moram tte demantirat, mislim da su jedan od boljih domaćih servera (ako ne i najbolji) ;) admini su čist ok, posebno Kim, Nibiru, Spaljo i još neki od starije ekipe te! a ovo da prelazi na org. si me iznenadio! to znači da više nemog igrat na serveru ako nemam original?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moram tte demantirat, mislim da su jedan od boljih domaćih servera (ako ne i najbolji) ;) admini su čist ok, posebno Kim, Nibiru, Spaljo i još neki od starije ekipe te! a ovo da prelazi na org. si me iznenadio! to znači da više nemog igrat na serveru ako nemam original?
Da znaci da vise nemozes a inace taj server(HC TDM) je uvjek bio pun do kraja i bilo je neigrivo.
Joj momci kolko se PBCT promijenio od kad sam ja bio admin. Ja nekako imam osjećaj da je puno lošiji jer nas je puno otišlo od ekipe iz mog vremena, al ostavit ću vama koji ste igrali i u moje vrijeme i sad da prosudite.
Slažem se da je prije bilo neigrivo (20v20 FTW?!?) ali sada će ih valjda biti manje kad su na org. I da nemožeš igrat bez org. key-a sada. PBCT server i nije tolko loš, ali mi nekada idu tako na k. Al onda pređem na CEB (Croatian Extreme Boys) jer neznam više neki dobar TDM HC ranked server...

Imam WIN7, nVidia i zadnje drivere i ostavio ambient, i vrti 125 bez problema...

Što si točno prčkao?

Slažem se da je prije bilo neigrivo (20v20 FTW?!?) ali sada će ih valjda biti manje kad su na org. I da nemožeš igrat bez org. key-a sada. PBCT server i nije tolko loš, ali mi nekada idu tako na k. Al onda pređem na CEB (Croatian Extreme Boys) jer neznam više neki dobar TDM HC ranked server...
možeš na SOT server al pazi da ne budeš prvi jer će reć da imaš wh i banat te
možeš na SOT server al pazi da ne budeš prvi jer će reć da imaš wh i banat te
BIo par puta, al sumnjam da ću opet...
Nekako slutim da CEB hoće postati novi PBCT. CEB je sada na 50 slotova. Do kraja ovog mjeseca PBCT (100%) i BSF prelaze na org. a najvjerovatnije ovi igrači sa PBCT koji nemaju org. će priječ na CEB. Jesam li u pravu?
Nekako slutim da CEB hoće postati novi PBCT. CEB je sada na 50 slotova. Do kraja ovog mjeseca PBCT (100%) i BSF prelaze na org. a najvjerovatnije ovi igrači sa PBCT koji nemaju org. će priječ na CEB. Jesam li u pravu?
da i oni na to računaju.. odnosno vesele se tim potezima.. al meni nije jasno kaj deki i dado planiraju dobit prelaskom na org
Spaljo je sinoć počeo sređivat server i podijelit će admine pouzdanima osobama.
lijepo ste rijesili problem haxora na esportu, uletim u server oni su se raspodjelili lijepo, jedan ima roccat, a jedan wh :/
lijepo ste rijesili problem haxora na esportu, uletim u server oni su se raspodjelili lijepo, jedan ima roccat, a jedan wh :/
mašta radi svašta...nece nikad rijesit problem s haxorima
mašta radi svašta...nece nikad rijesit problem s haxorima
Hoce, samo ne dokle god ne pocnu dijeliti adminska prava koje cuva par glavnih admina i ne da nikome, a nikad nisu online..
zna neko admina esport tdma?
Baš danas gledam tako po netu fragmovie stare i prisjećam se koliko sam sati ostavio na cod4 .. Ima li još kvalitetnih servera kod nas za poigrati nekad nekad ?
zna neko admina esport tdma?
www.e-sport.hr
spalju traži, iako mu je krepala grafička, čeka novu sa garancije.
Pozz,
Trebam malu pomoc u vezi igrice.
Dakle imam graficku Ati Radeon x300 128mb i P4 3,0 ghz.U mp imam oko 25 fps-a i totalno je neigrivo,pa me zanima jel ima kakve pomoci sa nekakvim cfg-om ili necim slicnim?
Pozz,
Dakle imam graficku Ati Radeon x300 128mb i P4 3,0 ghz.U mp imam oko 25 fps-a i totalno je neigrivo,pa me zanima jel ima kakve pomoci sa nekakvim cfg-om ili necim slicnim?
Ne, novi komp.
Ili se zadovolji cod-om 2 ako i to budes mogao igrati.
Pozz,
Ja imam shitni komp, al tvoj je stvarno za niš!! S tim kompom nick ti nemre bit gamer :P (samo sam se malio šalio)
Pozz,
Probaj skinuti yitch3 pa vidi s njime http://bashandslash.com/index.php?Itemid=74&id=320&option=com_content&task=view
Evo ljudi moj novi klip :)) nakon onog od proslog tjedna (#Codebreaker) ostalo mi nešto fragova pa se opet bio bacio na editanje :D
EDIT: Gledajte u 720p :)
Kad se samo sjetim w.aces-a ahh <33 Inače, nice frag.
Pozz @feilika
Baš danas gledam tako po netu fragmovie stare i prisjećam se koliko sam sati ostavio na cod4 .. Ima li još kvalitetnih servera kod nas za poigrati nekad nekad ?
teško ćeš nać kvalitetnih hrvatskih, ionako ovisi o tom kaj tražiš.. jel tdm hc il promod il s&d?
Nisam igrao COD 4 jako jako dugo (točnije nekoliko godina) pa me zanima kakvo je stanje sad na balkanu? Se i dalje igra promod il je neš novog došlo?
Teško se nalazi ProMod server a da ima nekog admina, tj. server bez čitera. A TDM HC su za sada ok, samo opet je problem u adminima. Juče igram na PBCT (u nadi da se situacija popravila) i admin Y3N je sam na 35 igrača i kika radnom ljude, a kampere, GL, RPG nije kikao...Vratim se nakon pol sata i oni vidim taj isti lik Double sa GL.
Pozz,
Probaj skinuti yitch3 pa vidi s njime http://bashandslash.com/index.php?Itemid=74&id=320&option=com_content&task=view
Taj yitch3 nije bas pomogao pa sam probao ovaj D1ablo:
http://www.gamingcfg.com/cfg/D1ablo
EDIT:Sada imam 50 fps lock
Zna li netko b3 plugin koji automatski banao playere bez guida ili kickao.
Nema veze naso sam nadam se da ce raditi.