y3N je sam na 35 igrača i kika radnom ljude, a kampere, GL, RPG nije kikao...Vratim se nakon pol sata i oni vidim taj isti lik Double sa GL.

14 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
gamer 2138 kaže...

Pozz,

Probaj skinuti yitch3 pa vidi s njime http://bashandslash.com/index.php?Itemid=74&id=320&option=com_content&task=view

Taj yitch3 nije bas pomogao pa sam probao ovaj D1ablo:

http://www.gamingcfg.com/cfg/D1ablo

EDIT:Sada imam 50 fps lock {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 16:22 (gamer 2138).
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Zna li netko b3 plugin koji automatski banao playere bez guida ili kickao.

Nema veze naso sam nadam se da ce raditi.

Dečo mešalica je v morju.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 20:51 (WrongType).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice